Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 316
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 455
Според вас нормално ли е човек да си купи 6 чифта ботуши за един сезон?  ooooh! ooooh! ooooh!
Според мен тук няма нито една нормална, за да ти отговори на този въпрос подобаващо. Mr. Green

# 1 456
  • Пловдив
Според мен дори на някои може да им се стори малко тази бройка  Laughing

# 1 457
Според вас нормално ли е човек да си купи 6 чифта ботуши за един сезон?  ooooh! ooooh! ooooh!
Ако ботушите са хубави,здрави,качествени,ще влязат в употреба и на добра цена,не е нормално.Задължително е Peace! Wink
Аз злоупотребих с обувки и боти тази зима,но хич не го и преживявам.Да си ги носим със здраве!

# 1 458
  • София
Според вас нормално ли е човек да си купи 6 чифта ботуши за един сезон?  ooooh! ooooh! ooooh!
Според мен тук няма нито една нормална, за да ти отговори на този въпрос подобаващо. Mr. Green
Joy Joy Питах колега, който не пазарува каза Вие не сте добре в това число аз и колежката  hahaha
Направихме нова регистрация на колежка с карта на  Пиреус виза електрон, ама нещо май не минава плащането ooooh! Пазарува ли някой с такава карта във френския сайт?

# 1 459
  • Sofia
Някой може ли да ми даде дължина на стелка на UMI UK13 или да ми каже на европейско какво отговаря  Praynig Praynig Praynig

Незнам дали ще ти е от полза, но имаме Umi UK 1=33 euro, стелка 20 см.

Хм, много къса стелка  Rolling Eyes ЛЪВИЦА, измери ми и ти  Praynig Praynig Praynig
Двоумя се за големия между УМИи Merrel. Мерел-а много хвален тук, но на мен Уми-то повече ми харесва на външен вид, та умувам. За тези Уми, ако някой може да каже нещо, ще съм много благодарна. Моят юнак е с 19см краче и аз 13-ки заглеждам за догодина  Rolling Eyes

# 1 460
Аз тръпна в очакване на сандалите и чехлите Хиспанитас. Днес гледах една тяхна чанта, но в джавари я няма Sad
ММ си хареса едни обувки, но нямаше негов номер в тъмно синьо, пробва в друг цвят за да разбере дали са удобни и като излязохме от магазина с усмивка ми каза:" айде сега да те видя ще ми намериш ли тези обувки при твоите джаварита Grinning "
TОку-що ги поръчах:
http://www.javari.de/s/ref=amb_link_173333107_390?brands=s.Olive … 25%26pageCode%3Dd
Дано дойдат бързо

# 1 461

Двоумя се за големия между УМИи Merrel. Мерел-а много хвален тук, но на мен Уми-то повече ми харесва на външен вид, та умувам. За тези Уми, ако някой може да каже нещо, ще съм много благодарна. Моят юнак е с 19см краче и аз 13-ки заглеждам за догодина  Rolling Eyes

Е, ама те са съвсем различен тип обувки, вземи ги и 2та  Mr. Green

Иначе и на мен Уми-тата повече ми харесват  Peace

# 1 462
Някой може ли да ми даде дължина на стелка на UMI UK13 или да ми каже на европейско какво отговаря  Praynig Praynig Praynig

Незнам дали ще ти е от полза, но имаме Umi UK 1=33 euro, стелка 20 см.

Хм, много къса стелка  Rolling Eyes ЛЪВИЦА, измери ми и ти  Praynig Praynig Praynig
Сестро по съдба Hug, точно тези дойдоха миналата седмица при моята дружка за сина й. Ей сега ще й дрънна да измери стелката на 12 и ще ти пиша на скайп.

Моите обуща вече пътуват на обратно.
Всичките ми обуща от амазон също са изпратени, ама нещо много бавно ми действат тез франсета. Ако вземе да дойдат в събота ще се видя в приключение. ooooh! Какви ще ги дъвча пред ММ.

# 1 463
AniK този Меррел бе обсъждан.... Цял номер е уголемен. Аз го имам. Взех си 37, макар че нося 38 ботуши. Та да го имаш впредвид ако го избереш. Naughty

# 1 464
  • Бг
Едни симпатични шляпки, 37-цата е на 30 евро от 80 евро. И някой знае ли нещо за марката, че едни ми отлежават в мерАк листата.

# 1 465
  • Sofia
Той има 2 чифта апрески и онзи Тимбърленд с каракула отгоре, дето е с връзки и ще го носи само като е с мен, да му го връзвам  hahaha Та ми трябват леки, удобни зимни за в училище, всекидневни.  След като 1 месец се чудих на този Merrell, англичаните взеха, че му вдигнаха цената  Twisted Evil Аз не бях на 100%, защото върху тях не могат да се пуснат дънки.
arliena, благодаря   bouquet  Аз помня положителните отзиви, но виж не съм запомнила, че са уголемени, защото никога не съм ги обмисляла, особено пък за момче  ooooh! Мислиш ли че стават за в училище (с парно са, до там е с кола) - да са меки, леки, удобни и топли все пак, да не са много широки нагоре, да не се налага все да вкарвам дънките вътре  Rolling Eyes
Рони,  Heart Eyes

# 1 466
Някой знае ли тези дали си отговарят на номерацията, че ще поръчам едни на майка ми, тя е с доста широк крак. И имам код на имейла, мога ли да го използвам все още?
https://www.javari.fr/dp/B002MRRW9G

# 1 467
  • Златна Добруджа
French Connection 40 и 41 номер за 19 Е намалени от 95

Рокпорт за 18 Е

сандалки Адидас за 14 Е Може би ще излязат на цената на същите, поръчани от Спортдиректа, като се включи и сумата за превозвача.

добре намалени мъжки кецове Елемент 40 номер за 22 Е от 110

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 15:47 от mentina

# 1 468
  • София
Едни симпатични шляпки, 37-цата е на 30 евро от 80 евро. И някой знае ли нещо за марката, че едни ми отлежават в мерАк листата.

Аз не знам нищо за марката,но изглеждат доста добре на фона на повечето останали техни модели  Wink  и от този тип ортопедични.

# 1 469
  • Sofia

Аз не знам нищо за марката,но изглеждат доста добре на фона на повечето останали техни модели  Wink  и от този тип ортопедични.

Два отзива 5 звезди в италианския и в немския амазон Peace

Общи условия

Активация на акаунт