Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 204
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Sofia
aniK, Slamtex=Indigo, каквито едните-такива и другите.

Да, да, знам - въпросът е толкова ли са лоши, з'то аз например и от Габор не съм доволна за малкия (твърди, тесни...), а вчера като прегледах новите УМИ-та в склада, ми и те са супер дървени (едни твърди подметки, кожа)...  Confused Тоест, като платя по-висока цена, пак не са кой знае какво...  Confused
За малката са само за парлама, иначе има за основни няколко чифта  Mr. Green
Двоумя се, ще ги мисля ...

Casyopea B, аз 30-31 заглеждам, недей да мериш  Hug Като спомена този спрей, се сетих - гледам, че и в Кауфланд на щандовете за такива неща има и спрей против вода (май на KIWI или друга обувна марка). Аз най-вече заради EMU-то, което чакам питам - рискувам ли с някой недоказан спрей да си съсипя обувките  newsm78 Досега никога не съм ползвала, чета за спрей от Дайхман, но аз такъв магазин нямам наоколо и да знам дали специално да ходя да търся.

slaveia, С8-9 гледай  Peace гледам, че UK CHILD са го писали.

Dragonflyy, те и моите глезени не са от най-дебелите  Joy Затова ги снимах и на гол крак - биват  Peace

# 1 561
Casyopea B, точно тези гуменки ги получи моя приятелка за сина си, в зелено! Уникални са, Много добра изработка, меки, гумата отпред е хубава. И да, уголемени са поне с номер!

Аз нищо не искам, само чакам, не ви и чета подробно, че да не се зарибявам.

# 1 562
  • София
Ронка    bouquet Ще ги помисля до следобяд, че ако отговарят на 29 номер евентуално есента към зимата ще са му добре  Joy

# 1 563
АниК, много хубави Audley-а! Пропуснала съм, кога си ги получила, но стоят много сладко. Peace

Casyopea B, всъщност може и с номер и половина да се углемени, защото моята Ема, която носи 31.5 маратонки Найк, от тези 30 й бяха много добре. Peace

ПП. и така като се замислям...ми аз май съм се уляла с размерите за др. зима. Купила съм на Ема ботуши 34, което вероятно ще й е огромно. newsm78

# 1 564
  • Бургас
Отказвам се от едни  Блинк:
https://www.javari.fr/dp/B004QGZ810 - 39 ЕУ
и едни https://www.javari.fr/dp/B006LU7RCW - 31 ЕУ
Ако някой ги иска да пише,

Продължавам да се боря с тия карти,
Сега имам друг проблем - не мога да си вкарам данните на новата карта,
от 2 дена ми дава само това съобщение:

Message important
Nous sommes désolés. Une erreur s'est produite lorsque nous avons tenté de traiter votre requête. Nous travaillons pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

и аз пробвам и пробвам и не става и това е....

# 1 565
  • София
Освободих тези Колумбия 44 и 2/3 за 17 евро

http://www.javari.fr/s/ref=sr_escs/?keywords=columbia&onsale … _1%26pageCode%3Dd

# 1 566
Аз съм с въпрос към пусналите поръчки за малки суми от амазон.fr
 Имам две поръчки на стойност 3,22 евро. И двете са изпратени, но парите са само блокирани, не си ги теглят. Нормална практика ли е това за амазон или имат проблеми с тегленето на малки суми. (както беше навремето в ЛР за суми под 10 евро) Tired
Моите суми бяха изтеглени още в деня на поръчката. Обувките - изпратени ден след поръчката.

# 1 567
 след дискусията  за дамските чанти с домашните чехли .. мисля че и в кухнята  трябва да сме  с определени обувки ето едни  ботушки  за там Simple Smile

# 1 568
# 1 569
момичета, и на мен ми харесаха кемълките. та и аз питам дали си отговарят на номера или са големи/малки?

# 1 570
  • София
Хексе, моите поръчки са от 03 март, блокираха сумите веднага, изпратиха обувките в понеделник, сега погледнах банкирането си - още не са осчетоводени. За първи път поръчвам от френския Амазон, но от английския имам доста поръчки (някои са и за малки суми) - не е имало проблем  Peace
Обикновено от английския осчетоводяват парите, когато пристигнат на адрес, така се ориентирам, че са доставени - това за случаите без проследяващ номер  Peace

Бижу, при теб блокирани или осчетоводени са парите?

# 1 571
  • София
Освобождавам тези гуменки СК https://www.javari.fr/dp/B006LU6Z3Y 28 номер, отговаряща на 29.

# 1 572
# 1 573
# 1 574
Columbia как са като номер?

Общи условия

Активация на акаунт