Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 187
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 45
Alexa_a,ще чакам да ми измериш стелката и тогава ще ги плащам!  bouquet

# 46
Момичета, колко дни пазят поръчката при празна карта? Досега повече от два дни не съм се бавила плащане и не зная. Поръчах ги на 26/вторник/. Дали ще ме чакат до събота?  newsm78
Ако е за амазон аз на 21 поръчах едни ботуши и днес 28 беше последния ден, в който мога да платя. Смених картата вчера и след половин час гледам са разбрали, че има кинти и са се активизирали.

Аlexa_a,аз прибрах едни с празна карта от тъмно кафявите,че само тях бяха намалили на 42 евра.Обаче №37 не знам как ще са на крак 23,5см.И сега се чудя дали да ги плащам..... Thinking newsm78
Имам само равни от el naturalista.Стелката им е 25см/38номер. Така че 24см би трябвало да е 37номер.Но не нося токчета и незнам как би се чувствал кракът. В предната тема две момичета получиха от амазон нещо на ток от тази марка

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 15:13 от dalil

# 47
  • Austin,TX
ЛЪВИЦA, аз съм 37,5 , ако има половинки в номерацията. На Ca'Shott 37 са ми ОК  Wink . Със слаб крак съм ако това има значение, а и те са от естествена кожа и при всички положения ще се " отпуснат" малко  Peace

# 48
ЛЪВИЦA, аз съм 37,5 , ако има половинки в номерацията. На Ca'Shott 37 са ми ОК  Wink . Със слаб крак съм ако това има значение, а и те са от естествена кожа и при всички положения ще се " отпуснат" малко  Peace

Тъкмо четях мнения в немския Амазон,че са умалени с половин номер,за същия модел кецове става въпрос.Значи според теб си отговарят  Rolling Eyes

# 49
  • Sofia

^Милена^, за какво става въпрос??? Чакаш връщане на някакви пари ли? Седем евро са ти били възстановени още на 24ти Октомври 2012... Я поясни, за да помогнем  Peace

Да, върнах едни ботуши и им писах писмо със запитване дали са ги получили и кога да очаквам връщане на парите. Тези 7Е са компенсация за един лек дефект. Сега обаче реших направо да им ги върна и да ми възстановят и останалата сума.

Кога си ги пратила обратно? Горе-долу до 10-14 дни от изпращането би трябвало те сами да ти пишат, че са ги получили и те реимбурсват. Ако има голямо забавяне, тогава им пиши  Peace Аз не се сещам те на EG ли ми отговарят, но винаги им пиша аз на английски.

# 50
  • на брега
Здравейте, момичета!
Чакам тези, в сиво: http://www.javari.de/Buffalo%20136839%20Fashion%20Sneakers%20GRE … RL=%2Fmythings%2F

Идея си нямам с каква чанта ще ги нося и приемам предложения/идеи.
Ще съм ви благодарна.   bouquet

# 51
Anik, ще се "блЪскат" с прекрасната чанта  Peace

# 52
# 53
  • зад парка
Записвам се  Grinning
Търся си готини кожени кецове  Heart Eyes

Тези видя ли ги:
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&sale=A35GU8Z8RH2 … f=qd_g_b_img_d_17

# 54
  • София
Получих си поръчката от Амазон.
Тези Кемълки направо ми хлопат, толкова са уголемени. Отиват в размените. Жалко, защото са хубава изработка.
Dune ми стават като размер, но отдолу подметката е направо стъкло. Ако не се пребия с тях, ще ги нося  hahaha

Благодаря за темата. Ще си я следя, защото си търся ежедневни обувки на средно токче.
Кой номер са ти Кемълки -те?

# 55
  • София
Ау, за нула време 4 страници

# 56
Има ли още код за 20% за Амазон?И ако има,може ли линк към него!  bouquet

# 57
  • София
Да не назадна с някоя далаверка.  Mr. Green

# 58
# 59
И аз получих Кемълките номер 6, но са ми големи, според мен отговарят на 39,5 - 40 номер  Sad
http://www.amazon.co.uk/Camel-Active-Trainer-Synthetic-104-13-08 … 051854&sr=1-1

Общи условия

Активация на акаунт