Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 172
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 15
Alexa_a, златна си,  Hug  bouquet

# 16
Записвам се  Grinning
Търся си готини кожени кецове  Heart Eyes

Аз кецки не нося, но тези ми харесват, още едни, и, и още, а тези  Heart Eyes, цените обаче няма да ти харесат предполагам Mr. Green.

Страхотни предложения,но доста скъпички наистина  Mr. Green
Засега съм се спряла на тези,но ще помисля още:
http://www.javari.de/brand/Bugatti/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin … 32%26pageCode%3Dd

# 17
  • Варна
Благодаря за отговорите, определено момичетата са привилегировани..

# 18
Banshee, чантата е страхотна!!! Ако не бях купила онази Selected Femme, тази я отнасях (на 55Е беше днес, нали). Мен никога не ме е страх от "прекалено голяма" чанта, а съм кинта и двайсе  hahaha Дамата, дето я поръча още не се е похвалила.
Хаха, сетих се за една, дето беше наистина ГОЛЯМА - нея я върнах  Peace
Хм, сега гледам размерите на двете - да не вземе и "твоята" да се окаже пътна чанта  Rolling Eyes Тази Saccess- беше огромна  Confused

Не прилича много на пътна - прекалено много висулки и декорации има по нея  Thinking ...  бе май ще ми се наложи да я плащам   Mr. Green  Сещам се за една наистина огромна чанта, която доста време се въртя в сайта - сигурно са я връщали поне 5-6 пъти, но сега изчезна трайно  - явно някой се прежали и си я подноси Laughing .. ето това чудо - 62 см. Виждала съм я и по други сайтове и в червено -  беше уникална.

Честити нови придобивки! Hug  Много са красиви  и двата чифта - радвам се, че Audley са ти станали и си ги харесала, защото аз пуснах линковете - смело и безотговорно  Laughing Още едно момиче май поръча едни други обувки, но тя не се е обадила още.  newsm78

Banshee , аз днес получих чантата . Не съм я видяла все още, защото е в работата на мъжът ми. По неговите думи е " бая голяма,  много приятна на допир, мека, и хубав цвят" .  Довечера мога да дам повече информация  Peace

Ще ти бъда изключително благодарна за всякаква информация Hug , а ако имаш възможност да я снимаш - още повече  Praynig  Тъкмо ще имам време утре да си я платя спокойно

# 19
aniK, номерът на Audley точен ли беше? Страхотни са!

# 20
  • Austin,TX
ЛЪВИЦA , не знам дали си виждала кецовете на Ca'Shott  Heart Eyes, но в момента са доста намалени. Днес си поръчах 2 броя от тях .

# 21
Записвам се  smile3525

# 22
Аз да се похваля... Търсех си удобни и качествени пантофи, които да не се хлъзгат и да не се разпаднат на 2-рия месец (като Фонсека).

http://www.javari.de/dp/B007PO3I4Y

# 23
  • Sofia
Banshee, дори и да е голяма, много хубава изглежда. Имаш време да видиш снимките на ПаршуМ довечера  Peace
Elirost, Audley са точни до милиметър - обух и все едно с години съм ги носила  ooooh! Много често мен такива обувки ме убиват на кокалчето на глезена. ей тези са интересни и на супер цена
^Милена^, за какво става въпрос??? Чакаш връщане на някакви пари ли? Седем евро са ти били възстановени още на 24ти Октомври 2012... Я поясни, за да помогнем  Peace
Аз чакам САМО EMU-то и все ровя ли ровя, да не изпусна нещо  hahaha
Кецки имам всякакви и искам още и още, сега се заравям да гледам  Crazy

П.С. оф, тия Cashott имат невероятни неща  Confused

Пак да се допълня, забравих да споделя какво харесах покрай вашата мания с тия Högl  ooooh! Синичките дали ще се "бият" с тюркоазената Urban Code, че тя е лек набук, пък те лачени  Confused И цветовете може да се разминават доста, но пък това чехълче много ми хареса  Embarassed

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 14:23 от aniK

# 24
  • София-в сърцата на моите деца
А коя е темата с размените?  newsm78

# 25
Нали когато направя поръчка с празна карта и после внеса паричките, не правя потвърждение никъде след това. newsm78
Такъв спомен имам, че  се коментира, ама нали от зяпане да не изтърва някоя оферта, пропущам по-важните неща Simple Smile
За Амазон става въпрос.

# 26
Хексе можеш ли да снимаш бенетонската чанта. Загледала съм модел от серията в същия цвят е, но е крос боди. Моите ботКи на Марк се разминават леко със цвета от сайта...светлеят на живо. Та се чудя дали няма да бъдат по- добре с черна чанта отколкото да намажа някакво различно кафяво.
Благодаря за темата!

# 27
Нали когато направя поръчка с празна карта и после внеса паричките, не правя потвърждение никъде след това. newsm78
Такъв спомен имам, че  се коментира, ама нали от зяпане да не изтърва някоя оферта, пропущам по-важните неща Simple Smile
За Амазон става въпрос.
За Амазон трябва да потвърдиш.

# 28
Поръчах тези https://www.javari.de/dp/B007XVQM38  в кафяво и тези https://www.javari.de/dp/B007ZZNQ2W  Дано да си отговарят  Praynig

# 29

^Милена^, за какво става въпрос??? Чакаш връщане на някакви пари ли? Седем евро са ти били възстановени още на 24ти Октомври 2012... Я поясни, за да помогнем  Peace

Да, върнах едни ботуши и им писах писмо със запитване дали са ги получили и кога да очаквам връщане на парите. Тези 7Е са компенсация за един лек дефект. Сега обаче реших направо да им ги върна и да ми възстановят и останалата сума.

Общи условия

Активация на акаунт