Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 587
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 930
Ох, тия французиииии. Не мога да ги разбера и това е!!! Нали кодът получен на мейла важи за всички дрехи и обувки, на които е продавач Амазон?!
Защо тогава тези обувки не ги хваща???

И аз открих поне два чифта, които не ми дава да пусна с него, и зарязах за днеска ровенето, че се изнервих. Уж всичко наред, продава се и се праща от Амазон, т.е. кодът трябва да го хваща... но не. Утре ще пробвам от работа, че нета вкъщи ту го има, ту умира.

# 931
  • София-Лагера
Koда се хваща САМО от определена секция

# 932
Сандали Fly London № 41 - 22 евро (от 110):  http://www.javari.fr/Fly-London-Pr%C3%AAt-Escarpins-femme/dp/B00 … L=%2FshoppingCart.
Някой с мнение за тях?

# 933
Koда се хваща САМО от определена секция

[/quote

правилно е това и на мен не ми хваща това което искам.

# 934
Доколкото разбирам, Desi_2 , говори се за този за 10 евро при регистрация за бюлетина. Той би трябвало (уж) да хваща всичко, продавано и доставяно от Амазон, както примерно кода за 20% на английския Амазон... поне аз така си мисля де.
Иначе МODE2013 е за определена секция, да, от него не намерих нищо интересно да си харесам.

# 935
  • София
Доколкото разбирам, Desi_2 , говори се за този за 10 евро при регистрация за бюлетина. Той би трябвало (уж) да хваща всичко, продавано и доставяно от Амазон, както примерно кода за 20% на английския Амазон... поне аз така си мисля де.

И аз така си мисля,но какво харесам кода не го лови.

# 936
  • София

Момичета, няколко странички по назад точно Деси 2 мисля постна точно линковете от които се хваща десет евровия код. Ако не ги откривате, в мейла който ви идва с кода има едно поле къде кликате, намира се над самия код, и там се отварят секциите за обувки, дрехи, които се намалят. Вчера момичетата споделиха че всички скечърси се влияят от кода, дори и да ги няма в 10 евровата листа.
Имам молба, ето този детски Джиокс http://www.javari.fr/brand/Geox/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin%3D … 12%26pageCode%3Dd някой да има да ми даде размер на номер 27, 28 или 29  Praynig

# 937
Ясно. Значи аз съм идиот.

# 938
  • София-Лагера
Ясно. Значи аз съм идиот.
Не си идиот ,просто не четеш Wink
Точно този код -10 не хваща всичко.

# 939
# 940
харесах си поне 20 неща и  нищо от  тях не го  хваща  кода :@

# 941
Трябва от тук да си харесвате.  newsm78

# 942
е нали уж  всички Skechers  ги  хваща   а тези не иска

# 943
  • Sofia
http://www.amazon.de/H%C3%B6gl-fashion-4-105340-26000-Halbschuhe … 25041&sr=1-45

Hogl - от 40 номер нагоре са много намалени Simple Smile

# 944
  • Варна

Момичета, няколко странички по назад точно Деси 2 мисля постна точно линковете от които се хваща десет евровия код. Ако не ги откривате, в мейла който ви идва с кода има едно поле къде кликате, намира се над самия код, и там се отварят секциите за обувки, дрехи, които се намалят. Вчера момичетата споделиха че всички скечърси се влияят от кода, дори и да ги няма в 10 евровата листа.
Имам молба, ето този детски Джиокс http://www.javari.fr/brand/Geox/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin%3D … 12%26pageCode%3Dd някой да има да ми даде размер на номер 27, 28 или 29  Praynig

Стелката на 28 номер е точно 18 см

Много от нещата от линка, който е за персоналния код за -10 евро при абонамент, не се повлияват от кода  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт