Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 304
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 470
Anbibian, може ли да те помоля да снимаш твоите бежови ботушки как стоят на краче, че си хванах моя номер, но не съм ги платила още и им се чудя.
Скрит текст:

Ето снимки  Grinning
И аз бих искала да видя как стоят на краката Блинк-а.

# 1 471
Аз питах вчера, ама пак да питам Блинка става ли за нормален крак като ширина?

http://www.javari.co.uk/Merrell-Granite-Sports-J95433-Junior/dp/ … L=%2FshoppingCart
Тези merrel ги поръчах за детето точно последния ден преди да дигнат цената. И си викам има големи номера ще взема и за мен...ама на другия ден цената не ми хареса. Аз много се помайвах докато ги купя....притесняваше ме номерацията. Различна е  от тази за големи хора. С две момичета говорих тук мериха стелки и стигнах до извода, че вероятно цифрите в см в таблицата на merrell е пълния размер на стелката, но това ще мога да кажа със сигурност като ги получа. Чакам три merrela: за мен, мъжа и детето.

Относно ботушите имах намерение да купя едни топли непромокаеми ботуши, а купих 4 чифта и всичките с топличко вътре. Не че ми трябват честно казано. Но на 20-25 евро цена трудно се устоява. А тия дето съм набелязала са 150 евро и са по планинарски, но седят и не мърдат, така че май без тях ще остана от неудобство пред фамилията.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 15:59 от dalil

# 1 472
На мен сладурите от Франция (джавари) са ми дръпнали пари за 5 чифта, а ще доставят само два. Според тях за останалите три няма наличност (как ще има, като е изтеглена?)... Кореспондирам си с тях непрекъснато, два пъти бях до банката - там вдигат рамене - парите са изтеглени, нищо не можем да направим. А французите - също. Анулирах две от неуспешните поръчки (включително въпросните Блинкове), но нищо. Ни пари, ни обувки.
 #Cussing out

Явно са ги блокирали,а после тръгват да ги теглят не от блокираните,а свободните,а пък такива няма,затова плащането излиза неуспешно.Случвало ми се е с друг сайт,само че ги изтеглиха и ми докараха сметката на сериозен минус/в интерес на истината вината беше на банката,защото сумата била друга  Rolling Eyes но ми разблокираха първата сума и всичко се оправи.
Аз чакам тези:

Лъвица, същото ми се случи и на мен. От Януари насам изведнъж започнах да излизам на големи минуси (моля някой разбиращ да ми каже как е възможно дебитна карта да излиза на минус  Close ) и се разходих до местния клон, там ми обясниха, че явно веднъж имам блокирани суми и втори път същите суми са били изтеглени. Звъннах на телефона на гърба на картата (моята е дебитна Виза на Пощенска) и от там ми потвърдиха, че има двойно блокиране и ми освободиха наведнъж 400 лв!!! Не че не ги наместих веднага  Mr. Green , но бях бясна! Пазарувала съм само от Амазон, Асос и Пъмпкин патч. Оказа се, че проблема бил основно в Амазон!

И да не е само финанси, да похваля G-star ската чанта, която са снимали ужасно. В действителност изглежда така. Излезе ми 27 евро. Чантата е много ефектна, дънковата част е плътна, т.е. не виси като торба, а си стои във форма като с твърдо дъно. Отстрани и по дръжката е с части от метални зъбци на цип. Огромна е, но аз такива ги харесвам.

Дъщерята пък е очарована от раницата на Хелоу Кити:

Беше намалена от 60 евро на 12, а сега даже е изчезнала от сайта. Раницата е лека, но гърба не е твърд, вътре е без разледелия, само отпред има джоб.

Тези двете са ми пратили с куриер, другото чакам по пощата - CK в розово 33 номер за 11е, Саламандър в червено за 17е и комиксите за гъзария. aniK, ти си виновна за последните   bouquet ама им намерих и подходящ шал, така че и той даде едно рамо за решението.

# 1 473
Някой може ли да ми даде дължина на стелка на UMI UK13 или да ми каже на европейско какво отговаря  Praynig Praynig Praynig

Незнам дали ще ти е от полза, но имаме Umi UK 1=33 euro, стелка 20 см.

Хм, много къса стелка  Rolling Eyes ЛЪВИЦА, измери ми и ти  Praynig Praynig Praynig

18,5 см премерих сега на нашите  Peace

# 1 474
Аник на мен тези меррел са ми прекалено "топли". Мисля,че могат да се носят дънки отгоре им Simple Smile. Пише че са водоустойчиви.

# 1 475
  • Sofia
Благодаря, Лъвче, arliena  Hug Клоня към UMI-то и дано довечера амазонци ме дарят с -20% с картата на ММ, че моите и двете ги научиха  Embarassed Малко съм нагла, ама и аз не съм им дала малко (ох, за миг си прозвучах като Ранегл Чаканов от "Столичани в повече"  Joy)

# 1 476
  • Варна
Anbibian, мноооого сладки, със здраве да си ги носиш. Благодаря за снимките. Ще си изчакам сивите късите да си видя номера и тогава ще реша.

А Blink-a също ми е много интересен.

Поръчах си и такива пантофки. Някой има ли впечатления?

# 1 477
  • Бургас
Непременно да споделиш като пристигнат, че им се чудя за свеки

# 1 478
  • Beyond the Frontiers
Аз страдам - всички поръчки са с Роял пратени, дано не зачезне нещо по пощите Praynig И докато се натуткам вчера ми свърши и чантата на  G-star....Но пък днес видях, че едните ми ботуши са сдали багажа  Sunglasses и имам оправдание да поръчам нови Mr. Green

Не знам за ботуши, но съм събрала около 7-8 чифта балерини и продължавам да поръчвам Whistling

# 1 479
а как е размера на Macarena?

# 1 480
Момичета,двойно блокираните суми за поръчки с по един чифт ли са? На мен ми се е случвало от Javari.de ,когато съм поръчвала 2 чф. в една поръчка-блокират сумите за цялата поръчка и после се опитват да теглят от свободните пари .

# 1 481
arliena, благодаря   bouquet  Аз помня положителните отзиви, но виж не съм запомнила, че са уголемени, защото никога не съм ги обмисляла, особено пък за момче  ooooh! Мислиш ли че стават за в училище (с парно са, до там е с кола) - да са меки, леки, удобни и топли все пак, да не са много широки нагоре, да не се налага все да вкарвам дънките вътре  Rolling Eyes
Рони,  Heart Eyes

Тоя Мерел го имам и аз - за широк крак и уголемен с номер най-малко. Не са леки, а подметката не е особено гъвкава и еластична. Малко дървенки са честно казано, но пък са топли и то доста - не мисля, че става да се носят цял ден на закрито.  Peace

# 1 482
Току що получих тези красоти в червено
https://www.javari.fr/dp/B0060KQFMQ
Много, много красиви, изпипани, меки, удобни, разкошни! Само суперлативи мога да ръся за тях. Heart Eyes Взех ги за 17 евро, и добре, че беше АниК, защото бях на крачка да ги откажа. А те са толкова прекрасни
Днес са ми изпратили Блинк-овете Peace

# 1 483
и аз искам инфо за размерите и качеството като дойдат  Laughing
само не мога да разбера за вкъщи ли са или на вън  newsm78
Сивите, късите WLM са една идея по-малки и тесни от дългите. Дългите с дебел чорап са ми ок, а сивите и с тънък малко ми стягат.

# 1 484
Ронка ти кой номер си? Може ли размери на стелката на Кларкс?

Общи условия

Активация на акаунт