Отговори
# 240
  • София
Здравейте и честит празник !
 2 Дни не съм влизала и вие сте изписали половин тема  Shocked - цял ден ви чета.
Ще се включа в темата за забременяването - въпреки малко закъсняла. Моята не беше планиране, не беше очаквана и т.н. С моя приятел тогава/ годеник сега рядко правихме секс, защото аз все бях на работа, прибирах се късно вечер и излизах рано сутрин - нямах много време. Винаги сме се запазили! Когато се случи беше неочаквано и ние не бяхме готови за бебе - познаваме се само от 8 месеца Simple Smile и аз за всеки случай пих ескапеле - не бях пила преди това, не знаех какво ще ми се случи нито какво представлява хапчето. Както и да е, отиде той, купи го и след 1ч. след акта го изпих, на опаковката пишеше че колкото по-рано толкова по-добре Simple Smile и аз супер спокойна, че няма как да забременея. Да ама.. Абе ставаше ми супер зле по едно време, много силно обоняние, гърдите ми... И аз все виках, не бе няма как да съм, сигурно ми закъснява от хапчето, така пишеше в листовката... Ама тои отиде и ми купи тест и хоп  EFP не знаех, какво да правя, да се радвам ли, да плача ли, да се чудя ли... отидох на док на другият  ден- той ми пусна сърцето, бях в 7г.с. и аз един рев и от този момент всичко се преобърна. Няма по хубава неочаквана новина  Crazy

# 241
Привет мривет, момичета!
Честит национален празник!

Аз да докладвам за вчерашния прощъпулник... ЛУДНИЦААА!!!  #Crazy Весело беше, много приятели, няколко хлапета и къщата ми днес е нагоре с краката, но нямам сили да отпочвам да правя нещо... Само две миални заредих, прахосмукачката остава за таткото, когато му мине махмурлука  Laughing А имам и две петна на килима, та май ще викаме фирмата за пране на килими по-раничко  Laughing
Иначе дребната избра черпака... Моля ви се... То не бяха пиано, лаптопи, апаратури разни, книги... Не - ние черпачето и т'ва е  Joy Да става шеф от френската кухня или Джейми Оливър в женски вариант   chef

Ох, бях намислила като се запролети повече да се оглеждам за дрешки, ама много ме изкушавате с тия приказки за магазини и пазаруване... Днес сме до Икеа-та (ако някои хора изтрезнеят) и евентуално може и аз на връщане да се врътна из Ейч и Ем-а. Аз също съм им фен, още от преди 10-тина години... Майка ми е финландка и като ходех там всяко лято последните години, веднага в Ейч и Ем-а и с торбите. Заминавах с празен куфар, за да има какво да товаря  Mr. Green

# 242
здравейте мили мами, Честит празник  Hug
аз вчера не съм влизала и сега се връщам да ви чета   bouquet
Пожелавам ви слънчев ден!

# 243
Момичета, честит ви Национален празник!
Днес пак гледах дрехи и мисля, че ще си поръчвам от Англия, по-ефтини са иначе същите там са 12 паунда, атук 60 лв айде да пасът трева много са нагли Crossing Arms
Ето кой ще готви вкъщи като порасне, после може и ресторант да отвори  chef
Аз си залягам над лекциите, че не остана а съм на 3 лист Embarassed
Слънчев слетобед!

# 244
А у дома нацъфтя варицелата  Sad
Два дена преди рождения ден на детето! Как не задържа малко!
И то милото реве, иска да ме види, измъчи се- първо моите проблеми и лежане в болница, сега нейната болест, ще стане сумарно близо месец без да се виждаме. И на мен ми е мъчно, майка се притеснява да я гледа сама, а и пари губи като отсъства от работа, шибана история ,без извинение!
Поне докторът е казал,че е лека форма и ще мине до 3 дена, дано да е прав и да преместя рождения ден за другата седмица.

# 245
Здравейте мамчета  Hug вчера доста от нас са били на пазар . Аз прекалих  Joy прибрах се с над 10 торби какво ли не си купих по важното е че съм доволна от пазара и вече нямам търпение да си нося дрешките  pregnant Относно това че ще ми правят БХС безплатно  едва ли е от възрастта  newsm78 newsm78 на 30 съм едва ли съм толкова рискова ееее след 10 дни ще стана на 31  Laughing

# 246
Съжалявам Амели дано скоро всичко лошо отмине за теб и да се радваш на бременността и детенцето си аз само като си помисля че не съм била болна от нито една шарка  #Crazy лошо ми става при мисълта сега да си лепна нещо ...

# 247
  • София
Амели, много ви се насъбра нещо Confused  Все пак е добре, че има кой да гледа детето.  Парите в случая са най-маловажното.  Дано бързо се оправи малката и можеш да я видиш, а и рождения ден да направите както подобава.
Аз съм забелязала, че изключително често децата боледуват точно преди рождените си дни Rolling Eyes

коткинчо, браво за прощъпулника.  Това са много приятни емоции.

Забавно е как всяка майка си представя детето и най-малкото директор Mr. Green  Каквото и да вземе, то винаги ще става голям шеф в дадената област Laughing  Това е много мило, разбира се, аз изпитвам същите неща спрямо моето Embarassed

Аксения, леле, изненада ме с твоята история Shocked  Вие сте онзи 0,1%, който пишат по опаковките Rolling Eyes

# 248
  • Пловдив
И аз онзи ден за първи път реших да си потърся дрехи. И като вас в магазин за бременни. Не мога да си обясня защо се продават такива грозни неща на изключително високи цени. Няма нищо по красиво от бременната жена, а те насила искат да ни загрозяват. После във втората употреба си намерих страхотна рокля и тениска. Относно сутиените - взех си тези дето ги водят безшевни. Има едни дето са с нежна пезрамка и подплънки, които можеш да махнеш, ако искаш - без банели с широк ластик, цената им е 4 лв. А по спортните с широка презрамка са по 6-7лв. Много са ми удобни. Хем държат "нещата" под контрол и болката намалява, хем не стискат.  Simple Smile

# 249
Амели, ужас направо, нямам думи! Sad Много гадно, дано бързо да се оправя детето! Hug
Аксения, заинтригува ме историята ти със забременяването, виж само кога не очакваш какво става! Браво, нека да ви радва много малкото, вие не сте си правили планове, ама то ви е сбъркало сметките! Mr. Green
Г– 12– 09, браво за пазара! Peace
Коткинчо, браво на малката за черпака! Да е жива и здрава! Hug

# 250
  • София

Вие сте онзи 0,1%, който пишат по опаковките Rolling Eyes

Да точно и аз това казвам Simple Smile

Таткото пък и той с такива силни гени    Shocked чудо...
Беше ни страх, радвахме се, после пак ни беше страх, но само за малко. Сега само се радваме и нямаме търпение - дано само всичко е наред Praynig

Даниела - направо ни обърна живота Simple Smile и то към хубаво

# 251
Аксения, разбира се, че към хубаво. Едно дете носи само щастие! Hug

# 252
Диана, и аз съм с такъв тип сутиен. Не знам дали се води сутиен, то си е като бюстие един вид, ластично и с широки презрамки. Направо се родих с това нещо, страшно е удобно! Peace

# 253
Амели, неприятна работа, още повече, че явно не си карала варицела. Ако това ще те успокои, рубеолата е по-опасна. Аз не съм я карала и само слухтя някъде да няма болни деца. Но е добре, че детенце ще я изкара сега - по-леко ще мине.
Аксения, браво на вас! Като знам колко жени с години чакат да им се случи това щастие... Радвайте му се много! Всичко ще бъде наред, щом въпреки хапчето е станало - детенце явно трябва да се роди при вас! Смело напред и не се бой от нищо!

# 254
Мамчета,  малка съм карала варицела, но сега племенника ми е болен и въпроса ми е дали мога да се заразя отново? Четох, че ако си я карал организма изгражда имунитет, но е Неделя и няма как да се свържа с лекарката ми... така, че вас питам.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт