Цени на раждане в АВИС МЕДИКА ПЛЕВЕН

• 9 782
  • 4
  •   1
Отговори
Вече съм в средата на 9тия така, че темата ме вълнува особено много. Въпреки че от 4тия месец ходя на консултации в Плевен в тази клиника, още не съм питала доктора за цените им.. все ми е неудобно. Не съм от Плевен, така че информацията, която имам е малко по слухове.
Преди да започна да ходя там ми бяха казали следните цени - за здравноосигурени като мен - около 650 естествено, около 900 секцио.
Днес дори намерих една статия - ето я http://kenguru.bg/%D0%A0%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0 … rMpWLQtiLcZm3Ype3 и там долу горе пише същото, обаче статията е от 2011
Сега дочух че от края на миналата година са си вдигнали цените и не знам вярно ли е, но това, което ми казаха е много повече от това което знаех аз - долу горе 1000 естествено и 1500 секцио - има ли някой който да знае със сигурност цените им в момента?

# 1
Нормално раждане - 650 лв. за раждането + 120 лв. за бебето платихме декември месец.

# 2
Т.е както пише в статията - 650 естествено, 750 секцио + 20лв +120 забравих кое за какво беше, но става въпрос за такива цени говорим, не за 1500?
Благодаря Ви много!

# 3
Да, както е в статията. Но няма защо да ти е неудобно да питаш доктора, напълно нормално е да се интересуваш колко ще ти струва, също така може да питаш и в болницата като те извикат за запис на тонове. Леко раждане ти желая.  Wink

# 4
Благодаря ти! Ще питам!
На 6ти имам час за последен преглед преди раждането, мисля да ходя със сакчето, тъй като съм почти на 2 часа път и всеки път като ходя ми тръгват контракции.Предвид, че ми остават дни до датата, мисля да съм подготвена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт