Домакини - първи сезон/шести епизод

• 28 898
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • UK
Здравейте,
завърнаме се още вчера, но нямах нито сили, нито желание да пиша ... Получих новини, каквито изобщо не очаквах Rolling Eyes и ми трябва време да ги осмисля ...
Не съм ви чела, признавам и не ми се и чете  ooooh! извинявам се   bouquet

# 631
  • Пловдив
Коконче, точно видях, че се появи във ФБ.
Не знам, за какво става дума, но ако мога да помогна с нещо пиши. Hug Hug Hug

# 632
Коконче, насреща сме! Когато си готова, сподели.  Hug

# 633
  • София
Добро утро!
Коконче, какво става мила? Няма нещо което да не може да се промени  за по-добро. Споко.
Ставам. По-късно ще се върна. Сега чакам техник имам проблем с кухненската мивка. Гадно!

# 634
  • гр.Варна
vio моето момченце беше с кривогледство на лявото оченце и благодарение на доц.Контрова вече всико е наред.Ако желаеш ще ти пратя координатите и на ЛС.Когато разпитвах за детски офталмолог всички ми казаха ,че тя е най-добрата в България

# 635
Хай,
завърнах се от интервюто/ха-ха/.Аз преди 3 години бях банков служител,само че експерт кредитиране.Сега в Алфа банк търсеха служител обслужване-не е точно същата позиция,но аз и преди продавах банкови продукти и услуги и затова си пуснах СВ-то.ДОйде ми реда и оная ме пита-"ама само това ли сте правили в банката?",аз отговарям надълго и широко.След третото питане и отговаряне на едно и също ми заяви,че им трябва човек,заминавал се с ипотечно кредитиране.Заявих,че и такива кредити съм отпускала,но на база финансов анализ на бизнес.Тя каза че нямали нито времето,нито ресурса да обучават човек.За мен ипотечното кредитиране не се свърза със специалист обслужване и продажби,ама...нищо,и без това не ми хареса нито обстановката,нито усещането в офиса./аз доста вярвам на тези си усещания  Mr. Green/
Коконче, Hug

# 636
  • планетата Земя
Коконче,прегръща те силно.Какви новини?Нещо за процедурата ли?

Плами,какво лечение приложихте за кривогледството?

# 637
Плами, благодаря, ще я имам предвид доц. Контрова. Днес следобед сме на преглед при една местна лекарка, водят я едва ли не най - добрата, но ако нещо не ми хареса, ще стигнем до Варна, няма начин.
Коконче, нещо не е наред ли? Не ми звучиш добре, дано да се лъжа  Hug
Бонболинче, нищо, следващия път ще е твоето място  Peace
Малкия е подстриган. Ходихме днес в един салон, държа се повече от прекрасно. На мама послушното момче  Heart Eyes   

# 638

Коконче, като се съвземеш ние сме тук!
Марче, в 11.10 не се казва "Добро утро", а "Наздраве"!
Вио- първия път, когато реших да карам малкия на фризьор се бях заредила с много желирани
бонбони.
За очички знам, 4е най- добрите лекари са във Варна.
Довечера ще правя картофени хлебчета със сирене и извара.
Лус- как си?

# 639
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, момичета  Hug
Ние сме си в града от вчера, дори направихме една дъъъълга разходка по магазините вчера. И днес времето е само за излизане, но имам доста работа вкъщи, а и ме болят краката от толкова обикаляне вчера. Свекъра ми даде 100 лева да си взема нещо за осми, и ММ веднага започна да ги "намества". Едва скътах 20 лева, които си изхарчих с кеф за дрешки (с приятелка обожаваме да ходим в Зиг Заг, а тази седмица е разпродажба) - прибрах се със сини дънки, зелени дънки, ярко жълта блуза, бяла блузка и един страхотен суитчър на H20 - всичко това за 17 лева. Добавих си и два сапуна на рефан и съм щастлива от живота. Сега съм в издирване на този дезедорант - http://www.deocrystal.eu/ Щеше ми се да го видя "на живо", а не да го поръчам по интернет. Но за съжаление нито в аптеките, нито в магазините за козметика са чували за него.

Бонболина, не си го слагай на сърце - чудят се какви ли не абсурдни изисквания да сложат за някакви смешни позиции. Ако знаеш на какви интервюта съм ходила...  smile3555

Лус, как си?
Марѝ, ей това "здравеопазване" нашето...  #2gunfire Само се чудят как да издоят притиснатите до стената хора!
Вио, стискам палци да минете без операция  fingerscrossed
Марче, какво стана с мивката?
КокончеHug Когато си готова ще чакаме да споделиш  Hug

Момичета, не забравяйте - Когато човек иска да живее, дори медицината е безсилна!!!

# 640
Емил не сп ира да киха и да се сополиви.Времето е студено.Гледам един филм и се мятам да чистя и да готвя.
Славче порадвай им се с пълна сила! Hug
Миленка дай боже да се оправят децата!Като е болен и сърцето ме боли.Уж е настинал,ама се чудя изобщо дали да го пускам утре на градина.
Коконче  Hug Съвземи се и тогава пиши!Дано греша в това,което мисля.

# 641
  • Талант на 2012,2013 г.
Отчаяна съм...и объркана. Не ми се пише. Може би след време......

# 642
Добро утро!

КокончеМари - Hug  Hug Hug

Ангелче - твоят мъж е направо за  #2gunfire, това си е твоят подарък за твоят празник и само ти може да решиш как да ги похарчих. Доколкото те познавам, ако има  бебка нужда от нещо, веднага ще се лишиш от парите, ама да ти прави сметката на парите - не!  Naughty

Лус - всичко наред ли е?

На останалите момичета -  Hug

# 643
Здравейте момичета,
отскоро ви чета и ще ми е много приятно да се присъединя към вас  Hug
Казвам се Мария, на 31 г. омъжена с 3,5 годишен син Емил - див като за 10 деца. Живеем в София.
От 4 години съм си в къщи и си гледам дететнцето. Творческа личност съм - аранжор и много ми липсва да творя , но по стечение на обстоятелствата детенце не го пускаме на градина и трябва аз да го гледам. От една страна времето с Емо е невероятна възможност за изграждане на малкия човек която няма да мога да върна времето назад, от друга - знаете как е .От скоро се опитвам да се храним по-здравословно ( до колкото е възможно) , сега съм на тема избор на машина за хляб... И междувременно се боря с мноогото кила от бремеността Embarassed
Преди 2 години при първата ни болест Емо ми направи гърч от температура, половин година след това се пробвахме с ясла и след един месец непрекъснато боледуване и влизане в болница, заради последвал гърч се отказахме от яслата.Оттогава си се гледаме с него и го пазя много. Хубавата новина е ,че се израства най-много до 5-6 години термостата им се оправя, дупе да ми е яко на мен да оцелея психически до тогава.
Докато ви четях, се присетих за разни рецепти при хемороиди и за един лечебен спирт,но ще ви го разкажа следващия път.
Мари -  Hug Hug Hug
преди около 4 години на майка ми й откриха рак на пикочния мехур - знам през какво минавате. Ето вече 4 години по-късно всичко е зад гърба ни. Единственото което й остана е това,че прага на болката й е много по-нисък и като че ли имунитета и е малко занижен,но всички изследвания са й чисти! Слава на Бога. Ако имате нужда от нещо свържи се с мен, каквото и да е !

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 15:19 от Maria27

# 644

"Добре дошла" на новата майка!
Сега слушам Президента.....
Мари, незнам какво да кажа! Борете се!

Общи условия

Активация на акаунт