Домакини - първи сезон/шести епизод

• 28 898
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Добре-дошла-на-Мария! Hug

Специално-за-Коконка-и-Мари-едно-голямо-ГУШ!!! Heart Eyes Hug Hug Hug

# 646
  • София
Мари, Коконче, имате и моята подкрепа!

Мария, добре дошла сред нас!
 На мен днес определено не ми е ден. Мож и да ви се струва нищожно, обаче ми е много мъчно. Една от учителките на Бубка/ голямата щерка/ напуска работа. Толкова сме свикнали с това момиче, макар само тази учебна година да е при Бубка, толкова е мила и добра, всеотдайна, обичаща специалните деца, разбираща нас- родителите им...много ми е криво, много.

# 647
  • София
Марче, в 11.10 не се казва "Добро утро", а "Наздраве"!
Ееееее, и аз един път в годината да си сипя едно и то в 24.00 ч и вие ме взехте на майтап. Не стига, че М ми ме гледаше с огромно учудване и неодобрение,  сега и вие. Аз ей така, за отскок. Казах му и той да пробва, няма да се отрови, а той се фръцна и отиде да си легне.   Simple Smile
За Коконче, за МариHug Hug
Луси, къде си? Питам си аз.
Ангелче, тази работа с парите за празника, хич не ми харесва. Мисля, че не само на мен, а и на други тук. Ако ти го кажа директно, ще се обидиш и ще те заболи. Няма нищо да кажа. Всеки прави избор в живота си, но ти направи  правилния, така че да се чувстваш добре и усмихната.  Бъди здрава и ти и детето.
бонболинке, хич да не ти пука!  Друго ще дойде, по-добро.
Аз, да ви кажа продължавам да се боря с тази миФка. Дойде един юнак от фирмата, която ми е продала машината за боклук и каза тържествено: "Това не е от машината, имате проблем с каналите. За посещението ми дължите 35 лв. Намерете си водопроводчик.  Чао" и си тръгна  Rolling Eyes Сега, все още чакам един друг да дойде. Цял ден ме вързаха вкъщи.
Пак ще дойда да ви "преслушам".  Hug
Чао!
На Мария, добре дошла, представила се е добре.  Simple Smile

# 648
Здравейте, момичета  Hug
Ние сме си в града от вчера, дори направихме една дъъъълга разходка по магазините вчера. И днес времето е само за излизане, но имам доста работа вкъщи, а и ме болят краката от толкова обикаляне вчера. Свекъра ми даде 100 лева да си взема нещо за осми, и ММ веднага започна да ги "намества". Едва скътах 20 лева, които си изхарчих с кеф за дрешки (с приятелка обожаваме да ходим в Зиг Заг, а тази седмица е разпродажба) - прибрах се със сини дънки, зелени дънки, ярко жълта блуза, бяла блузка и един страхотен суитчър на H20 - всичко това за 17 лева. Добавих си и два сапуна на рефан и съм щастлива от живота. Сега съм в издирване на този дезедорант - http://www.deocrystal.eu/ Щеше ми се да го видя "на живо", а не да го поръчам по интернет. Но за съжаление нито в аптеките, нито в магазините за козметика са чували за него.

Бонболина, не си го слагай на сърце - чудят се какви ли не абсурдни изисквания да сложат за някакви смешни позиции. Ако знаеш на какви интервюта съм ходила...  smile3555

Лус, как си?
Марѝ, ей това "здравеопазване" нашето...  #2gunfire Само се чудят как да издоят притиснатите до стената хора!
Вио, стискам палци да минете без операция  fingerscrossed
Марче, какво стана с мивката?
КокончеHug Когато си готова ще чакаме да споделиш  Hug

Момичета, не забравяйте - Когато човек иска да живее, дори медицината е безсилна!!!

Аз съм ползвала такъв дезодорант, бях си го купила от Стройко. Сега ползвам на Balea, от DM си го купих. Не намирам разлика между двата.

# 649
Аз сега го загледах този дезодорант, дали наистина върши работа срещу херпеси?!  newsm78

# 650
  • София
Здравейте момичета.

Добре дошла, Мария, много изчерпателно се представи...

Ангелче, много се радвам, че си щастлива. Независимо дали съм съгласна с позицията ти. Важно ти и детето да се чуствате добре. Може и да му мине някой ден на човека...

Мари, мила... Не знам как изглеждаш, затова съм изградила един образ и всяка вечер те представям с мъжът ти усмихнати, гушнати, здрави...

Аз смятам за да стане нещото, трябва да приемем в сърцето си, че вече се е случило... не е лесно... Peace

Вио, стискам  палци да минете без операция  Peace Praynig

Марче и аз имам проблем с машината за боклук - не работи... Затворих дупката и само складирам чиниите там Mr. Green. При теб как е - дойде ли водопроводчика?

Коконче,   вярвам, че всичко е добре при теб, когато си готова - ще споделиш, ако поискаш... Hug

BekiB, Не съм ползвала такъв дезодорант... newsm78Дори не съм чула за него..

titi888, да оздравява Емилчо Praynig
.
Славче, много се радвам за теб - децата са вкъщи, радвай им се с пълна сила!

Миленка дай боже да се оправят децата!

Бонболинче, твоето място те чака, ще го почустваш...

Вио, честита ви прическата и се надявам да намерите най-добрия лекар! Praynig

На всички гуш.

Английки мина добре...

После ходихме пак на доктор, даде ми направлението за кръв и трябва да взема от личния за урина, ехограф и рентген на белия дроб...

На 20 съм на операция с епидурална упойка и с преспиването... Confused

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 19:47 от luss

# 651
  • Бургас
Луси,махни-ги-тези-гадости.Ще-се-родиш-после.Обаче-възстановяването-не-е-леко.
Търпи-се,ще-мине.

Мари,обади-се.Къде-отиде?

Смърfиетка,синът-ми-учи-медицина.Много-е-трудно,но-му-харесва.
Кокона-и-тя-се-покри.Стискам-палци-всичко-да-е-наред! Praynig

Марче,честно,ти-ли-го-изгони-майстора? Laughing
Шегувам-се!

# 652
Ангелче,а ти защо му позволи да ти вземе парите.След всичко случило се ми се струва,че пак омекна.
 HugТрябваше да си ги похарчиш за теб и малката.
Мариа добре дошла!
 Laughing LaughingМарче разсмя ме.Моя мъж вечер си наливаше по-едно,аз му казах че е битов алкохолик.А той сега и бира не пие от ината си.Ама аз си пия от време на време и без него.Ами няма да му се моля я.А на тоя младеж не му ли тегли една.За нищо как да му дадеш 35 лв.
Бонболинче Не се ядосвай скъпа.И аз пускам обяви,кво ли не правя.Но все домакиня си стоя.
Лус и ти да оздравяваш мила!
Целувки и  Hug за всички!
Ние отиваме на ресторант.Да глътнем въздух.
Нещо ми се е изкривила шапката днес.Утре трябва да ми идва и няколко дни съм ужасна.
Днес чак сама себе си не трайвам.

# 653
Здравейте, тук е много студено . Наистина  ми омръзна да нося дебели  палта и пуловери  Tired . Мечтая си за топли лета и меки зими  Laughing. А в същото време се блазня от мисълта да се завърна в Бг  newsm78 , някъде из планините - защото вече  не ми харесват  жегите  Wink.
 Съчувствам на дамите които  имат  проблеми  Hug, но в животът е така един път горе един път долу,точно  каtо  пулс . Ако нещата вървят в  права линия това би  означавало, че не сме живи . Доброто е , че има и  добри хора които са готови да помогнат само защото могат и искат .

# 654
Изчетох ви най-после  Hug
Първо да потвърдя добрите отзиви за доц. Контрова - преди да тръгне в първи клас водих сина ми на профилактичен преглед при офталмолог. Откриха му мързеливо око  Rolling Eyes Бях изненадана, тъй като го водя на очен от 3 годишен. Както и да е, предписаха очила и оклузия. Търсих второ мнение и ми препоръчаха доц. Контрова. Отидохме и се оказа, че няма нужда от очила, а само от лепенките, които да слага за по 5-6 часа на ден. Така че и аз съм на среща, ако има нужда от координати и въобще въпроси...
Коконе много се надявах да споделиш хубави новини. Не се отчайвай  Hug
Мари и ти също. Просто не ми е ясно как може понякога лекарите да са толкова жестоки и да си правят такива експерименти.
Лус стискам ти палци да се отървеш бързо от тези неприятности.
Славче браво на момчето ти. Мечтая си и моето дете да поеме добър път  Heart Eyes

И на последно място, но не по важност - СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА МАРЧЕТО, че ме насочи към доц. Гергова. Не ми оставаше много време за писане и все прескачах темата, но виждам резултатите и просто не мога да не споделя. Марче, благодаря за отзивчивостта!
Боболина миналата седмица и аз ходих на шантаво интервю, не се отчайвай  Mr. Green

И тъй като се олях в писане на всички, които пропуснах пожелавам спокойна и уютна вечер.

# 655
Ох, момичета, камък ми падна от сърцето. Новините от прегледа на Ванко са добри - става въпрос за далекогледство, което било нормално за децата. Иначе двете очички са симетрични, няма кривогледство. Засега ще правим едни упражнения вкъщи, и след 20 дни сме отново на преглед. Няма диоптър, няма астигматизъм, очните дъна са ок. А лекарката е чудесна, просто съм очарована  от нея. Нежна, внимателна, търпелива........Ех, ако всички лекари бяха като нея......
Сега умореният герой спи, а мама релаксира пред компютъра.
Гушки на всички  Hug

# 656
  • планетата Земя
vio ,чудесни новини.Много се радвам  Hug

# 657
  • Бургас
Супер,Вио! Hug
Трябва-и-аз-да-закарам-Иван-на-очен.Баткото-и-таткото-са-с-лещи,все-ще-има-нещо-по-ген.
Отворих-си-една-бира.Наздраве,който-пие! Grinning

# 658
Е как бе, Славче newsm24 Пия вино.
Вио, радвам се, че всичко е наред при вас.

# 659
Благодаря ви, момичета  Hug
Славе, наздраве и от мен, само че с айрян  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт