Домакини - първи сезон/шести епизод

• 28 898
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Вио - супер новини! Дано няма повече поводи да притеснения!

Марче - то бива ли за добър ден 35 лева? То и аз така ставам водопроводчик да знаеш!

Славче - браво на момчето ти! Наш приятел е завършил медицина там и това май е най-трудното, но щом му харесва, ще се справи. След това много врати ще се отворят пред него! Peace

Мария - Добре дошла!  bouquet

Аз чета със свито сърце за лошото време в Европа, затворили летището във Франкфурт, където трябва да кацнем след няколко дни. Те ще го отворят, надявам се, ама го дават лошо време още няколко дни. Мъжът ми вика: Вярвай в немската инженерна мисъл!  Joy

Хайде наздраве на всички! Аз ще пийна кафенце, че тук е още мнооого светло.

# 661
Вио, радвам се, че всичко е наред!  Hug

От мен "наздраве" с ябълков сок!  Mr. Green

# 662
  Смърфиетка  до преди година и половина често летях до Швейцария включително и през зимата , там летищата не спират да работят (точно както и тези в Москва) .Трябва наистина да има голям снеговалеж за да има закъснения с полетите .   

# 663
  • София
Лека нощ, момичета.

Малкия иска да спи, дори закъсня днес.

Иначе на здраве - аз съм с коняче, ама ще го глътна набързо...

Hug Hug Hug Hug Hug

# 664
 Смърфиетка  до преди година и половина често летях до Швейцария включително и през зимата , там летищата не спират да работят (точно както и тези в Москва) .Трябва наистина да има голям снеговалеж за да има закъснения с полетите .  

Явно има страхотен снеговалеж във Франкфурт, защото летището е затворено. Ако летяхме днес, щяхме да отървем полета, защото самолетът изобщо не е излетял насам. Дано в петък всичко е наред!  Praynig

# 665
Забравих да приветствам новата домакиня. Мария, добре дошла при нас  Hug
Смърфиетка, дано времето е с вас и да летите безпроблемно  Praynig

# 666
 Смърфиетка  до преди година и половина често летях до Швейцария включително и през зимата , там летищата не спират да работят (точно както и тези в Москва) .Трябва наистина да има голям снеговалеж за да има закъснения с полетите .  

Явно има страхотен снеговалеж във Франкфурт, защото летището е затворено. Ако летяхме днес, щяхме да отървем полета, защото самолетът изобщо не е излетял насам. Дано в петък всичко е наред!  Praynig
  Не знам дали е обилен , защото в Европа често затварят летищата заради снегът . Ние живеем в Lондон  и често затварят Хитроу заради лек снеговалеж , а и мъглите ...........  Приятно    пътуване и гостуване ,дано имате късмет с  времето в Bg

# 667
  • София
Добър вечер красавици и маааалко домакини!  Hug
Не мога да ви изчета бре, пишете, пишете....това е добре.
Та, да ви запитам нещо, вие дали познавате загубеното Марче.....не???? Това съм аз!!  Mr. Green Преди седмица, може и малко повече реших да пусна миялната, ей така да се измие и да си е чиста. Вероятно всички вие, които имате такива машини си слагате едни пластмасови миризмички на лимон, закачат се на малка закачалчица. Аз съм сложила не едно, не две, а цели три. Когато съм я пуснала, незнайно как едното такова миризливче е паднало точно в/у нагревателя.  Днес отварям да я избърша машината и какво да видя.....то така жестоко се е стопило, обхванало целия реотан.....пластмасата е изгоряла до черно.  Моят мъж ме погледна с въпросителен поглед и ми каза: "Марче, тук в тази къща ще ни отровиш от препарати. Спокойно можеш да водиш химическа война с най-големия терорист. Садам Хюсейн /лека му пръст на човека, за мъртвите или добро или нищо/ съм убеден , че щеше да я загуби." Започна се едно чистене и търкане....нямам думи. Аз бях по тиха и от котка, вярвайте ми.  Може би, там е било причината за гадната миризма в мивката, те нали са свързани. Ааааааа, много съм тиха и послушна тази вечер. КАзах си всичко.  Wink
vio, много се радвам!!
Луси  Hug
Mrs L, изключително съм доволна за теб. Нали не ме лъжеш, ей така само от възпитание?
Смърфи, ще летиш, споко. Това не е нашето летище. Ще  обледенят самолета и пак ще литнеш. Хайде, лек път!!  Колко дни си тук?
Мари, на теб малко спокойствие ти пожелавам.
Що пиете , бре....пиЯници такива. Пия кафенце, chococino, много гот!! Горещо!
Аз се олях. Heart Eyes Мога още да пиша, но стоп! На всички ви, поздрав сърдечен. Hug

# 668
Аз имам Bosch  в Бг , тук е  Miele (купихме я само , защото е много тиха ) обаче никога не съм ползвала подобно нещо за ,,парфюмиране '' Wink  на миялната.Тук   се продават течни препарати за целта (от които си носех и в Бг) , но не е  повредeна нали?

# 669
Марче пак ме разсмя посреднощите.Изкъпах се и  докато си суша косата реших да надникна.
 LaughingЧувала съм за тея ароматизатори,но не съм ползвала.Утре ще ви раправям миялната като я сложих в бг какви перипетии имах.Сега лягам,че утре малкия е на градина.
Лека ви нощ!
Утре имам среща с още една мама с детенце.Но реших на обяд като изпратя Емо на градина.Тогава да се чуем и да се видим.Днес носа му е по-добре.Надявам се да е към излекуване.
 Hug

# 670
  • София
Добро утро  Hug

# 671
  • планетата Земя
Добро утро

Лус,закуска точно по вкус ми
Марче,аз не слага ароматизатор.Иначе съм ги виждала по магазините.Но моята машина не мирише на лошо.Често мия филтрите,където се събират остатъците от храна.От тях идва лошата миризма.Разгледай филтрите,научи се да ги разглобяваш,мии ги и няма да има лош дъх

# 672
Добро утро!
Закуската я почвам веднага!
Готвя свинско с картофи- яхния. Малкия да стане и ще излезем
(ако до тогава не е заваляло). Лек ден!
Новата домакиня беше обещала рецепти за хем-ди и спирт!
Да ги пише! Peace Не съм забравила!

# 673
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Лус, страхотна закуска, но ще ми се наложи да пропусна кафенцето - обаче плодче си взимам  Heart Eyes
Марче, казвай каквото мислиш, душо, аз обичам "право куме в очи". А и истината никога не е нито чиста, нито проста.
ММ не ми е "взел" парите, ние ги държим на общо място. Казах, че ги намества, т.е. разпределя ми ги за текущи разходи.

Добре дошла на mariat  Hug Hug Hug

Днес имам бойната задача да разбера що е то данъчна декларация - същност и начин на употреба  Mr. Green

# 674
  • при късмета
Добро утро,
аз не закусвам, ама такива закуски могат да ме накарат да размисля.
vio, много се радвам за малкия
Миленче, дано да е успешна операцията при вас  Praynig
Да можеше да предотвратим здравословните проблеми при децата.... аз съм съгласна да ме боли каквото иска, само и само на детето да му няма нищо, ама не става. Да чукна на дърво не ми е боледувал сериозно, ама тежко кара и елементарин вирус, а аз откачам  Crazy
Да ви го похваля моя дребосък. На това влажно време съм свела движенията до минимум, той се оправи и вършее из къщи и мен гледа. Опита се да си направи закуска сам и на мен да донесе. На мама златото, много ми стана мило, нищо, че в кухнята беше паднала бомба
luss на 20ти сме се теб
Добре дошла на новата Мария
 Hug на всички
чакам включваме от Мари и Кокончето
П.П Ангелче, ако имаш въпроси по декларацията, питай, повечето приложения съм ги попълвала

Общи условия

Активация на акаунт