Отговори
# 660
  • София
На спешния винаги вдига някой от докторите.

# 661
На спешния се свързах само един път с друг лекар и той каза, че ще предаде на д-р Стаменов и той ще се свърже с мен.
Освен от утре пак да почна да звъня.

# 662
  • София
На спешния се свързах само един път с друг лекар и той каза, че ще предаде на д-р Стаменов и той ще се свърже с мен.
Освен от утре пак да почна да звъня.
Всеки от лекарите, които вдигат на спешния, могат да ти кажат кога да спреш лекарствата.
На спешния може да звъниш по всяко време. Защо трябва да чакаш до утре, не разбирам newsm78 newsm78

# 663
Въобще недей да чакаш до утре.Звъни още сега или на спешния или на док.Където и да се свържеш ще получиш адекватен отговор.

# 664
  • София
всъщност проследяващия бременността е добре да прецени кое лекарство кога да спреш  Rolling Eyes
аз спрях всичко без утрогестана след като видяхме пулс, утрогестана около 12 седмица май беше  newsm78

# 665
Аз самата четох някъде, че се вземат около 12 седмици, но се чудех от кога да ги броя тези седмици - от първия ден последния цикъл, от деня на пункцията или на трансфера ...
Сега съм в началото на 9-та гестационна седмица (от първия ден последния цикъл) и 7-ма след пункцията.

# 666
Звънях, но никой не вдига.
Втори месец трупам трицифрени сметки на телефона.
Пак ще опитам по-късно и утре - пак.
Благодаря за съветите!

# 667
  • Sofia
abbey , чак не мога да повярвам, че два месеца не можеш да се свържеш със спешния или с д-р Стаменов. Аз пета година съм пациент на клиниката и никога не съм имала такъв проблем. Може да не ми вдигнат веднага на спешния, но на второ-трето позвъняване съм се свързвала. Всъщност ти май казваше, че си се свързала преди със спешния. Не попита ли до кога да си пиеш лекарствата? Който и лекар да ти вдигне ще може да да ти отговори на такъв въпрос. Какво е трябвало да предадат на д-р Стаменов?

# 668
abbey , чак не мога да повярвам, че два месеца не можеш да се свържеш със спешния или с д-р Стаменов. Аз пета година съм пациент на клиниката и никога не съм имала такъв проблем. Може да не ми вдигнат веднага на спешния, но на второ-трето позвъняване съм се свързвала. Всъщност ти май казваше, че си се свързала преди със спешния. Не попита ли до кога да си пиеш лекарствата? Който и лекар да ти вдигне ще може да да ти отговори на такъв въпрос. Какво е трябвало да предадат на д-р Стаменов?

И аз не мога да повярвам. Онзи ден звънях на спешния. След 5-6 позвънявания не ми отговори никой и си казах, че след малко пак ще позвъня, може да са заети. Д-р Стаменов ми се обади и взе да ми се извинява, че не можел да ми вдигне веднага. Всъщност върна ми обаждането след секунди   bouquet.

# 669
Здравейте момичета! Искам да ви попитам каква е процедурата при пункцията? Болезнено ли е?

# 670
Пункцията е с пълна упойка и не усещаш абсолютно нищо.
Ако си на ЕЦ с един фоликул може и без упойка-много момичета правят така и казват, че не боли.

# 671
На ЕЦ ще бъда,а не ми се иска да съм с упойка....Колко време горе-долу трае процедурата?

# 672
  • софия
Мария, не се притеснявай, болката е за минутка  Peace
Преди това има промивка, цялата процедура дали трае и 10 минути.

# 673
Звънях, но никой не вдига.
Втори месец трупам трицифрени сметки на телефона.
Доколкото знам, при 'свободно' на JSM не се трупат сметки. Това с трицифрените сметки едва ли е от 'свободното' по JSM до клиниката.
Аз от Европа съм звъняла от студиото поне два пъти седмично до София с разговори по 30 мин-1 час и никога не съм плащала трицифрени сметки, а по около 60-70 Евро на месец. Доколкото съм проучвала, тарифата и от САЩ е подобна и трицифрени сметки никога не съм плащала, дори при разговори. А в Европа от улицата едноминутен разговор струва към 1 Евро, като уличните телефони са по най-скъпата тарифа. Намерете си евтин оператор-посредник за стационарни телефони. Доколкото знам има евтини тарифни планове и от JSM операторите за разговори с чужбина.

Не съм звъняла по телефона на докторите, но да си кажа честно, не смятам, че доктор е длъжен да отговаря по телефона на въпроси, които не се отнасят за спешни случаи. Представям си, докторът да е в операционната и да отговаря след това на всички повиквания - това просто не трябва да го искаме.
Честит празник на здравните работници!
То като е ден на здравеопазването, май и ние в известен смисъл имаме празник!

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 21:10 от mammita2012

# 674
Момичета, след неуспешна стимулирана инсеминация съм кога да ида на преглед отново? Обадих се на спешния в клиниката и една лоша жена ми каза 9-10 от началото на кървенето. Попитах я не е ли късно, а тя каза щом съм знаела толкова защо съм я питала. Записах си час за 10-ти (7ми ден). Според Вас късно ли е за започването на нова стимулация?

Общи условия

Активация на акаунт