Отговори
# 690
 Мили момичета, спешно се нуждая от вашия съвет. Миналия  месец д-р Стаменов ми каза да запиша час за 3-4 ден от цикъла, за евентуално започване на "лека" стимулация, която щяла да включва хапчета и инжекции. Проблемът ми е следният: днес от обяд имам индикации, че до довечера ще ми дойде, т.е би трябвало да броя утре за първи ден и да запиша час за петък или събота. Бедата е, че точно тези два дни съм на семинар от работа и вече е късно да се измъкна. Какво ще ме посъветвате- да запиша час за четвъртък, който реално ще е втори ден, или за неделя, когато е пети ден? Извинявам се за дългия пост, но не ми е удобно да звъня на спешния и да питам за такива неща.

# 691
Може би втория ден е по добре,защото аз съм с хапчета като стимулация и ми каза втория ден,петия ден да не е късно newsm78Успех ти желая Simple Smile

# 692
  • Живее на Луната
Според мен е по-добре да отидеш в четвъртък, той ще те прегледа и ще ти назначи стимулацията, така че да започнеш да си взимаш хапчетата от съответния ден  Peace

# 693
Запиши час за 2-ри ден.

# 694
sonita75, Bell@, pimi    Hug Благодаря ви, момичета! Знаех си, че мога да разчитам на вас. newsm51

# 695
  • София
Няма такъв хаос ...мислех,че в  новото по-голямо място ще е друго... ooooh!
Мрън

# 696
Няма такъв хаос ...мислех,че в  новото по-голямо място ще е друго... ooooh!
Мрън

Не знам защо го казваш, но на мен забравиха да ми се обадят в деня на трансфера и аз към 14 часа звъннах, бях си вкъщи, а пътувам 4 часа и ме питаха ама ти не си ли в София? Направо щях да падна, от два дена чаках да ми се обадят, а се оказа че са ме забравили  #Cussing out

# 697
  • Благоевград
Момичета започнах стимулация на 3 ден с гонал но не ми изписаха никакви други хапчета.Това нормално ли е

# 698
и аз имам подобни оплаквания - нееднократни пропуски най вече в старата клиника. забравяли са ме след пункция да кажат дали са се оплодили, след трансфер дали са се замразили и преди трансфер дали да ходя за лепило. Та искам да попитам вие споделяте ли с лекарите това недоволство  или само си се ядсовате. аз лично се притеснявам че ще си помислят че им натяквам и съм някакъв заядливец по принцип, а никой не обича да работи с такива хора.. та съм в чуденка - може би ако им се казва ще обърнат внимание да не се случва и ще променят нещо

# 699
  • София
Момичета започнах стимулация на 3 ден с гонал но не ми изписаха никакви други хапчета.Това нормално ли е
нормално е

# 700
  • Благоевград
Благодаря за бързия отговор

# 701
Момичета, какво мислите за хранителните заместители (шейкове и т.н.) на соева основа?
Става дума за заместване на едно хранене през деня. Когато съм на работа много често пропускам обяда поради липса на време, което досега не ме притесняваше. Но сега се опитвам да променя това и си мислех, че един предварително приготвен шейк може да е добър вариант.

# 702
Ники с Клостилбегит ли ще се пробвате или в комбинация с нещо?

# 703
Нямам никаква идея. Утре ще видим какво ще измисли док и ще пиша.

# 704
abbey според мен всичко , което е на соева основа е пълен буклук, т.к. по принццип соята е най - често генномодифицирания продук в цял свят.

Общи условия

Активация на акаунт