Отговори
# 75
благодаря момичета, ще звъня, пък каквото - такова  Tired да ме смятат за нахална, ако трябва, не мога да трая, пък и при мен е необходимо доста по-рано да планирам, за да се освобождавам от работа

# 76
  • Милано
Здравейте,момичета Hug Hug HugНа терапия с Фемостон съм,като вещицата ми дойде само в края на първата опаковка(на следвашия ден след последното хапче)И от тогава никаква я няма...а днес започнах 4та опаковка CryВ паника съм!Не знам какво да правя,пиша смс-и на д-р Стаменов вече 2-ри месец,но отговор нямам.Живея в Италия и се бяхме разбрали да контактуваме така,първият месец му изпратих резултатите на хормоните направени на 2 рия ден от цикъла,но и на тях не получих коментар.Моля Ви момичета...помагайте Hug Hug Hug

# 77
  • Sofia
К.Lera, освен да звъннеш на спешния телефон не се сещам какво друго да те посъветвам.

# 78
  • Милано
Момичета,д-р Стаменов се обади....сега съм многоооо по-спокойна! Hug Hug Hug

# 79
Дали вече работят по ФАР?
Колко време действа тайното  лекарството с цена 50  лв.  за лоша биопсия?Слагано ми е лекарство декември  месец и трябваше вече да има трансфер,но проточилия се договор с ФАР ме прецаква Thinking

# 80
  • София
Дали вече работят по ФАР?
Колко време действа тайното  лекарството с цена 50  лв.  за лоша биопсия?Слагано ми е лекарство декември  месец и трябваше вече да има трансфер,но проточилия се договор с ФАР ме прецаква Thinking
работят.
Тайното лекарство се слага 2 дни след пункция отново.

# 81
  • София
искам да попитам дали ви е изписвано естрофем 2мг да пиете след пункция. на мен за първи път ми го изписват и ми е интересно за какво се пие.
има доста противопокания и това ме притесни малко.
моля ви ако някой го е пил и знае за какво ни го изписват да сподели.

# 82
  • София
Пила съм Естрофем, не веднъж, изписва се за подобряване на лигавицата. И аз се стрясках в началото от страничните ефекти, изписани в листовката, но ме успокоиха, че те се проявяват при продължителен прием.

# 83
  • София
мерси ZAzzi:) забрзия отговор

# 84
а чули ли сте, че тия дни 07-10.03 всички лекари ще са на конгрес..? Казаха ми нещо такова секретарките и се чудя кой ще ме проследи /предстои цв. снимка и ако е ОК - проследяване за инвитро на ест.цикъл/. Има ли други момичета за ест. цикъл тази седмица /или неестествен../?

# 85
  • София
Аз имам час за 7 март за д-р Стаменов и силно се надявам да е той, понеже последния път беше д-р Шефкетова и ми се струва, че тя не може да взема важни решения ако пациента не е неин.

# 86
Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но имам едно въпросче.
Д-р Сигридов преглежда ли външни пациентки, които не са на стимулация в клиниката? Моя приятелка има нужда от консултация.
Благодаря ви   bouquet.

# 87
  • София
преглежда, но мисля че само бременни  Rolling Eyes

# 88
Девойки,ще пускам имунологични в клиниката,а забравих дали трябва без кафе,храна и цигарка  Embarassed

# 89
Здравейте момичета!!!Искам да попитам дали някоя от вас знае квартири или хотел близо до новата клиника?Желая на всички Успех!

Общи условия

Активация на акаунт