Вече му взехме колело без педали, че и каска и налакътници и всичко, каквото там е необходимо и за щастие... няма да съжалявам за избора си.
Дадохме му го по-рано и той го кара и много му харесва. Е, каската и другите атрибути трябва да водя още преговори, ама и до тях ще стигнем. Днес имах малък прогрес поне с каската. Ето това му взехме: http://www.amazon.co.uk/Kettler-Speedy-12-5-Inch-Balance-Bike/dp … roduct/B002UXQM48 Мъъъничко му е тежичко, но се справя. Взехме го с намаление в Спорт Депо.
Днес взех билети за театър - в Столичен куклен театър на Гурко от 12 часа в събота ще има трите прасенца. Водих Николай миналата събота на едно друго и на него много му хареса и се забавлява, та реших с това да го разнообразя, а билетите са само 2 лева! Иска ми се да видим и нещата пред Народния театър, но го дават смотано времето. Ще се опитаме да видим и там преди театъра, та...
ако не ни мине котка път, аз съм ок за срещата.
!
. Спомних си как на един РД Ева не се отлепи от нея. Мисля да я заведем до зоопарка, че ни е на една крачка и това ще й е празника.
. Ние за съжаление ще пропуснем, но ще чакам снимки! Препоръчани теми