Отговори
# 615
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте!

Orchids,, стискам палци всичко да мине,както трябва!  Praynig
hailie, Shocked Не ми се вярва чак....и то за ''Лагуна'',ама знае ли човек?! Thinking То затова Нестор признава само тортите на мама  hahaha Mr. Green Купени въобще не докосва,но към домашните има слабост  Mr. Green

За 1 юни,вчера купихме някои неща от необходимост,като нови сандали и лятна шапка, а  днес, ако плановете на таткото са ок, ще вземем и така мечтаното колело.  Party Иначе си мисля да го заведем някъде и да се наиграе хубаво! Hug

Пратих ги на разходка младежите и ще ходя да наваксвам с домашните дейности....хайде хубав ден засега и до скоро!

# 616
Момичета, някой поръчва ли от iherb?

# 617
Здравейте!
Подобно инфо като това за тортите чувам отвреме-навреме  и за всякакви други храни - гледам да не се замислям много, че ще трябва тотално да откажа храната  ooooh!
Светлозар нещо зацикли с гърнето - стиска се до последно и понякога се изпуска в гащите, дано да е от хладното време и заиграването, а не защото е решил, че по му харесва с памперс  Rolling Eyes
За 1-ви юни ще купувам кукла - ще гледам да е някоя дето прилича повече на момче все пак. Малкия като види кукла и изпада във възторг - голямо гушкане пада, та след дълго чудене реших да пренебрегна скрупулите и да му купя  Laughing Тук за 1-ви юни организират разни развлечения /люлки, игри .../ и ще го заведа да се позабавлява.
Леко доизкарване на бременността на чакащите бебчета и бързо и безпроблемно раждане  Hug

# 618
  • София
Ехааа, "Лагуна" са ми любими! Жалко  Sad
Орхидейка, пожелавам ти леко и безболезнено секцио  Hug С нетърпение чакаме пухкавия резултат  baby_neutral
Идея за подарък на Евчица - тротинетка с три колелца. Моята Ева това ще получи. Обмислях балансиращото колело, но Хейли ме разубеди  Heart Eyes
Момичета, някой поръчва ли от iherb?
Какво е това?
Диданчице, вие още ли сте в Сандански? Ейй живот си живеете вие с децата... Аз съм му се навила на този град, но още не съм била там  Simple Smile

Ние на 1 юни ще се залепим за Аник и Ники и където ни заведат - там ще празнуваме  Mr. Green Ще е хубаво ако сме повече  Hug

# 619
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ние на 1 юни ще се залепим за Аник и Ники и където ни заведат - там ще празнуваме  Mr. Green Ще е хубаво ако сме повече  Hug
  hahaha Mr. Green Примъъъкк..... Flutter Идеята и на мен много ми хареса. Плътно сме с вас! Hug

# 620
  • София
 newsm44 Мишанка, много се радвам  Party
Мисля че и мама Смехи ще е с нас и още някой каза че ще дойде... май Диданка беше, ама...  newsm78

# 621
Колело без педали имаме и е от любимите,навън го кара постоянно ,т.е. не го зарязва и ние да носим .Тротинетка с три гуми също имаме ,кара си я и си я харесва,но е от нещата ,които бързо омръзва навън.За подарък имам два варианта по-евтин и по-скъп (като ги споделя с мъжо той ще реши)-та едното е маса върху която се сипва вода и има много неща отгоре за игра (май не я обясних),второто е нещо като моторче ,но момическо с акумулаторче(не е от онези грамадни коли  Crazy )И двете ги има племенника и нали живеем на един етаж ,възползваме се и от неговите играчки ,та това й харесва много!
Марта и другите,за сребърната вода аз поне забелязах някакъв ефект,но трябва постоянство.Но шампоана здраве е мн добър,лошото е че мирише мн кофти на изгоряло.
За тортите -не купуваме вече торти от никъде,правя си вече разкошни мн вкусни комбинации ,дори да нямат украси ,само за вкусна торта ги спретвам за нула време !Околните са мн доволни както и аз.Във фейса повечето ги виждате.

# 622
Не мисля да купувам подаръци за 1ви Юни. Ще наблегнем на разходки и забавления. Балон да им вземеш, пак ще са щастливи, пък било то на 1ви, на 2ри и т.н. Юни.

У нас нещата се купуват, когато има нужда или "просто защото е вторник". Не чакаме празници и РД. Така или иначе по РД и празници, получават достатъчно подаръци от баби и други гости. Ние наблягаме да осигурим "муането" тогава.  Mr. Green

Мамам, недей да робуваш на такива неща. Моето дете редовно помъква бебето на кака си, барабар с розовата и чанта, за да вади мокри кърпи от нея, да чистел бебето като се изцапа.  Laughing Нали са щастливи, к'во го мислиш толкова.  Hug

Триколки и колелета имаме от каката. Чудя се само на розовата триколка, дали поне ресните да не й резна.  Crazy

# 623
Anik, какво колело възнамерявате да му купите на Ники, в смисъл - да споделиш марка или магазин...
Мише, пашик, на вашите дребчовци безпедалните какви са и доволни ли сте?
Мила, умниче си е Нико, браво за успехите му и все така да го хвалят!
пашик, може и на лични малко инфо за тази маса с водата, че на моя още не сме му разрешили да се премести да живее гол в банята Laughing Моторчетата са страхотни, но като му омръзне голямо мъкнене пада.
Орхид, лека и безпроблемна първа среща с бебочето:)
хейли, за заглавието претенции нямам Grinning

# 624
Такава маса с пясък и Мила имаше, слагахме и вода,
но е голямо цапане...

И аз за 1 юни няма да купувам подаръци.
Виж, мислех да взема едно колело без педали на Нико за лятото,
но няма да имам май място в колата. Толкова неща ще нося, че...

Мамам, Нико играе с всички момичешки неща на кака си,
включително оня ден се разхождаше по пола. Laughing

Пашик, ако можех да правя торти ( трябва да се науча ) и аз въобще не бих купувала.
Опитвам се все по-малко готови неща да купувам, че всичко е пълно с какви ли не боклуци. Peace

# 625
Мирче, прибрахме се, за съжаление  Sad нищо, пак ще отидем, надявам се.
iherb е сайт за хранителни добавки, американски.
за 1 юни и ние сме на линия, моля ви ако правите среща някъде да ми кажете, че съм много отнесена - тук, или фейсбук, все едно. за сега клоним към народния театър, но има и много интересни неща в една галерия - корейско изкуство, но не знам колко далече е това от центъра  newsm78
колело е без педали ще вземем на Мая, дано да й хареса, батко й много им се радва, но е малко голям за такива вече. иначе кара с помощни колела, още не се е научил без такива.

# 626
Орхидейка ,леко раждане!
Буболече ,за колелото нашето е това
за масата с вода ще я потърся да я покажа...в Бургас са я купили от Вега ...https://www.facebook.com/video/video.php?v=227730933929338   Аз на терасата смятам да я сложа .

Мила,ако имаш желание ще се научиш за тортите.Аз ще помагам с каквото знам. Peace

# 627
  • София
Балон да им вземеш, пак ще са щастливи, пък било то на 1ви, на 2ри и т.н. Юни.
У нас нещата се купуват, когато има нужда или "просто защото е вторник". Не чакаме празници и РД. Така или иначе по РД и празници, получават достатъчно подаръци от баби и други гости. Ние наблягаме да осигурим "муането" тогава.  Mr. Green
Абсолютно подкрепям  newsm10 При нас съвпада празника с нуждата за нещо по площадките.
А на розовата триколка квото и да и резнеш, си остава розова  Mr. Green Ама какво от това  Wink

Аник, пусни колелото, pls.
Една мама на площадката каза, че тяхното балансиращо колело било поръчано от SportDirect и че това бил най-ефтиният вариант. Каза цена от 36-36 лири или нещо такова... Може да си направим групова поръчка. Ева го пробва - точно по мярка и е.

# 628
Ние ще купим балансиращо колело втора употреба. Ще заведем Борис сам са опита и да видим дали ще му хареса, да не вземем нещо излишно.
А пък за подаръците за първи юни.. Винаги ни е трудно да взимаме големи подаръци, но наблягаме на доброто настроение. В София е много трудно да се направи този празник, защото става пренаселено навсякъде.
Излезе ни изследването на кърлежа - отрицателно е, но е бил разкъсан, аз не съм го свалила както трябва.  Confused Сега трябва да се премине курс с антибиотици.

А пък за тортите Лагуна - звучи ужасно, но предполагам, че с повечето готови храни е така, за съжаление! Чувала съм подобни неща за салатите Кенар. Тортички ние хапваме от Пчела, много се надявам те да са свестни.  Praynig

# 629
облаче, много кофти че се налага антибиотик, дано не ви се случва вече подобно нещо  Hug
Нас пък са ни нападнали бълхи вкъщи - явно сме си внесли някоя и сега пръсках няколко дни и пак продължават да живеят - егати устойчивите гадини  ooooh!
Milla посмях се от сърце за Нико и полата  hahaha
В тази връзка се сетих да питам -  вашите мъници взеха ли вече да се правят на клоуни. Светлозар напоследък взе да прави разни смешни физиономии и движения, също имитира разни герои от филмчетата, но в смешен вариант и много се забавлява, а и ние покрай него  Joy
Купих дългообмисляната кукла - сега да видя как ще я скрия до 1-ви юни, че е започнал да ми преджобва чантата малкия като се прибирам от работа. Пък ако я открие - ще си я получи по-рано и без това на 1-ви юни се надявам да се позабавлява на люлките /дано не вали  Praynig/
Ей много тъпо това с разделението на цветовете и то само момчетата са засегнати. за тях розово не може, а момичетата няма проблем и в синьо да са им нещата. Същото като с куклите - като че ли бащите не бутат колички и не гледат деца - отбелязвам си като задачка да се отърва от тази точно мисъл  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт