Отговори
# 600
И в нашата градина не вземат с памперс ,просто ще са без ако не са научени!
Ние отдавна имаме сухи вечерни памперси и снощи тя сама не пожела да й слагам,спа си по гащички без да подмокри,та официално сме и без нощен памперс!!!

Мила,браво наНико!!!чакам с нетърпение да се видим!

# 601
Нямат право да не взимат деца, защото са с памперс, няма такива закони, постановления и каквото и да е да ги оправдае. Пробват се, че им е по-лесно. Не се връзвайте на желанията на "лелките". Гледайте си децата според техните темпове. Аре, нЕма да се счупА да си тормозА детето, да маха памперс, защото на някой не му било удобно. НЕма нужда!  Stop

Цвети, можеш да прообваш няколко неща, но аз лично не бих си давала зор, по скоро бих чакала детето само да прояви интерес. Наскоро четох, че приучаването към гърнето е един от процесите, които най-често се свързва с различните травми на младежта в последствие. И все пак ако държиш, пробвай с изпишкване на гърне, без да сяда. Влизайте заедно да пикате ти и той, или той и баща му, някой да му дава пример. Пробвай навън сред природата, може да му е по-кеф, докато свикне. Има много неща, които при едни действат, при други - не. Ако нищо не действа, остави нещата така известно време без да го караш никак. След време пробвай пак.  Peace

# 602
В градината на моите не желаеха памперси, но баткото и не ползваше, когато тръгна. имаше 2-3 аварии, но оставях повече резервни дрехи и задължително ходеше с гумени обувки тип 'крокс"(опикани-измити-избърсани), защото иначе трябваше да има 5-6 чифта пантофи на разположение  Peace
Мая от повече от 6 месеца е без нощен памперс и категорично отказваше да й слагам, пищеше и се тръшкаше с "не съм бебе'. дневния свалихме още на 1г4м. но съм 100% убедена, че ще има доста напикани и надрискани дрехи, докато свикне с новата обстановка  Peace ще видим в края на септември.

# 603
tzzzvety, Олето ме подсети, че точно така махнахме памперса миналото лято - с изпишкване над тоалетната (в смисъл издържах го, без да го карам да сяда). По-късно започна и да сяда  Peace Не, че сега не сме с памперс ooooh! Поне за акането пак започна да казва и да го прави в гърнето или тоалетната. Може би е време пак да махаме памперса, но сякаш не ми се занимава особено. По всяка вероятност ще пробвам др седмица за един-2 дни и ще видя как е, дали той самият има желание. Ако не - по-натам. При нас проблема е, че нямам съдействие от яслата, не им се занимава и им е по-лесно с пампите Crossing Arms

# 604
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти! Hug
Отдавна не съм писала,но доста неща ми се бяха понатрупали и превес взимаше умората.
Иначе всичко е ок при нас,караме си по програма.
Аримче,хахах доста ще ме почакате hahaha
Вчера бях на първия Heart Eyes скрининг.Човечето много е пораснало.
Сега с удоволствие ще Flutter се наслаждавам на почивните дни...Желая приятни и на вас!

# 605
Момичета, аз чета, но нямам какво да пиша  Hug.

Определиха ми вече дата за секцио, но не е много скоро. Чакам с нетърпение да се запозная с бебо  Heart Eyes, който се оказа страшен бандит. Толкова много шава, рита, бие крушета, скача и прави кълбета, че на моменти изпитвам силна болка, отделно, че понякога не ми дава да спя. Много съм шокирана, след като бременноста ми с Ева протече в постоянни притеснения защо не шава това бебе  Mr. Green. Определено съдбата има чувство за хумор  Simple Smile.

Дайте идея за подарък за Ева за 1-ви юни  Hug. Бих искала да я заведем някъде, но вече ми е страшно трудно.

# 606
Благодаря ви милички за пожеланията за именния ден на малкия! Hug

Ние сме много назад - памперса е с пълна сила, учиме го, но сам си иска памперс. Tired

Мила, браво на Нико. Аз хващам някакъв прогрес, почва да говори на 2-та езика. Simple Smile

Орхидс, и другите бременни - стискам палци! Hug

# 607
ОрхидейкаPeace стискам палци всичко да мине спокойно! Simple Smile

Идея за подарък... На Николайчото мислим сериозно да го снабдим с колело без педали. Омаля му вече паторчето (моторчето), дето го кара. Simple Smile

# 608
ОрхидейкаPeace стискам палци всичко да мине спокойно! Simple Smile

Идея за подарък... На Николайчото мислим сериозно да го снабдим с колело без педали. Омаля му вече паторчето (моторчето), дето го кара. Simple Smile

Aни, ние купихме на Сим колело без педали, обаче не може да си прави "дрифтовете" както с камиончето и започна и насън да говори за него и да си го иска и да си го търси. Колелото се научи да го кара до там, до колкото не трябва вече никой да го държи, но го е страх и му е трудно.

Ползваме предимно слипчета, има само чифта боксерки, но аз не ги харесвам и са само резерва.
Купувам от магазинчета за дрешки бълг. производство. Сега си намерих на Илиянци едно прекрасно магазинче, страхотни неща имат, много качествени. Последно му купих 2 летни пижамки 100% памук по 6.50лв/бр.

Единственият напредък, който има е че започна да казва "К" и "С" доста добре и почти винаги ги използва на мястото им.

Hug Hug

# 609
Това беше публиувано в темата за препаратите Laughing , но мисля, че и тук ще му е добре

Здравей те, искам да споделя , нещо с всички ,но не знам къде и реших да пиша тук, тъй като сега се регистрирах , и няма идея как да направя тема във форума, и да споделя никой неща. До скоро работих в една известна фирма за торти. Скоро напуснах ! Не издържах , на простотиите в тази фирма , целта е да се скара персонала за да , не се искат повече пари като заплата. Защото като няма екипност няма кворум. Много доносничество , клюки, и омраза . А най-важното което искам да споделя всъщност е , че качеството на тортите е ужасно , от известно време се закупуват евтини продукти , кремовете се разреждат с повече вода , тортите се разпадат, плодовете на тортите не се мият, платките с твърди,като гипс картон, с изтекъл срок,и изгорели. еклерите са с ниско качество,падат по земята и директно се събират и се слагат в тортите ,гадост !!!! И когато събереш всички тези продукти в торта , тя се разпада, когато поседи малко минути на топло. Общо взето става като за чаша торта , не парче.Използват се китайски евтини за по 2/3 лева играчки от Илиенци , които миришат ужасно а се слагат в/у тортата, не се измиват с препарати за дезинфекция , което е редно. , Препоръчвам Ви да се насочите към други , фирми за такива изделия , при тези качеството е една голяма нула. Сега мога да си позволя да го кажа , тъй като вече не спазвам фирмена тайна. Фирмата е ЛАГУНА !!!! Ако прецените , разпространете, информацията , защото смятам , че храната трябва да е качествена, все пак храним деца !!!! Затова реших да го споделя , за да предпазя хората от боклуци, не мога да мълча , за такива нередности !

# 610
Леле, Краси, за първи път я чувам тази фирма, но това, ако е истина, е доста гадно  Sick но пък няма как да знаем дали не е и кьор фишек от някой, който иска да им направи мръсно  Peace
Ние у дома торти рядко ядем, но ако се случи са на Неделя или и на кварталната сладкарничка, тях си ги знаем  Peace

# 611
Хей, здравейте, момичета, не сте ме забравили, нали Hug
Ние с Йоанка сме добре, тя си ходи на ясла с удоволствие, чакаме сега началото на юни да излязат и при нас класиранията за детска градина.

За махането на памперса не мога да споделя опит, защото при нас нещата се получиха когато тя сама си реши, че ще ползва гърнето- миналото лято много пъти се пробвах да я уча, но резултата беше само много дрехи за пране, локвички из къщи и сухо гърне. Чак като тръгна на яслата и явно като видя там малко по-големите за какво ползват гърнето разбра за какво иде реч. Махнахме памперса от раз( и дневния, и нощния) с едно единствено напишкване от тогава до сега.
За сметка на това пък все още си пие адаптираното мляко преди лягане и няма отказване. Преди около месец пробвахме да я откажем с обяснения, че е вече голяма, кака, че в магазина няма...резултата беше изнервено, неспящо и ревящо дете за десетина дни, върнахме млякото и сега отново спим без проблем. Явно и за това ще почакаме сама да се откаже.

За 1ви юни взехме тротинетка, Анито все заглежда тези на другите деца по площадките. Ще ни трябва обаче и каска сигурно, че каквато е щурава ще има нужда.

Сребърна вода и аз много ползвам вкъщи, и за нослето на Ани, и за пиене. Пашик, това че помага за себореен дерматит не знаех, но ще пробвам още днес за мен, че от есента насам при мен много се задълбочи проблема. Ползвам и специално медицински шампоан, но без особен ефект, ще пробвам и този Здраве.

Милла, браво на Нико за добрите резултати! Все така да продължава!

Хейли, това ако е истина за тези торти Sick Sick Sick направо оставам без думи.

# 612
  • Сливен
здравейте момичета!
отдавна не съм писала!Понякога ви чета!
И ние сме приети в близката градина,сега трябва да отида след 2 юни,за да потвърдя!Дано свикне,че опита с яслата беше плачевен!
Дневен памперс нямаме от предното лято,но нощния си го влачим!До преди седмица и ние лочихме мляко  Laughing ,по две шишета на нощ!Сега като го махнахме,ще чакам да се раздвижи въпроса с нощния!
Вчера си направихме разходка до Стара Загора,заведохме малкия на зоологическата градина!
Подарък за 1-ви юни не предвиждам!
Ще излезем сигурно и ще го заведем някъде!
за долното бельо - със слипове и бокерки сме!
Вече и Дени се опитва много да приказва,повтаря всичко,нооо или наполовина или замествайки букви!
периода с пищенето още си е на дневен ред,както и на "не" и "няма",тръшка каквото държи когато се ядоса и посяга да замерва баба си!
Приказваме му,че не е хубаво и подобни,но за сега няма резултат,на два пъти и шамаросвахме дупето!
Мила,браво на Нико!
орхидейка- всичко да мине без проблеми!
Аз съм в отпуск до 7 юни,че имах много дни.сега ме чака голямо чистене
За цеха за торти какво да кжа,може и да е истина а може и от конкуренция!Всичко е възможно в нашата държава!
бягам да правя закуска!
хубав ден   love001

# 613
Момичета, темичката отива към своя край, за това моля да дадете предложения за нови заглавия.  bouquet

Топлото лятото вече дойде, ОКТОМВРИйчето си мисли за море!
ОКТОМВРИйче вече се чуди и мае, навън с кого да си играе!
С усмивка грее ОКТОМВРИйското лице, топлото лято вече дойде!
Две хубави очи! Музика, лъчи в ОКТОМВРИйските очи!
Топъл пясък, сини вълни, ОКТОМВРИйчето готово е за много игри!
ОКТОМВРИйското дете е вече голямо, сладки песнички пее на мама!
Навън е топло, зелено и много красиво, ОКТОМВРИйчето става все по-игриво!

тези са от първа страничка, може и тях да използваме.

# 614
Orchids, не остана Hug

hailie, направо ме разби, това са ми любимите торти Confused Едва ли ще спра да ги ям, ама..

Общи условия

Активация на акаунт