Между другото от 

Ще го правя треньор - мързи го да рита, но е добър в мотивирането 
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!
имам голям проблем - моя синковец категорично отказва да сяда на гърне, взехме му дъска за тоалетната, на нея сяда,но нищо не върши
незнам какво да го правя? Трябва да се научи на гърне защото в градината не искат никакви памперси или пам. гащи

Направо не мога да повярвам. Нямам търпение да видя как ще ми я издадат довечера
Сега и аз ще ходя да купувам гащички в по-голямо количество.
(а миналата нощ преливаше и беше мокра цялата). Ей така, изведнъж!

За вас ми е много кофти като кажеш, че е болна - заради здравеопазването

Още си спомням във Вис Виталис първата ни среща.
Милото да вземе да се оправя! Там при вас няма ли хомеопати или нещо подобно (не билкари де)?
На Николай те още му стават, но няма да е за дълго.

Доста е разпространен цистита при момиченцата, заради памперсите основно в тази възраст. Акитата отиват където не трябва...Няма особедно хомеопати тука, като си идем в БГ ще видим, дано до тогава не се появява де. Предния и път и изписаха антибиотик ей така, без нищо, защото аз открих и им казах, че е пикочна инфекция-ако така е и на БГ. Та такаа....И вчера заспа на дивана както си седеше и я оставих в леглото без чувалче и се е отвила и сутринта беше замръзнала-та е с хрема и кашля да не ни е скучно...

, учителката му ужасно го похвали,
дано си права, надявам се един ден сам да си каже особено сега лятото в тая жега с памперс....
не знам как издържа в жегата, има пъпчици по дупето, ама как да няма като се спарва цял ден с тоя памперс. Браво на Евичка
явно отказва памперсите вече. И нашия всяка нощ е с препълнен памперс и е мокър.
И той е с нежно дупе като твоя и въпреки, че не беше свикнал да пишка в гърне му махнах памперса и обух гащите - миналата година не му пречеше да пишка в тях, но тази, както вече писах, веднага започна да ползва гърнето.Препоръчани теми