Отговори
# 585
Всички ли позлвате боксери?  Thinking
Аз му купувам обикновени слипове. Преди около година купих от едно магазинче за БГ бельо, ама английски ( Laughing) по левче ми излезнаха, че хванах намаление, а сега последно в карфур взех 3 пак за 3 лв в кутийка. Много са му удобни, памучни, мекички и ластика не е стегнат. Взела съм му за 4-5, леко са му големи, но не виждам да му пречи по някакъв начин  Peace

Мир,
Скрит текст:
Магазинчето е обикновено магазинче за бельо, което се намира срещу "пазара". В пространството между Рицка и Джепето, нали има един закрит пазар, който всъщност беше едно време истинския пазар, но сега няма никой там. Като вървиш от Рицка към Джепето и стигнеш пазара, който ти се пада в ляво, първото павилионче в дясно е за бельо и там има такива бели тениски. До 30ти номер са по 2 лв, а по-големите по 2,50. Дано го обясних хубаво.  ooooh!

# 586
О, слипове също му купувам, и не смятам, че са по-неудобни от боксерки.  Hug Между другото от
Джъмбо съм купувала гащички на Мая, много са качествени наистина, на Борис още не съм купувала оттам, че ни е далече.

Мис Файн
, аз ползвам Бахови капки, но съвсем любителски, питай, дано да мога да ти отговоря.  Hug

Легео, честит празник.  Hug

Бубулече, успех пожелавам.  Hug

# 587
Лурдес честит празник - много късмет и успех да ти носи името!  bouquet
bubolechence  в края на годината да почерпиш за доцента   bowuu
pashic благодаря за инфото - някои от нещата описани в статията сме ги пробвали, но не пречи и с другите да опитаме  Hug
илка бързо оздравяване на всички, че времето е само за игра навън  Grinning
Светлозар снощи хвана един батко, който му поднасяше на акъла и 2 часа не го остави намира - да рита топката високо, чак и по-възрастните мъже от блока се включиха да демонстрират умения  football Ще го правя треньор - мързи го да рита, но е добър в мотивирането  Laughing
А относно гащите - оказа се, че в града ни преобладават момчетата на възрастта на Светлозар - пълно е със всякакви номера, без тези за него- е, все пак казаха, че ще доставят. Поне има много набори, с които да общува  Simple Smile

# 588
 здравейте момичета,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕТО ЕЛЕНА ИЛИ КОНСТАНТИН НА ПАТЕРИЦА  Simple Smile ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

Отдавна не съм влизала/ то не остава време/ надявам се че всички са добре, за слипове и гащи говорите, аз взимам слипове, но още сме и с памперс гащи  Sad имам голям проблем - моя синковец категорично отказва да сяда на гърне, взехме му дъска за тоалетната, на нея сяда,но нищо не върши  Cry незнам какво да го правя? Трябва да се научи на гърне защото в градината не искат никакви памперси или пам. гащи  Confused моля ви дайте ми идеи как да го прилъжа?  ooooh!

# 589
  • София
tzzzvety, просто го изчакай и един ден той сам ще те изненада. Промяната най-често става изведнъж, без преходен период. Поне така споделят повечето майки. До градината имате цяло едно лято  Simple Smile

Снощи Ева си тръгна от яслата без памперс. Казаха, че цял ден била по гащички и нямало гаф  ooooh! ooooh! Направо не мога да повярвам. Нямам търпение да видя как ще ми я издадат довечера  hahaha Сега и аз ще ходя да купувам гащички в по-голямо количество.
И не само това, ами се събуди със сух памперс  ooooh! (а миналата нощ преливаше и беше мокра цялата). Ей така, изведнъж!

Легео и всички други именици, честит празник на патерица! Да ви е чисто и светло името  newsm67  ura
Буболеченце, честито на твоя мъж!
Лелее Файнче, сега пък какво и е на Мишелчица  ooooh! За вас ми е много кофти като кажеш, че е болна - заради здравеопазването  Twisted Evil Изнервям се от вашите лекари, като те чета  #2gunfire

# 590
Здравейте, момичета! Simple Smile

Ей ме и мен по никое време през деня, ама съм на линия, че Николайчото е болен и сега спи.

Честит имен ден на всички малки и големи (на малки патерички) от мен!!! И много здраве на всички и на палавия Константинчо на ЛурдесHeart Eyes Още си спомням във Вис Виталис първата ни среща.  Mr. Green

Мис Файн, как цистит на Мишелка?!? Възможно ли е това?!  ooooh! Tired Милото да вземе да се оправя! Там при вас няма ли хомеопати или нещо подобно (не билкари де)?

Честито постижение на всички проходили я на гърне, я на тоалетна. Ние сме ни така, ни така. Когато сме си вкъщи оставям диването по долно бельо (казвам бельо, щото имаме и боксерки, и слипове и което ми падне, него обувам). Което пък ме навежда на мисълта, че още сме складирали гащите на Не съм Стоенчов и Даричка Надева. Simple Smile На Николай те още му стават, но няма да е за дълго.

Хайде, оставям ви, че се събуди и ще обуваме гащите. Simple Smile

Спокоен следобед на всички!  Hug

П.П. Може и да съм пропуснала, ама някой знае ли нещо за Барбалетка? Нали й беше скоро терминът?!  newsm78 Peace

# 591
Anik_bg, развесели ме  Hug Беб е вече почти на 2 месеца и проявява овнешкия си характер с пълна сила  Twisted Evil Ники да оздравява бързо!

Четох ви тези дни, ама вече не помня нищо, съвсем ми се изпи акъла ooooh!

# 592
  Мерси момичета  Hug Доста е разпространен цистита при момиченцата, заради памперсите основно в тази възраст. Акитата отиват където не трябва...Няма особедно хомеопати тука, като си идем в БГ ще видим, дано до тогава не се появява де. Предния и път и изписаха антибиотик ей така, без нищо, защото аз открих и им казах, че е пикочна инфекция-ако така е и на БГ. Та такаа....И вчера заспа на дивана както си седеше и я оставих в леглото без чувалче и се е отвила и сутринта беше замръзнала-та е с хрема и кашля да не ни е скучно...
  Аник хаха, как ме разсмя е Барбалетка  Joy

# 593
Tzzzvety, не знам дали това ще те успокои, но в нашата яслена група 80% от децата са с памперс. По логиката на изискванията при вас май няма да ни сформират групичка в ДГ:)
Файнче, само мога да предполагам какво ѝ е на Мишелка:( Аз съм чувала, че трябва да се пият много течности при цистит, дано ѝ мине бързо!
Моя гащички не обича, напъхват му се не където трябва и го дразни Laughing, виж боксерките са му много удобни.

# 594
 smile3525 Flushed Innocent Мнооооооооого съм зле! Барбалетка, прощавай!!!  Whistling Да ти е жив и здрав младежа, а и баткото де! Simple Smile

Имаше някой, който сега беше, ама не помня....  newsm78 Ама нема се излагам повече...

# 595
Орхидейка чакаме...

# 596
  • София
Да, Орхидейка е наред, ама не пише... 
После Мишанка. А между тях имаше ли друга мама?  newsm12

# 597
Орхидейка, да даде отчет, как е? Hug

За Мишанка май има време?

Моето племенниче също се очертава октомврийче - 29 е термина,
ама ще видим дали няма и по-рано да ни изненада...

Файнче, и Нико е с памперс, намислила съм затопли ли се ( тук нямам надежда да стане това  Mr. Green ) и направо даго махна иочаквам да му дойде акъла, хехе. Защото нещо се противи просто да седи на гърнето, много е инат.

Иначе, днес много се възгордях  Blush, учителката му ужасно го похвали,
дори ме пита какво правим вкъщи, че толкова неща знае и така се оправя с холандския.

# 598
Arim4e   Hug дано си права, надявам се един ден сам да си каже особено сега лятото в тая жега с памперс....  Sad не знам как издържа в жегата, има пъпчици по дупето, ама как да няма като се спарва цял ден с тоя памперс. Браво на Евичка  Hug явно отказва памперсите вече. И нашия всяка нощ е с препълнен памперс и е мокър.
bubolechence казаха ми че в ДГ не искали деца с памперси и затова се притеснявам, надявам се докато дойде време за градина да сме вече без памперси. Ама то няма как да не са децата с памперс след като в яслата много не си дават зор да ги слагат на гърне, в нашата ясла казаха,че пробвали да го сложат нашия и след като категорично отказал не са се пробвали повече. А аз му говоря, че вече е голям и се ака и пишка в тоалетната, дори като го питам той сам си казва "пиш в тоалетната', но като го заведа в тоалетната и нищо не върши, слагам памперс и хоп готов е напълнен.  Confused

# 599
Milla браво на детенце - все така да го хвалят  Grinning
Tzzzvety на теб от ДГ ли някой ти каза, че не вземат с памперси? Защото и на мен така ми казваха майки, но се оказа, че предпочитат детето да е без памперс, но не го връщат ако не е. Истина е, че повечето деца на тази възраст и да са махнали памперса през деня, този за сън не са, а на ДГ им трябват бройки - къде ще ходят  Laughing Моя племенник е на ДГ 1-ва група и си спи с памперс - беше го уж махнал, но като тръгна на градина и се наложи да върнат памперса при сън - от стрес ли, инат ли - не се знае  Mr. Green
А относно отучването - защо не пробваш да го караш да пишка прав в гърнето /ако не си пробвала вече/ Моят изобщо не ще да седи на гърнето - явно е решил да го прави като големите мъже  hahaha И той е с нежно дупе като твоя и въпреки, че не беше свикнал да пишка в гърне му махнах памперса и обух гащите - миналата година не му пречеше да пишка в тях, но тази, както вече писах, веднага започна да ползва гърнето.
Сега трябва да говоря в яслата как процедират с махането на памперса там, че вкъщи си е по гащички, но там все още е с памперс, а ми се иска и там вече да го пробват.

Общи условия

Активация на акаунт