Отговори
# 570
Благодаря момичета, точно такива обикновени тениски търся, български. Ще погледна тези сайтове. Peace

Арим, благодаря,  Peace и аз съм чувала за сребърната вода. Темата за имуностимулаторите я започна Облачето и преди време тя беше писала, че търси рецепти за имуностимулиране и аз към един нейн пост писах по темата, така че явно сме повече които търсим подобни рецепти. Simple Smile

Здравейте.

И в тази връзка искам да ви попитам за съвет отново. Какво да си вземем за укрепване на имунитета и организма ние двамата с него? Децата се справят нормално, но ние с баща им се изтормозихме тая зима - гърла, кашлици, отпадналост. Не сме боледували от години така. Ето, аз тая зима пия трети антибиотик. Мислех си за някакви пчелни продукти например...

# 571
ще се включа за сребърната вода -чела съм за всичко помага и външно и вътрешно се приема.Купих си със спрей .Реших да пробвам по главата на каката има себореен демрматит ,пръсках и веднага се повлия ,та вече вярвам определено,пръскам си и лицето ,много полезно нещо е ! Peace

# 572
  • София
Ехааа, сребърна вода не съм пробвала за крачетата на Ева.
Ноктенцата на кутретата и са удебелени и много твърди. Водих я на лекар, мазахме с разни мазила но нищо не помогна. Ще купя сребърна вода да опитам, може и да се повлияе  newsm78 Мерси за идейката, Пашик  Hug  bouquet

Лурдес, извинявай! По грешка те нарочихме за питаща, а то било Облачето  Hug

# 573
Благодаря за идеята за сребърната вода.  Hug

# 574
Аримче, моля ти се, няма проблеми!! И аз мерси за тази среб. вода. А може ли да се прави в домашна обстановка?  newsm78

# 575
Здравейте,
На "Сали" нещата са страхотни, купувала съм му бебешки нещица. Аз имам проблем с откриване на свестни боксерки Sad Тези, които харесвам ги шият с номера 2-3 г. и 4-5 г., тези за 2-3 г. са му малки вече, а 4-5г. са му халтави. Потничета му взимам едни много качествени от лозенградската Кипа, 5 в 1 пакет. И тях трудно уцелих - потниците, на които попадам по принцип са тесни и много дълги, а тези са по-широчки и достатъчно дълги.
Ние пък семейно сме с алергичен ринит  ooooh! Аз съм на Ринитал, малкия на Ксизал, а таткото си търпи Rolling Eyes Надявам се още само месец да ни мъчи.
Лурдес, сребърната вода си я купувам от аптеката. Среброто е активно сребро във вид на йони, не може да се направи вкъщи с такъв ефект. Той е силен антисептик и откровено казано, само като такъв не мога да си го представя да действа чак като имуностимулатор, но щом фармацевт го е казал сигурно има защо. Скоро пък ми похвалиха един мехлем със сребро, който ставал и за ядене...
Лека нощ!

# 576
Има уреди за домашно приготвяне на сребърна вода - ето един http://zaper.artcom.bg/%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D1 … D0%BE%D0%B4%D0%B0
Моя мъж има себореен дерматит - но и той като мъжа на буболеченце търпи  Laughing Миналата година пробва със сребърна вода, но на второто мазане каза, че не действа и спря. Сега ще му кажа, че съм прочела, че има ефект и да пробва по-упорито - но той май предпочита да си търпи  Mr. Green
Ние изненадващо напреднахме изведнъж с гърнето. От неделя в къщи е без памперс и всеки път си казва, когато му се пишка и го прави в гърнето - постоянно ме изненадва моя мъник  Laughing В момента му е толкова забавно да изхвърля пишканото в тоалетната, да пуска водата и да мие гърнето, че пишка през половин час - малко ми е изморително, но каузата си заслужава  Laughing
Така че аз ще следя за съвети за боксерки, че и при нас така се получава - едните големи, другите номера -малки.

# 577
Аз преди зимата купих на Борис боксерки, големички, като парашути, сега са му ок. За лятото наистина е добре да са по мярка. И аз съм забелязала същата закономерност - или са големи, или малки. Но когато са му широчки, отгоре като се сложи панталонче и няма проблем, не му се смъкват и не го притесняват. Аз предпочитам по-големички пред отеснели.

Разбрахме откъде е кърлежа - от детската градина. Една учителка била хванала кърлеж оттам, а и само в градината този ден Борко е бил по късо ръкавче.. Отново цяло лято ще се пръскаме с Бочко.  Confused

# 578
Уф,кое време стана пък още не съм ви почерпила, нищо, тамън по едно алкохолно ще е.

Да вмъкна само,че съм именичка Simple Smile НАздраве!

# 579
  • София
Здравейте, момичета!
Не съм писала май от доста време, ама ми се развали компютъра, после нямахме интернет, сега имам компютър и интернет, но са в друга стая и хич не ми остава време да седна.

Ние си циклим у дома. Някакъв вирус ни споходи и не можем да се оправим. Ида го изкара бързо ,за 24 часа. Ама с Йоси работите се закучиха, или просто пипна друг вирус. Вече две вечери ми вдига над 39градуса.  ooooh!
Иначе уж с вирус и болен, ама Йоси взе, че се научи да ходи на гърне и то стана толкова изведнъж. В петък се прибра от градина и каза, че има пиш. Аз бях в шок. Реших, че се е изпишкал на памперса и иска да го сменя, ама като го съблякох видях, че е с гащи, а не с памперс (в градината съм им дала възможност да избират какво да му обуят, в зависимост колко деца са и дали им се занимава). Отиде си момчето на тоалетната, седна и се изпишка. А моя език се изтърколи на земята като по анимационните филмчета.  Shocked Та от петък е с памперс само за нощния сън. Няма нито един пропуск. Сам си се събува и после си изсипва гърнето в тоалетната.
Просто не мога да повярвам как изведнъж стана! Толкова много го мъчих, почти цяла година, а той просто не схващаше какво се иска от него. На края взе, че сам реши, че му е дошло времето.  Mr. Green

Та това е новото при нас.
Иначе си се гледкаме. Елияу расте. Станал е вече 7кг.  ooooh! Смее се. Йоси много му се радва. Всяка сутрин се гушка при него в кошарата. Ели определено му се радва и той. Като го види и му се смее. Идилия.  Heart Eyes

Изчезвам, че ме зоват  Crazy

# 580
  Здравейте, момичета! Честито на всички именици! Да са много здрави и щастливи!
  Ние сме що годе добре, малката е пак с температура. Казва че я боли долу и се притеснявам да не е пак цистита. Незнам вече какво да и давам, тука нищо не изписват, само като стане трагично антибиотик. Мъча я да пие боровинков сок, но не иска хич. Купих капсули, но ме е страх да и дам. Четох за баня с лайкова вода и се чудя сега, но предполагам ще я понакисна в лигенче с две пакетчета чай  Crazy
  Сребърна вода и аз ползвам, но ми свърши и тука няма. Но главно за промивки и тн, не сме пили. Сега и купих някакви натурални витамини, да видим..
   И да ви питам, някой ползва ли капки на Бах и да е запознат горе долу с тях, че имам няколко въпроса, а не ме остава да прочета много дребната.
   Както сигурно си личи, днес посетих билковата аптека и съм пълна с идей  Mr. Green

# 581
Легео,Наздраве!Честит имен ден на теб и всички празнуващи днес!
Мамам,за себореята мога да  ти препоръчам шампоана на Здраве (пише специално ,че е за себореен дерматит),много е ефикасен .Днес видях тази статия
Една позната си беше купила такъв апарат и пиеха вкъщи сребърна вода от него!
За слипове -има хубави в некст ,доставката е безплатна!
Илка,честито ви постижение!

# 582
  • София
  Пропуснах да пиша, че слипчета и боксерки имаме страхотни от Джъмбо.

# 583
Боксерки от Джъмбо купихме - като материя са хубави, но ластикът им е много стегнат:( Като ластик ми харсват тези от Карфур, но пък много бързо се износват като материя. Абе, няма угодия Crazy
облаче, на годинка и нещо Алтай носеше боксерки за 2-3 год. по простата причина, че нямаше по-малък номер. Тогава беше зимно време, дрехите - плътни и не се изсулваха, но сега е лято и по-големите номера стоят смешно под късите панталонки Rolling Eyes
илка, мамам-ам, браво на пишкащите момченца Heart Eyes Да се оправя Йосито бързичко.
легео, все с хубаво да ти се чува името, бъди здрава:)
Малкия си кликнал на едно клипче с телетъбис на комп. и сега не спира да ги имитира, много ме дразни.
 Най-накрая дойде ред да се похваля, колко време вече - пусната е процедурата на съпружето да става доцент. Много съм горда, че беше покрил критериите още преди 3 години - на 28, но един нов закон го задължи да има 3 години асистентски стаж, глупава работа ooooh! И все пак си е голямо постижение в неговата област. Почерпката - като получи титлата, което ще се случи по стара българска традиция чак към края на годината Rolling Eyes

# 584
Момчешки гащички съм купувала от Кауфланд по 3 в пакет за приемрно 8-9 лв и съм много доволна, май всичките на Момо са оттам, много качествена материя, но не винаги ги има...
Оф, Файнче, дано да не е цистит, но ако е, би трябвало да й пуснат стерилна урина, как са й предписали АБ предишния път?

Общи условия

Активация на акаунт