SportsDirect-52

• 46 941
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • В света на мечтите

Според вас нормално ли е от 10,03 до сега поръчката ми да стои със статус Processing Rolling Eyes

Аз имам получена поръчка с този статус, но имах проследяващ № на мейла , а в профила не. Peace

Благодаря!   bouquet Аз имам няколко такива получени, но в случая нямам нито проследяващ номер на имейла нито парите са ми дръпнати, а си стоят блокирани.

Според вас нормално ли е от 10,03 до сега поръчката ми да стои със статус Processing Rolling Eyes
Ако е за 1000-2000 паунда предполагам да на мен за 2 дни и ги оправят Simple Smile
 не е за толкова! и на мен ми ги оправят бързо и всички останали са ми наред - тази е проблемната

# 376
  • София
И аз днес с пореден въпрос, но ме чакат едни познати с поръчка , а аз нали искам да угодя на всички в семейството и се чудя какво да поръчвам. ММ е точно 43 номер - УК9, но тези модели дали си отговарят. Аз лесно мога да се подсигуря с +1, но ако са му голями няма да ги носи. Моля помагайте.

http://www.sportsdirect.com/adidas-lin-redy-4-mens-113118
http://www.sportsdirect.com/nike-city-court-vii-mens-tennis-shoes-145000

На Найк ук 8.5 се води № 43 със стелка 27.5 /28 см. Peace

# 377
момичета някой поръчвал ли е от този модел

www.sportsdirect.com/adidas-akwah-8-infants-sandals-226006

дали си отговарят?
интересува ме  C8
предварително благодаря   bouquet

# 378
момичета някой поръчвал ли е от този модел

www.sportsdirect.com/adidas-akwah-8-infants-sandals-226006

дали си отговарят?
интересува ме  C8
предварително благодаря   bouquet
никой не го е поръчвал сега започнаха да се поръчват, не са дошли

# 379
  • Русе
Теди, благодаря много, ще предам всичко. Ако имам пак въпроси, ще питам Simple Smile.

И тези Пуми http://www.sportsdirect.com/puma-s-big-cat-vulc-leather-childrens-033108 стелка 20 см  С12 или С13 ли трябва да бъде?

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 09:10 от Meggysan

# 380
Здравейте момичета!
Начинаеща съм затова моля да ме извините!Вчера се опитах да поръчам от сайта и стигнах до момента с вписването на номера на дебитната ми карта.Не ми прие номера макар че картата ми си е валидна.Та се чудя дали това е в следствие на факта, че тя е левова? newsm78

# 381
  • Русе
Здравейте момичета!
Начинаеща съм затова моля да ме извините!Вчера се опитах да поръчам от сайта и стигнах до момента с вписването на номера на дебитната ми карта.Не ми прие номера макар че картата ми си е валидна.Та се чудя дали това е в следствие на факта, че тя е левова? newsm78

Не е от това, имаш ли достатъчно пари или може нещо моментно да е.

# 382
Има достатъчно.Използвах Маестро картата (понеже имаше и такава опция)и написах 17 цифри. Трите контролни са допълнителните цифри ,които са написани на гърба на картата ,нали?

# 383
Здравейте момичета виждам,че доста от вас имат проблеми с ДХЛ.По възможност винаги ги избягвам.Поръчвайте си ги с превозвач първо до Англия е с БД,дойдоха ми за една седмица и отгоре на всичко за 10 чифта маратонки и дрешляци платих около 8 лв.

Код ли има за безплатна доставка до английски адрес? Какъв е?

# 384
  • Русе
Има достатъчно.Използвах Маестро картата (понеже имаше и такава опция)и написах 17 цифри. Трите контролни са допълнителните цифри ,които са написани на гърба на картата ,нали?

Да, може да е бъг. Пробвай да смениш браузера.

# 385

И тези Пуми http://www.sportsdirect.com/puma-s-big-cat-vulc-leather-childrens-033108 стелка 20 см  С12 или С13 ли трябва да бъде?

За стелка 20 см мисля,че трябва да вземеш С13.
Дано не те подведа без да искам,но досега все нацелвам номерата като поръчвам,макар че е рядко.

# 386
  • Русе
И аз за С13 си мисля. Не можах да намеря точно този модел някакви см.
Благодаря ти Simple Smile.

# 387

Маестро не приема,въпреки,че я има като опция за плащане.По-точно българска такава не приема.Ще трябва да платиш с друга.

# 388
Благодаря ви за помощта!Ще пробвам отново днес и ще пиша дали се е получило Hug Hug Hug

# 389
  • Русе

Маестро не приема,въпреки,че я има като опция за плащане.По-точно българска такава не приема.Ще трябва да платиш с друга.

Оф, да, аз изобщо не видях, че е маестро.

Общи условия

Активация на акаунт