SportsDirect-52

• 45 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Момичета, когато се прави по-голяма поръчка как е по-евтино с диейчел или с транспортна фирма?

Че имам акало 130 продукта.

# 556
А за картите , каква трябва да си извадя и трябва ли да има пари в нея?

# 557
Момичета, когато се прави по-голяма поръчка как е по-евтино с диейчел или с транспортна фирма?

ти си прецени колко пари ти излиза доставката при чекаута и си направи сметка колко кг ще са тези 130 артикула и вече по цената на превозвача си ги сметни, но според мен ще ти е много по изгодно по ДХЛ Simple Smile Peace

# 558
А за картите , каква трябва да си извадя и трябва ли да има пари в нея?
В сайта е описано какви карти приемат http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/PlacingOrders/PaymentOptions и естествено, че трябва да има достатъчно пари за да си платиш поръчката...

# 559
  • Пловдив

ти си прецени колко пари ти излиза доставката при чекаута и си направи сметка колко кг ще са тези 130 артикула и вече по цената на превозвача си ги сметни, но според мен ще ти е много по изгодно по ДХЛ Simple Smile Peace

Благодаря ти!

За първи път пускам аз поръчката, преди един приятел го правеше и нямам идея как да ги сметна ориентировъчно. С дХЛ ми излиза към 62евро. Нещата са 142, като има и доста обувки. ....

С ДХЛ, пък да видим...

# 560
Благодаря  Simple Smile

# 561
Здравейте, имате ли наблюдения върху тази пола  http://www.sportsdirect.com/la-gear-inter-lock-skirt-girls-61004 … ?colcode=61004625
Този размер 13XLG означава ли че е за 13 год? А ако имате размери ще е супер  Hug   bouquet

# 562
Момичета, често ли канселират поръчки?
Вчера пуснах една с 10 артикула и днес ми я отказват, не били налични  Shocked
Пуснах я до превозвач, ако това е от значение.
Има ли смисъл да я повтарям?  Thinking

# 563
Момичета, често ли канселират поръчки?
Вчера пуснах една с 10 артикула и днес ми я отказват, не били налични  Shocked
Пуснах я до превозвач, ако това е от значение.
Има ли смисъл да я повтарям?  Thinking

Сигурна ли си,че всички артикули са ти отказани  Rolling Eyes Много странно...понякога отказват 1-2,но толкова много  Thinking

# 564
Да!
Броих досега.
Някои от нещата наистина вече ги няма, но повечето са налични  Crossing Arms
Пак ще пусна, мамка им  Whistling

# 565
здравейте,някой случайно да си е поръчал от този анцуг 5-6 г.размер и да му е голям за размяна с3-4
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-stripe-tracksuit-infants- … ?colcode=31811922

# 566
  • Пловдив

Благодаря ти!

За първи път пускам аз поръчката, преди един приятел го правеше и нямам идея как да ги сметна ориентировъчно. С дХЛ ми излиза към 62евро. Нещата са 142, като има и доста обувки. ....

С ДХЛ, пък да видим...

Подозирам, че ако я разделиш на 2 поръчки ще ти е малко по-малко доставката - ако си поиграеш малко може едната да ти е с 23 лири доставка, а другата с 28 лири доставка

# 567
  • София
Как са размерите на якетата адидас? Харесала съм това http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-jacket-ladies-668414?colcode=66841490

# 568
  • Пловдив

Благодаря ти!

С ДХЛ, пък да видим...

Подозирам, че ако я разделиш на 2 поръчки ще ти е малко по-малко доставката - ако си поиграеш малко може едната да ти е с 23 лири доставка, а другата с 28 лири доставка

На какъв принцип или ориентировъчно според теглото?

Благодаря ти, това е полезно, но може би за следващата. Незнам каква беше причината, но тъкмо бях към края и изведнъж от 137 продукта в кошницата останаха само 7. Може би защото отварях линк след линк в отделен таб, още се чудя.... И после отначало и ми отне почти 2 часа и бях доволно изтощета. Имам дори 2 продукта в повече, които така и не разбрах от къде се появиха, но разчитам на това, че мога да ги откажа само тях с и-мейл днес. Нали не бъркам?

Благодаря на всички за подкрепата и бързата реакция.   bouquet

# 569
  • Пловдив
МОмичета, четах пак първата страница, обаче видях, че може да се откаже "пре ордър" продукт, а може ли друг да откажа преди да са ми изпратили поръчката?

В смисъл, че вчера я пуснах към 17ч, нямам идея дали в събота и неделя обработват поръчки, а накрая отнякъде ми добави 2 продукта в повече, които още не съм разбрала кои са, но нямах търпение да ги търся още тогава с надеждата, че ще мога днес да ги прегледам и да им пиша и да ги откажа. На някой случвало ли му се е така?

Общи условия

Активация на акаунт