От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 515
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Копирам си поста от другата тема.

Тук, съм. Всичко ни е наред.
Само дето плацентата е предна и още е ниско и засега сексът става мираж. Големи сме малко над 6 см. и си отговаряме на дните. Имаме си всичко. На 90 % сме мъж.  Mr. Green

Голям зор беше докато ми вземат кръв. Не намират вена, после не тече...В крайна сметка взеха малко, ама до последно се чудят дали ще стигне за скрининга...

Скрит текст:
И сега нещо, което ме стресна. Питах Врагалева за крака и тя вика да не е някой тромб, ама ей така го изтърси, между другото. Ама нещо се замислих, уж не съм в рискова група... newsm78 Да не тормозя Сигма, някой помни ли при нея в какво се изразяваха тия тромби?
Ей, няма спокойствие за мен. Пак се вкарах във филм!

# 376
 Весе - чудесни новини браво   Heart Eyes, един 90 %-ов мъж да се появи , че предимно девойки останаха . А това изказване за тромба не мисля , че е било много уместно , най-малкото по този начин да се поднесе  ooooh!. Болките се дължат на различни причини , трябва преглед, така на голи предположения  Crossing Arms .Мен ме боля едната става повече от месец , аз си знам и причината де , ама като нищо някой можеше да ме наплаши , ако се удех от какво е  Peace Hug.
 Ние досега бяхме на село , разходихме се , посвършихме туй - онуй , сега навивам мъжа ми пак да излезем ( ако щат глезените ми да заприличат на толумбички ) , че времето е страхотно  Crazy.

# 377
Понче, ех, миналата събота бях аз, сега си викам айде Пони да е тая събота  Mr. Green Няма и да усетиш, мила, как ще мине  Hug
Алекс, да мине леко  Hug
Ние си направихме днес пет минутна слънчева баня на терасата  Flutter

# 378
  • София
аз пък бях преди четири съботи  Mr. Green
критичен ден е съботата явно.

# 379
  • В къщурката на хълма на феите
Драстиии от семейство хаймани .. добре, че Ема е малка и не мой да ходи, щото иначе днес щеше да ни набие чумберите с баща й и да се прибере Mr. Green като я изведохме навън в 9 сутринта, та чак до 18:30 .. почти съм сигурна, че беше забравила какво значи "в къщи" Mr. Green иначе не се размина без мрънкане, даже накрая баща й я носи в кенгуруто, а тя супер експертно си въртеше главата наляво и надясно и се хилеше на всеки, който види .. просто беше пълна и тотална конкуренция на слънцето Mr. Green Mr. Green ама ся мама две не види и сънчо й пее приспивни песни в ухото Mr. Green хубава и спокойна вечер момичета! Hug Hug

# 380
  • shumen
Пони,хайде бе жена.Отивай да раждаш.
Меци и ние днеска бяхме цял ден навънка от 10.30 д0 19.30 и накрая моя дивак заспа в количката точно пред входа,а иначе ревеше накрая,а не заспиваше.

# 381
  • Gone with the wind
а тя супер експертно си въртеше главата наляво и надясно и се хилеше на всеки, който види ..

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Палчета за Поьо и Алекс, пък когато-тогава - важното е всичко да мине леко и бързо  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 382
Здравейте момичета, много ви благодаря за милите пожелания. Още не можем да се организираме и у нас е лудница, малкия ни върти всички на малкия си пръст, яде спи всичко е когато си иска. До компютър трудно се добирам, но се надявам скоро да имаме и ние график. От вчера съм с мастит и много висока температура та и с това се боря сега. Определено не е приятно. Качих ви една снимка в албумчето, но не можах да я надпиша, ако може някой да помогне. Дано скоро имам повече време че да ви изчета  Hug

# 383
  • София
zdraveyteeeee,

Na 6.04 v 1:27h sus speshno sekcio se poqvi nashata malka princeska Eliana s merki 3 380 47 sm. Oshte sme v bolnicata, no se vazstanovqvam dobre. Za sega malkata e na AM tui kato oshte nqmam kurma. Nadqvam se tezi dni da mi slezne i da moga da q kurmq.

# 384
  • Gone with the wind
Алексче, честито!
Да ви е жива и здрава и много щастлива   bouquet

# 385
Алекс, честита принцеска! Много радост да ви носи! Бързо възстановяване на теб   bouquet
Мецанчо, друго си е като човек се зареди със слънце  Mr. Green Да нагушиш Ема от нас с адаша ти  Heart Eyes
Весе, забравих да чиститя синия щъркел  Hug

# 386
  • Варна
Алекс,
честито, миличка, да ви е жива и здрава малката принцеса Hug

# 387
  • София
Алекс, честита девойка! Да расте здрава и щастлива и да радва мама и татко!

# 388
 Алекс - да е жива и здрава дъщеричката ви, само радост да ви носи   bouquet . На теб бързо възстановяване ти желая , а скоро и кърмата да дойде  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes.
 Меци - добре , че беше този съботен ден да направим хубави разходки , че в тоз дъжд няма мърдане  Simple Smile.
 Деси - и вие така скоро по цял ден навън на разходка и въздух  Hug Heart Eyes
  Дани- то аз вече през ден отскачам до болницата , ама туй мънинкото не се сеща още  Crazy.
 Така както е тръгнало и Сладката ще ме изпревари  Mr. Green.
 Сутринта бяхме на преглед - разкритие няма още , ама пък всичко ни е в изправност , ана бебка все още и е комфортно вътре , от всичко си има  Mr. Green.Така , че док каза, че може да чакаме до 11- ти , пък тогава ще му мислим . Аз утре пак ще ходя натам за запис на тонове и така . А сутринта ще мина и през лабораторията за кръв и урина. Поне получих глътка въздух , че малко ме беше страх , да не каже, че няма за кога да се чака вече  Blush.

# 389
  • София

Ето ме и мен, след 4 дни без нет  Mr. Green

Весе, аз съм с предна и за кратко ниска плацента, но никой не ни е забранявал секса? newsm78 Иначе честит ти 90% мъж  Hug

Розито, мила дано се оправиш бързо и малчо влезе в час да не ви тормози толкова. Hug

Меци, ех че Ема вече не плаче и не се урочасва, а се смее... много хубаво  Heart Eyes

Алексчеееееееее, честитоооооооооооо да ти е жива и здрава малката и много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

Пони, ех това Овне малкоооо .. хе хе хе, от сега показва колко са своенравни и кой ще командва вкъщи  Mr. Green

Ние сме добре, от време на време ме понаболява корема и предполагам, че са си контракцийки...

Общи условия

Активация на акаунт