От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 179
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Добър вечер.
Точите ли се на козуначетата  eat

Момичета, вчера малко се преуморих. Цял ден на крак, вечерта гости... и имах едно рязко прерязване високо и в страни на корема. След това започна една тъпа болка ниско долу. Днес също я имаше. Пих на два пъти нош па по 2, но все си я има по малко. Възможно ли е да е разтягане на матката или...? Не ми се иска да чета в нета, защото все страшни неща пише. На 7-ми ще ходя да се запиша на ЖК, дано ме погледнат на УЗ и ще питам какво може да е. Дано не е нещо притеснително  Praynig

За стомаха сега се грижа с круши и вода. А и аз чакам зелените джанки, но не знаех, че имат и такова действие  Thinking

# 586
  • shumen
Добър вечер!
Тоничка,незнам дали не е рано още за разтягане на матката.Може и от преумора да е.
Незнам дали утре ще мога да се включа и затова Ви пожелавам Весело посрещане на празника на всички от сега.Ние и утре сме при мама и в Понеделник се прибираме,а аз само как не искам.Тука ми беше супер 15-тина дена да има кой да ми помага за детето.

# 587
  • София

Тоничка, като те заболи може да си полежиш малко.. иначе 3 х2 Но-Шпа е максималната доза  Peace

Христос Воскресе, момичета   bouquet

# 588
И аз да се наместя тук трайно  Mr. Green

# 589
  • в пералнята
Леле, Зузоооооо, ама добре дошла! Много, много, ама много се радвам, че те виждам тук! Направо супер. Добре дошла, очаквам да повториш и да потретиш!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момичета, аз идвам с моята щъркелова вест. Като цяло пожелавам моето раждане на всеки. Водите ми бяха започнали да изтичат на 1 май и като отидох в болницата ми казаха, че раждане скоро няма да има. Докторката на смяна обаче явно ме е туширала и започнаха контракции вечерта. Беше леко гадно и ме беше срам да ходя на следващата сутрин, за да не е отново напразно. Бях обаче вече с 4 см разкритие и док ми предложи да ми сложи епидурална упойка, като ме увери, че няма да използва форцепс или вакуум. Така и стана, родих за 30 минути, абсолютно безболезнено в изправена позиция, дори ми беше и приятно да си комуникирам с екипа. Имам шевове, не знам точно колко, да ви кажа честно, не ме и интересува. Петърчо се появи в 09.39 сутринта, тежеше 3500 и е дълъг 50 см. Дадоха ми го почти веднага, но с кърменето се борихме доста. Първата вечер спа непробудно и беше най-красивото и кротко бебе. Откакто суче обаче има страшно силен глас. Това е откровено най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ми. Пожелавам на всеки такова раждане, защото ще си остане един хубав за мен спомен с един още по-прекрасен завършек, но най-вече пожелавам на всеки невероятното удоволствие от погледа, аромата, привързаността и любовта на малкото човече. Ще кача и снимки, естествено и да знаете, че моето бебе за мен е най-красивото на света, както съм убедена, че и вашите са за вас. След това безкрайно обяснение, се връщам да чета.

# 590
  • София

А такааааааааааааа.... добре дошла и тук  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Архи, мен мЪ беше страх да обявя твоето раждане, че нали всички се задърпаха  Blush Иначе се радвам, че реши и тук  Mr. Green

# 591
Архи, честита радост, мила! Нека малкото съкровище расте щастливо, здраво и усмихнато дете!   bouquet Hug

Честит празник на всички празнуващи днес!   bouquet

# 592
  • Gone with the wind
Arhinora, честит ти Петър    bouquet
Да е жив и здрав, много див и още по-щастлив  Heart Eyes

Зузанке, добре загнездила се при нас  Heart Eyes
Казвай кога искаш да те добавя на първа страничка - сърбят ме ръцете да добавя едно януарче  Heart Eyes

отивам да пооправя малко родилите, че нещо май им изпуснах края  Embarassed

# 593
И аз се записвам да ви следя Laughing,честит имен ден на всияки празнуващи.
Архинора честита ти радост жив и здрав и само радости да ти носи.
Асос пожелавам ти другата седмица да видите точицата и да се успокоиш Laughing

# 594
  • Варна
Честита радост на мама Архинора   bouquet На малкия Петър му пожелавам безгрижно детство, изпълнено с много хубави моменти и малко белички  Mr. Green
Зузи, добре дошла при нас   Heart Eyes Успех утре !
Моето бебе вчера цял ден се бунтуваше, а днес съм го усетила само 2-3 пъти много лекичко . Според вас има ли за какво да се притеснявам ?
Хубав ден на всички !

# 595
  • София
Архи, честито бебче! Нека малкият Петър расте здраво и щастливо бебе за радост на мама и татко!

Арвенче, ти усещаш бебо? СУпер! Аз още не съм го усетила и чак ме е яд...

# 596
  • Gone with the wind
Арвенче, няма за какво да се притесняваш - има дни, в които не усещам малката по цял ден и накрая я сръгвам малко, за да се раздвижи.

nelkamilano, добре си ни дошла   bouquet
Добавям те с термин декември, нали  Hug

# 597
  • Варна
Нелка, добре дошла, най-накрая се престраши  Hug
Весе, когато и да го усетиш ще бъде незабравимо, имай търпение  Hug
Кучо, благодаря за успокоението . Просто откакто съм започнала да го усещам няма ден, в който да не е активно, а сравнение с вчера е много поспаливо и се шашнах  Crazy 
Да погалиш малката от мен  Heart Eyes

# 598
Да Кучо декември Laughing
Верно ми трябваше време да се престраша, Laughing,първо чаках да видим ембрионче после сърчице.Hug

# 599
Куч, вероятно ще искам да ме добавиш след 9 г.с., нека мине моя критичен период Whistling

Арвенче, бебето сега си поспива повече, нормално е да не го усещаш често Mr. Green Ти син или розов щъркел чакаш, че нещо те изтървах Thinking

Общи условия

Активация на акаунт