От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 182
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Току що се връщам от преглед и за съжаление, въпреки, че съм в началото на 7-ма седмица зародиш не се видя Sad
Сакчето с нормален размер, всичко точно, но без зародишче ... все още Sad
Назначиха ми следващ преглед за след седмица, а дотогава мога само да се надявам, че всичко ще е наред.

# 571
Асос, ако съдя по лентичката ти е твърде вероятно да не се види още  ембриончето. Мисли положително, стискам палци на другия преглед да ни зарадваш  Praynig

# 572
  • Варна
Асос, важно е с какъв ехограф са те гледали и кой е бил зад него ... Аз бях в 6 г.с. и 3 дни, когато ми казаха, че няма нищо в сака ... Реших да не се измъчвам цяла седмица и още на следващия ден отидох за 2-ро мнение . Не само се видя ембрионче, но и тупкащо сърчице  Heart Eyes С обърната матка съм и се виждало по-трудно, но според мен, който си разбира от тези неща, няма как да не го види, а и зависи кога ти е била О., ако е късна, може да е рано . Не искам да ти давам напразни надежди, но вярвай в детенцето си, потърси 2-ро мнение, ако трябва на частно, аз бих потърсила и 3-то . Успех ти желая, дано да е грешка, както при мен  Hug
Момичета, аз съм сигурна, че усещам бебето  Mr. Green Въпреки че съм с предна плацента, съмненията ми започнаха преди 1 седмица, но вчера усетих хубаво потупване, като пулс на 2 пъти и днес за добро утро пак  Heart Eyes Исках да споделя този незабравим миг с вас  Hug
Деско, голяма мома си имаш, много хубаво е наддала, да нацелуваш Биг Ко !
Днес моята безценна майчица има Рожден Ден и ще ходим да празнуваме край морето .
Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 573
  • София

Добро утро  Hug

Идвам да се отчета, че все още сме 2 в 1 и с разрешение за нормално раждане  bowuu

Асос, наистина много зависи от това кой те гледа и с какво. Не се шашкай  Hug

Витлеемче, завъртай се наоколо да знаем, че всичко е наред. Хубаво е, че задържате нещата с околоплодните, дано и занапред е така  Peace

# 574
  • София
Добро утро!
Arven_89, много се радвам за теб и бебето Simple Smile

А за моят проблем  - не знам дали съм с обърната матка, поне досега никой не ми е казвал нищо такова, така че предполагам, че е нормална.
Гледаха ме в Щерев, с вагинален ехограф. Сакчето е с размер почти два сантиметра, което е нормално за седмицата, в която би трябвало да съм, но в него не се вижда нищо. Не мисля, че има смисъл от втори преглед веднага. По-скоро бих изчакала  следващия, който е след 6 дни.

rainy, спокойна съм. Просто се опитвам да съм подготвена за резултатите, каквито и да са Simple Smile
Мерси, desitkad Simple Smile

# 575
Арвенче, да ти е жива и здрава младата баба. Това, че усещаш бебо е невероятно Heart Eyes Чакам го с нетърпение, но сега чакам по- скоро следващия преглед. На 7.05 ще се запиша на ЖК и се надявам да ми покажат фъстъчето. Иначе чак на ФМ на 21.05
Рейниsmile3501 за зИлената светлина  Simple Smile
Ассос, newsm17  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Дано е било рано да се види точицата и на следващия преглед да се зарадваш. При мен да ти кажа в 5г.с. не се видя в началото точката в сакчето. Но док. беше много упорита и как ли не въртя УЗ и изведнъж сивата запетайка се показа. Арвенчето добре ти е казала, че е важно и кой седи зад апарата. Спомням си как я бяха наплашили и нея на първия преглед, пък я ги виж сега- бебо я галка от вътре.

Момичета, как да боря запечения стомах. До сега никога не ми е бил такъв и нямам идея  Rolling Eyes Ще взема круши и сини сливи да пробвам, дано помогне. А ако не?

# 576
  • В провинцията ..
На мен помага много и киселото мляко, течности. И аз съм често със сливите или ние на село си имаме компоти от сливи  Hug Grinning Grinning Grinning Успех

# 577
  • Варна
Тоничка,
на мен ми помагаха сушени сливи, кайсии и стафиди. Чувала съм, че овесени ядки/трици също действат разхлабващо.

# 578
Днес успях  Blush с круши и веднага след това вода.
Снощи пробвах със сливи от компот, но не ми се получи. Но пък взех сушени и ще хапна за закуска.
Благодаря ви Hug

# 579
  • shumen
Тоничка сини сливи действат безотказно.Знам го от личен опит с мен и малчо.
Ассос,дано всичко е наред.Ти не се шашкай излишно.

# 580
  • София

Добро утро и тук...

Не бойте се момичета идва сезона на зелените джанки  hahaha hahaha hahaha Като станат поне месец и нещо няма да имате проблеми  Mr. Green
Ние с малката сме добре, изобщо като че ли не иска да излиза  Whistling
Ще боядисваме яйцата с мама  bowuu

# 581
  • В провинцията ..
Rayni аз вече ги хапвам от дни зелените джанки, много ми се дояждат  Joy Grinning Grinning

# 582
 Рейни,Архинора - пожелавам ви леко и безпроблемно раждане  Heart Eyes. Очертават се великденски бебета , но те си знаят де  Simple Smile Hug.
 Арвенче - честити ти първи потупвания , определено мъничето те поздравява  Heart Eyes.
 Витлеемче - радвам се , че сте добре с мъничето  Heart Eyes. Хубаво е , че те следят постоянно , така ще си по- спокойна  Hug.
 Асос- пожелавам ти другата седмица да видят малката точица и да си изкараш една безпроблемна бременност  Heart Eyes.

# 583
  • shumen
Рейни,Архинора,леко раждане.
Ассос дано се види точицата следващата седмица.
ОО,аз зелени джанки също обичам.

# 584
  • София
Добро утро Simple Smile
По въпроса с джанките-хич не ги обичам.
Тая сутрин се събудих с мислъл за Ренди ..Драсни един ред да кажеш как си Hug Hug
Рейни, Архи леко раждане Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт