От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 184
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • В къщурката на хълма на феите
Зеленчо минавам само да ти пожелая леко раждане и най-прекрасна първа среща с Ирен! Снощи се събудих по нощите с мисълта, че ще се видите с нея точно на Великден, та да знайш да се стягаш Mr. Green Hug

# 556
  • Варна
ЗИлено,
леко раждане и от мен Simple Smile
За наченки на цистит през бременността и аз пиех Неоренал СР, дори и профилактично. Помага и е безвреден.

# 557
  • София

Ето ни и нас  Hug

Арвенче, ще кихаш много ми се струва  Twisted Evil. Искам и аз така на плаж...

Мецанчо, и ММ прогнозира Великден още от самото начало като дата на срещата. Мерси за пожеланията. Как сте с Ема? Тя влезна ли в режим - И мама е човек и тя трябва да поспи  Crazy

Месечко, благодаря, според мен има още време до срещата, но това Ирен ще решава (освен ако не се докаже, че върви към 4,5 кг, когато ние ще решаваме)  Mr. Green

Иначе мен всичко ме боли... не знам дали са контракции, май по-скоро е схващане... не вярвам по цялото тяло да имам контракции  Mr. Green

# 558
  • Gone with the wind
Рейни, когато и да реши/те да излиза малката, пожелавам ти да е бързо и безпроблемно  fingerscrossed

Аз имам въпросче, че сега  нещо се спекох - току що си видях резултатите от кръвните в петък. Утайката ми е много висока - при референтни стойности от 1 до 20, моята е 46  Confused Това дали не е от показателите, които по принцип се завишават при бременност? Ух, докато не отида до доки следобед ще ми е притеснено.

# 559
  • София
Кучо, спокойно, утайката и левкоцитите е нормално да са завишени.  Hug

# 560
  • София

Добро утро  Hug

Стига гледахте това СУЕ!!! Дори не го пускайте, няма никакъв смисъл.
При мен веднъж коментираха, че е инфекция и е сигурно от тази на венците  Shocked (кървят и при вас, нали  Twisted Evil)... ми... не е показание за абсолютно нищо при бременност, дори и трицифрена стойност не е проблем.
Уффф искам да изпреваря горещините, а ме мързи да излезна...  Hug

# 561
  • Северозапада

..................кървят и при вас, нали  Twisted Evil..............

м, не  bowuu (да чукна на дърво smile3538)

# 562
  • София

Мраве, сериозно ли?  Shocked Shocked Shocked Че те кървят при 99% от бременните (като си миеш зъбите имам предвид). Късметлийка еййй  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (пу-пу)

# 563
  • София
И на мен не ми кървят, но пък ми кърви носът...Имам си един слаб капиляр, диагностициран отдавна, ама сега доста често се отваря. Голяма гадост е. Особено като се отвори докато карам.

# 564
  • в пералнята
Опаа, отдавна не съм се разписвала тук. Бебетата ги знам, а няма ли нови попълнения?

Това с кървенето от носа е голяма гадост, мен не ме подмина Sad

# 565
Здравейте мами,
сигурно ме забравихте, аз изчзезнах безследно  Mr. Green,
но откакакто не съм на работа не мога да се зАпра  Laughing

Добре дошли на всички нови мами, пожелавам ви леки бременности   bouquet

Честити бебнца на Пони и Сладката, живи и здрави да са  Heart Eyes
Гледам Архинора и Рейни са напреднали, ако не се появя скоро,
ви пожелавам леко раждане  Hug И после да разказвате как е  Mr. Green

Ние сме добре, вече сме 2кг. , все още сме с намалени води, но все още
са в нормата, следим се всяка седмица , за сега сме закрепили положението,
пък ще видим до кога  Crazy

Лека вечер на всички, и приятно прекарване през почивните дни  Hug

# 566
  • до едно тепе
Моите венци не са кървели нито през бременността,нито при кърменето Whistling Ама сега като спряхме да се кърмим и ме налегнаха някои стаи болежки-сенна хрема,болящи(не кървящи все още) венци абеее друго си е да е бременен човек и да кърми Laughing
Архи лелее и при теб не останало.Леко да мине раждането Praynig
Витлеемка малко е останало гледам,но колкото повече устискате толкова по-добре Hug

# 567
  • shumen
Добър вечер!
Рейни,Архинора,леко раждане когато и да е.
На мен също ми кървяха венците и носа.Лошото е,че сега пак понякога се случва особено в големи горещини.

# 568
  • Варна
Добро утро, милички   bouquet
И тук да ви пожелая весели празници, изпълнени с много хубави емоции !
Архинора, Рейни, чакаме ви   Heart Eyes
Ще ви чета  Hug

# 569
Архи, Рейн, Мравке леко раждане на всички ви  Hug
И определено трябва да дойдат нови бремелинки, че има място за многооо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт