От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 169
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Зузии, браво на малкото КенгУ  Mr. Green
Обадих се на док., каза да си пия Магнерота, по-голямото зло били контракциите сега, вече съм спокойна  Simple Smile
Деси, много бързо минава времето  Crazy Да нацелуваш Коки  Heart Eyes

# 616
  • София

Асос, много се радвам за теб, но не искам да те плаша, че това далеч не е била най-тежката седмица.. ако знаеш само колко още такива ти предстоят  Hug

Арвенче, 2 х1 не е голяма доза Магнезии, може би за това е избрал така. Дано бързо преминат тез' контракции... прати ми ги на мен  Crazy

Кокосчо, аз за цялата бременност имах 3 пъти за по 1 час докато ММ не ми натика содата в устата киселини. Явно беба ще е без коса (нали бабите така казват), ама мисля, че Зуза ще приеме и една безкоса Кенга  Mr. Green (ако това изобщо е вярно де )

Кучо, май хората избират домашните любимци... при вас обратното викаш, а?  hahaha

Весе, още 20 дни до преглед... ти не си ли ги разпредели през 15тина - ЖК и Фетална?

Аз написах ма и тук, бях на тонове, нямам кьорава контракция, н-и-щ-о  Tired Успокоиха ме... тоновете са добре... ще я чакат 7 дни и ако не реши сама ще предизвикват сигурно.. бррррррррр не искам предизвикано раждане, само с упойка ако може  Tired

# 617
  • София
Зуз, и тук  newsm44 newsm44 newsm44
Рейни, на 16-ти съм на ЖК, но там не ме гледат на УЗ.
Твоята бебка много упорита, ей...

# 618
  • Варна
Зузе,
много се радвам да те видя тук Hug
Арвен,
и аз мисля, че дозата на магнезия е ниска, така че няма да имаш проблеми.
Асос,
права е Рейни, отсега нататък ще става все по-"страшно" Simple Smile
Рейни,
не съм имала киселини изобщо, а Бобо се роди с доста буйна коса Laughing

# 619
Зузе браво за хубавите новини все такива да са до термин Laughing
Арвенче да отшумяват по бързо контракции
Весе с теб заедно ще си чакаме и аз на 28 съм на фетална Hug

# 620
Аз имах ужасни киселини до последния момент и бебана си има коса, обаче как ми изчезнаха веднага след като родих  hahaha Все едно някой с вълшебна пръчка ги махна  Mr. Green Според мен е от хормоните нещо  newsm78
Арвен  Hug
Ох, търся как се надписва питка, ама нищо не намирам  ooooh! Искам д бабетката утре да напишем върху питката Деница, ама как  Joy

# 621

Леле, Зузо, колко е приятно да ти чета отчетите, Кенгуру такова  Mr. Green Все така да се отчиташ до последния ден от термин и да пъхтиш като истински хипопотам, да не може да изкачиш пет стъпала без да се умориш, да не може да се завъртиш в леглото, да се изпускаш от време на време без да искаш( да пръцваш  Mr. Green ), айде може да минеш и без клиселини, че са ужасни  Mr. Green Като се сетя за друго ще добавя  Mr. Green

това 'щото е малко, нали, особено частта с пръцването Joy Аз чакам снимки на питката и на Кокоска Mr. Green

# 622
  • София
Тези киселини наистина са ужасни! Ще ме уморят просто! Нищо не мога да хапна, от всичко се появяват!

# 623
  Много се радвам, че така се раздвижи темата.
Хайде още мами да скачат от балкона  Mr. Green
Зуз, Арвенче,  Hug Hug
Аз да се цитирам и тук, ама като гледам всички отскачаме на двата фронта  Whistling

Цитат
Аз претърпях пълен провал със записването на ЖК
Скрит текст:
Отивам аз и чакам. Док. е от 8, но в 8:45 още не приема. Става 9 и лошата сестра ми вика "заповядайте, за колко часа сте". Казвам, че нямам час и тя "ама как". Гледам една възрастна лелка ме гледа през очилата и ме пита учудено "как без час". Е как се питам аз, да не се прескачат пред кабинета.... Няма, казва да ви запиша днес, само ехография ще правим. Лягам ама Ц. Гледа тя гледа, питам как е бебо, а тя- не го виждала, не и бил настроен апарата, колегата и го "разстроил" и не и го оправил. Апарата поне изглеждаше доста добре, но к'во от това, като не може да го ползва. После ме записа за 16.05, каза да си нося всички снимки от УЗ, които имам ( а се предполага, че сега трябваше да ми направи първата) и талоните от дете, какво съм боледувала, кога и т.н. Много се изнервих. За това, плати си, да ти е мирна главата  #2gunfire
И в крайна сметка, като казах, че имам болки, докторката заяви, че не било матката, по надолу било. Е не ме боли ........  Embarassed И нито ме записа, нито ми взе талона, нито на УЗ ме видя, че и за болките нямаше предложение. И се чудя и аз за Магнезий, самосиндикално да си го назнача  Rolling Eyes

Като ви чета с тея всички кофти симптоми и киселини, май трябва да се радвам, че за сега  се чувствам добре. Гърдите ме болят през ден, през два и това е. А и запека. Ама ям круши и позакрепвам положението. А някъде бях чела, че ако нямаш симптоми трябва да тичаш на док., че най- вероятно е спрало развитието  doh .

# 624
Зузи, браво за хубавите новини. Все така да се отчиташ до края.
Рейни, дано бебка да си тръгне сама и да не се наложи да ти предизвивкват раждане. Както и да е пожелавам ти всичко да е наред и с двете.
Асос, радвам се за добрите новини.
Аз също нямах много киселини, а бебка си има косичка, а моя колежка е имала много киселини и бебето до 3 годинки не е имало косичка. Появяваха ми се от определени храни и ми помагаше прясно мляко с малко мед.

# 625
  • София

Тоничка, така както описваш за ЖК аз не бих се записала там.... имаш ли алтернативи? Някъде другаде, тази ЖК ще ти скъса нервите  Tired

Весе, е не се гледате всеки път, ама се гледате примерно през 1 път, нали?

Ние направихме статистика за киселините, разбира се че не е гаранция, ама повечето пъти уж било вярно при мамите от групата ни. А иначе се надявам и бремелинския ми леко запушен нос си отиде, че вече свикнах с него, ама ще ми е по-добре с отпушен нос.  Mr. Green

# 626
  • София
Рейн, никога не са ме гледали досега. Ама и аз два пъти съм ходила де - в 3-ти и 4-ти месец.
Тони, за магнезий ти е рано, не си го самоназначавай.

# 627
  • shumen
Асос,радвам се за хубавите новини.
Зузи,браво и на теб за добрите новини.
Тони според мен не трябва да си самоназначаваш нищо сега.

# 628
  • до едно тепе
Зузко браво на точица(или точко не се знае още Mr. Green) Да растеее в тебе поне до 3 кила. Praynig
Тоничка намери си друг лекар за ЖК и не си самоназначавай лекарства в никакъв случай.Аз пих магнезиЙ от 11 седмица,но ми беше предписан от доктор.При мен беше оправдано-оказа се че съм с чувствителна матка Whistling Симптоми аз нямах освен растящия корем и болките в него.Гърдите не ме боляха особено,гаденето беше само леко привечер за седмица-две и като открих,че като закуся следобед не се появява го елиминирах.За липсващия цикъл няма да говоря-наложи се да лежа в болница заради кървене.Не си търси под вола теле,слушай си доктора и спри да четеш глупости Naughty
Рейни вие май верно до бала ще се носите Mr. Green Дано сама си тръгне да излиза-сега е времето да нападнеш мъжо,че после кой знае кога пак Whistling
Асос честито сърчице.Отсега нататък все ще има за какво да се притесняваш Laughing

# 629
  • Варна

Леле, Зузо, колко е приятно да ти чета отчетите, Кенгуру такова  Mr. Green Все така да се отчиташ до последния ден от термин и да пъхтиш като истински хипопотам, да не може да изкачиш пет стъпала без да се умориш, да не може да се завъртиш в леглото, да се изпускаш от време на време без да искаш( да пръцваш  Mr. Green ), айде може да минеш и без клиселини, че са ужасни  Mr. Green Като се сетя за друго ще добавя  Mr. Green

това 'щото е малко, нали, особено частта с пръцването Joy Аз чакам снимки на питката и на Кокоска Mr. Green

Присъединявам се към пожеланията на Десита  hahaha
Да допълня - да не можеш цяло лято и една бира да изпиеш, щото ти се гади  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт