От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 174
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • shumen
Добър вечер!
Архи,честит син Петър.Да е жив и здрав и все така да те радва.
Ние вече сме си вкъщи.Хубаво беше при мама,но няма как.

# 601
  • В къщурката на хълма на феите
Архи честит син! да ти е жив и здрав!  bouquet  bouquet  bouquet

# 602
  • София
Момичета, имаме си пуууулссс  Joy
И зародишче и жълтъчно мехурче и термин на 24 декември и всичко, всичко! Simple Smile
Ужасно чакане беше. Това сигурно беше най-тежката седмица в живота ми ...
Но всичко е наред. Безумно съм щастлива! Simple Smile

# 603
  • Gone with the wind
Assos, с този термин просто нямаше как да е другояче  Hug
Желая ти това да е последното лошо преживяване по време на бременността   bouquet

# 604
Асос браво дано да е последното притеснение през бременността Hug
Кучо видях че си ме добавила   bouquet

# 605
Асос, чудесни новини, все така добре да върви всичко до края, а и след него  Praynig

# 606
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Асос, много се радвам за хубавото развитие на бебо  Hug
Охх, аз си изкарах една нощ в Спешното, оказах се с бъбречна криза, сутринта и Славчев ме гледа, всичко с бебето е наред .Лошото е, че съм с контракции, изписа ми Магнерот 2х1, но сега прочетох в листовката, че не трябва да се взима, ако има проблеми с бъбреците  Thinking
Накрая док., отсече : " Мъжко е ! "  Mr. Green Аз си знаех от самото начало, ама никой не ми вярваше  Crazy
Зузи, чакам новини ! Успех, миличка  Hug

# 607
Арвенче, ако трябва се обади на док за Магнерот-а, да не би да е пропуснал момента с бъбреците, макар че не ми се вярва Thinking Значи вече сме със сигурност със сини гащури  Laughing

# 608
  • Gone with the wind
Арвенче, да се оправяш по-бързо и да изчезват тези контракции  Hug
Честити сини гащури  Heart Eyes

Момичетата, които не съм добавила на първа страничка - моля да си кажат сами кога искат да ги добавя, че да не тичам след всяка да подпитвам  Embarassed

# 609
  • Варна
Зузи, не ми се вярва да е пропуснал проблема с бъбреците, но за всеки случай ще му звънна след обед . Не му хареса обаче, че съм с контракции, от бъбречната криза са се засилили ...
Кучо  Hug

# 610
  • София
Арвенче, честити ти сини гащи. Още една мъжка мама.  Hug Да се оправяш бързо!
Асос, страхотни новини! Хайде само такива да получаваш до след 8 месеца!  Hug
Зуз, чакаме новини... Praynig

Аз съм на преглед чак на 27 май. Тогава ще правим втората ФМ. Дотогава ще има да си чакам. Надявам се скоро и да усетя дребен, но ще видим...

# 611
 Архинора , честита ти радост ! Да ви  е жив и здрав малкият Петър   bouquet  bouquet  bouquet
 Арвенче- дано бързо отминат и кризата , и контракциите  Hug.Честито ти синьо щъркелче  Heart Eyes
 Асос - брраво за хубавите новини от прегледа , безпроблемна и лека бременност ти желая до най- щастливият финал  Heart Eyes
 Зузанке- ех, че ми е драго да те видя тук .Вече официално - лека и абсолютно щастлива бременност ти желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 612
да се отчета и тук:

в матката сме, с ден-два сме назад, но аз винаги съм си била така Mr. Green, в Петък ще ходим на вагинален, за да видим по-добре Кенга Mr. Green Това е на този етап, една черна точка в красивата ми матка  Joy Чаках до 3.15, за да вляза, изскочи някаква операция и док закъсня  Whistling Пита ме "Как си", а аз му казвам "ми..краката ми треперят леко", а той ми отговаря "довечера изпий 50г ракия и ще се оправиш" Joy Та така, посмяхме се с док, побъбрихме, че се бяхме затъжили от последната среща преди година и сега вече съм пак в офиса Whistling

# 613
  • Gone with the wind
И тук да те нагуша и нацелувам и намачкам, пък палците няма ги пускам още доста дълго  Heart Eyes
само на кучката ще й е тегаво да ходи с тези превързани на палци лапички, ама да сЪ опрАА, да си е избрала по-нормален домашен любимец  /тя си ме избра - като ме видя и веднага се лепна за мен/  Laughing

# 614
Ехо  Mr. Green
Асос, знаех си аз  Mr. Green И какъв термин само  Heart Eyes
Архи, аз честитих в другата тема, но и тук да ти кажа честито, нека е жив и здрав Петър! Много хубаво име  Heart Eyes
Леле, Зузо, колко е приятно да ти чета отчетите, Кенгуру такова  Mr. Green Все така да се отчиташ до последния ден от термин и да пъхтиш като истински хипопотам, да не може да изкачиш пет стъпала без да се умориш, да не може да се завъртиш в леглото, да се изпускаш от време на време без да искаш( да пръцваш  Mr. Green ), айде може да минеш и без клиселини, че са ужасни  Mr. Green Като се сетя за друго ще добавя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт