Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 641
  • 776
  •   1
Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кампанулка  smile3525

Зизу, ти ме разби със зануляването на ЕГН-то на Ферат  Joy Joy Joy Не помня от кога не съм чувала този лаф и много му се накефих!   bouquet Аз, обаче, държа на Гюней като убиец....много подъл и неуравновесен /меко казано/ човек. Значи, серията ще е посветена на Св.Валентин, да видим кой ще е сам, и кой не. И да видим най-сетне Зейнеп ще яде ли бой от Венус  Joy
КъФ Гюней бе мац...тоя нема сърце за таквиз неща.  Mr. Green
Представям си го кат "дворцов съветник от двореца на свободата'... hahaha Joy
Попада на оня съратник от килията на Кузей...и прави тънката кафява линия отзад... Joy hahaha Joy hahaha

# 16

Защо решихте, че Зейнеп е вече гадже на Бурак, че и бой от Венус ще яде ? newsm78
Аз, доколкото чух, тя каза на Бурак, че ако иска да е с нея, да и бъде гадже, не трябва да носи пистолет. Никъде не чух и не видях, че му каза или показа, че вече му е гадже . Дори ръката си изтегли, когато я докосна в колата. Да не би да съм изтървала нещо ?

# 17
Зизу , много забавни постове   bouquet ...това '' хоп ...троп и хайде в босфора " много ме равесели...

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3521

dterziiska  за фрагмана ....

# 18
Кампанулка  smile3525

Зизу, ти ме разби със зануляването на ЕГН-то на Ферат  Joy Joy Joy Не помня от кога не съм чувала този лаф и много му се накефих!   bouquet Аз, обаче, държа на Гюней като убиец....много подъл и неуравновесен /меко казано/ човек. Значи, серията ще е посветена на Св.Валентин, да видим кой ще е сам, и кой не. И да видим най-сетне Зейнеп ще яде ли бой от Венус  Joy
Здравейте и от мен, благодаря и аз за темата! Simple Smile Точно щях да предложа да пообсъдим Гюней - той някак остана в периферията, а ниииикак не му е леко. Наистина неуравновесен е меко казано, той си е направо граничен/употребявам го като термин от психиатрията/.

# 19

Защо решихте, че Зейнеп е вече гадже на Бурак, че и бой от Венус ще яде ? newsm78
Аз, доколкото чух, тя каза на Бурак, че ако иска да е с нея, да и бъде гадже, не трябва да носи пистолет. Никъде не чух и не видях, че му каза или показа, че вече му е гадже . Дори ръката си изтегли, когато я докосна в колата. Да не би да съм изтървала нещо ?
Аз като член на сдружение "фенски сватби" мисля, че Зейнеб трябва задължително и много бърже да се гаджоса с Бурак...тия двамата просто си пасват кат плесница у нос. Mr. Green

# 20
  • Варна
Зизу,   bouquet  внесе голяма свежест в темата  Hug

# 21
# 22
Недей, Зизу, Зейнеб е зла мръсница, ще батиса момчето. То и неговата хич не е ясна...ама то на кого ли е в този филм ! Laughing

# 23
# 24
Недей, Зизу, Зейнеб е зла мръсница, ще батиса момчето. То и неговата хич не е ясна...ама то на кого ли е в този филм ! Laughing
Нека, нека...и той не е китка...така ся ше се развърти нова сюжетна линия "Уктротяване на опърничавия" hahaha Joy
Само когато Зейнеб е заета да трови некой друг ще остави Кузей намира.
Макар, че тя ще чака на Кузей да му се пукне корасона от ревност...пък ага разпали некви заспали чувства. hahaha Joy
Ама тва нейното "тържество на надеждата пред горчивия опит" Joy hahaha

# 25
Нееее, Зейнеп отдавна знае, че положението е като надписа на портите на 9 кръг на ада !
Ама понеже е вникнала в дълбоката душевност на Джемре, затова не иска тя да е с Кузей, щото да не иде зян, момето, не за друго ! Mr. Green

# 26
# 27
Нееее, Зейнеп отдавна знае, че положението е като надписа на портите на 9 кръг на ада !
Ама понеже е вникнала в дълбоката душевност на Джемре, затова не иска тя да е с Кузей, щото да не иде зян, момето, не за друго ! Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3532

# 28
# 29
  • Тук някъде.....
Зизу, ще ме умориш от смях, котката ми реши, че съм откачила  Joy Joy Joy Обаче, Госпожата - Зейнеп /Зизу казват именно на Зейнеп и в Турция, и в БГ/ не си дръпна ръката от Бурак, това беше промяната, която внесоха в първоначалния трейлър. Второ, ти не гледа ли сцената “Зейнеп-Веню/ус? И двете съскаха яко, Венус й каза, че те двамата са заедно, а Зейнеп й отговори, че не знае нищо такова, но тя е тази, която ще излиза с Бурак, винаги, когато той поиска!  PeaceЩе яде бой, ама де да видим кой и кога.

Общи условия

Активация на акаунт