Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 651
  • 776
  •   1
Отговори
# 45

Това била битката на титаните... Joy Joy Joy

За това ли говориш, Дафне? newsm78

# 46
Охххх, много е сладурско гифчето. Кара те да се усмихваш. Много як форум. Имам си няколко любимки. Влизат и в нашия форум.

smile3521 Много е готина Дениз. Различна е от преди. Заредена с положителна енергия.

# 47
Шани, предпоследното

# 48
Охххх, много е сладурско гифчето. Кара те да се усмихваш. Много як форум. Имам си няколко любимки. Влизат и в нашия форум.

smile3521 Много е готина Дениз. Различна е от преди. Заредена с положителна енергия.

HugМного позитивна. Никъде няма преведен разговора между двамата. Да го видя Кузейката. Joy Joy Joy Joy Само как си подаде ръката на Сами. Дениз, просто Дениз. Нашият супермен се изложи отвсякъде. Затова така го гледаше.

# 49

HugМного позитивна. Никъде няма преведен разговора между двамата. Да го видя Кузейката. Joy Joy Joy Joy Само как си подаде ръката на Сами. Дениз, просто Дениз. Нашият супермен се изложи отвсякъде. Затова така го гледаше.

И аз така го гледам- присмехулно- любовно... Ама нали това е запазеното място за Дж ?  Grinning

# 50
А, Госпожата Joy още не била сигурна, защо Дениз е в Истанбул и каква роля ще играе.. Толкова ясно си личи.

# 51
Ама нали това е запазеното място за Дж ?  Grinning[/b]
Hug Там е бедата, че Дж няма стратегия или ако все пак наречем простотиите й стратегия, тя е губеща. Сега ще поставят срещу Кузей една умна жена и разбиват ВНЛ-то.

# 52
Дениз  изпързаля комсар Шереф, цялата полиция, Кузей и нас накрая.
Хитруша и умница е тя- научила е и шаха и мата до сега перфектно. Атаката й започна,ще видим и изхода скоро. Най- голямото счупване на правила и норми ще е Кузей и Дениз да са заедно на финала. Ще има ли олмази, обаче? newsm78

# 53
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дениз  изпързаля комсар Шереф, цялата полиция, Кузей и нас накрая.
Хитруша и умница е тя- научила е и шаха и мата до сега перфектно. Атаката й започна,ще видим и изхода скоро. Най- голямото счупване на правила и норми ще е Кузей и Дениз да са заедно на финала. Ще има ли олмази, обаче? newsm78

Naughty Naughty Naughty имкянсъз

Джемре и Кузей ...форевър.... Whistling

Лека нощ милички ....аз отивам да мисля кой аджеба занули Ферхат... newsm08 smile3521

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 00:49 от Зизу

# 54
Добро утро, момичета и хубав мартенски ден ! Hug

# 55
  • Варна
Хубав и слън4ев ден на вси4ки newsm51

# 56
РоминаHug благодаря за новата тема.   bouquet

Хубава събота на всички.  bouquet

# 57
Здравейте Кузейки! Hug
Роминка  Heart Eyes благодаря за новата тема, отново е прелестна!  bouquet
Терзи  Heart Eyes благодаря за фрагмана!  bouquet
Зизу, добре дошла!  bouquet Ти си от моята кръвна група, и аз не я понасям Зейно hahaha още по-малко пък около Кузи.
Ами те вече му предоставиха една умница на Кузей, ама той си обича "простата" келнерка Джемс. Така че, не се надявайте напразно  Joy Joy Joy
Ние сме търпеливи, ще почакаме да му заври най-сетне канчето на нашето момче. Най-добре ще е да изчезне някъде за по-дълго грозничето, та да го видим нашия дали няма да се побърка...
Много ще ми е кеф да се засекат Бану и Мелда при Гьончо, да го видим умника какво ще измисли...

newsm78 newsm78 newsm78

# 58
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Добро утро  Peace

# 59
Ха, ха, ха ...сега гледам с превод 1 част на 63 серия и какво да видя? Кузей никак не е доволен от поканата на Сами към Хюсеинови  Joy Joy Joy А онази нахалница какво ли не направи, за да си помисли Джемс, че е много своя в дома Кузеев hahaha ама наистина е много нагла, ей това най-много ме дразни в нея.

Общи условия

Активация на акаунт