Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 707
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Фенче, и тя е нахална и досадна още от първи сезон. Тези черти са заложени в характера й.
Виж, че ще се окаже толкова манипулативна и зла, дори аз не предполагах.
Всъщност манипулативна винаги е била. Но толкова злобна стана след отхвърлянето й. Но може би и това е било заложено в характера й още от първи сезон, като ги гледам повторно сериите, ще видя. Wink

# 62
Алиса  Heart Eyes ама няма какво да ги гледаш, за да се убедиш, такава си е от самото начало  hahaha защо мислиш, че не я понасям още от 1 сезон? А човек, ако си е добър по природа, нищо няма да е в състояние да го промени - за пример вземи Кузей. Защо той не стана гаден към хората, които го нараниха? Явно си и е заложено в характера на Зейното. Хайде сега да чакаме другата любимка каква ще излезе, много ми е любопитно...
А този п...о Баръш...колко е жалък! Понеже не може да отговори на Кузей като мъж, сега ще си го изкара на Джемре...нещастник!
Е, номерът на Зейнепка хвана дикиш...много ме е яд на Джемс, че все още и се връзва на тази патка.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 13:00 от queen_fenka

# 63
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ийгюнар пичолар Hug

Яле ме и мене у кючека Mr. Green

Фенче, Hug Благодарско, че ме светна, че има превод на 63-та.    bouquet

Ся отивам да я гледам и после ще се изходя компИтентно по темата. Peace

# 64
Ха, ха, ха ...сега гледам с превод 1 част на 63 серия и какво да видя? Кузей никак не е доволен от поканата на Сами към Хюсеинови  Joy Joy Joy А онази нахалница какво ли не направи, за да си помисли Джемс, че е много своя в дома Кузеев hahaha ама наистина е много нагла, ей това най-много ме дразни в нея.
Милооо, къде го гледа тва...молим за координати много бърже. Hug  bouquet

# 65
  • Тук някъде.....
Добър деен!  Joy Joy Joy Зизу, ти да не си от северозападнала България?  Mr. Green Мож` да си спретнем един диалог някой път.
Отивам да гледам и аз първата част във вики.

# 66
Добър деен!  Joy Joy Joy Зизу, ти да не си от северозападнала България?  Mr. Green Мож` да си спретнем един диалог някой път.
Отивам да гледам и аз първата част във вики.
Не, души...аз съм от Софето... Peace
Ама моя мъж е от вашия край.

Ся некой ще ми пусне ли координати на превода? Thinking

Опссссс...Софи пуснала координатите... Embarassed Embarassed Embarassed

# 67
  • Варна
Зизу, поздрав за теб в стил Кузейстайл Simple Smile Фенка съм на Кивовите танци Laughing

# 68
Зизу, поздрав за теб в стил Кузейстайл Simple Smile Фенка съм на Кивовите танци Laughing

Тенкююююююююю мац....  bouquet  bouquet Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 69
Поздрав от мен за Куджемретата в темата, тоест за тези, които харесват двамата сладури:

Намерих и още един страхотен клип, в който много точно се вижда трудната, но чиста и истинска любов между двамата...

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 14:00 от queen_fenka

# 70
Еййй, тоз Кузейко как ме напрегнА. Голем бастун е некой път...#Cussing out
Кво иска от Демет...ся цел живот трябва да се самосъжалява и да е вярна на Али.  Crossing Arms

Еми Али го няма...кадъната требе да продължи напред...а кой е добрия за нея....Шерефкооо...
 Mr. Green

Така прай и с Джемре..."Гордост и предрасъдъци", изживел се е кат Кузей Дарси. Crazy

# 71
Еййй, тоз Кузейко как ме напрегнА. #Cussing out
Кво иска от Демет...ся цел живот трябва да се самосъжалява и да е вярна на Али.  Crossing Arms

Еми Али го няма...кадъната требе да продължи напред...а кой е добрия за нея....Шерефкооо...
 Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
Зизу  Hug радвам ти се от все сърце...внесе свеж полъх в темата ни.  bouquet
Забележете тук как много ясно личи, че Кузей се хвана с нахалната Зейнеп, за да отдалечи от себе си Джемре. Колко "щастлив" изглежда до избранницата си...

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 14:11 от queen_fenka

# 72
Брях, много ме изкефи ремонтирания фейс на Баръш...направо ми се види хубавелка...

И най интересното е че, Кузей го гърби за кой ли път...ама тва канче не увира... hahaha Joy hahaha

# 73
  • Варна
Фен4е Heart Eyes Hug Heart Eyesза клип4етата!  bouquet

# 74
  • Тук някъде.....
Брях, много ме изкефи ремонтирания фейс на Баръш...направо ми се види хубавелка...

И най интересното е че, Кузей го гърби за кой ли път...ама тва канче не увира... hahaha Joy hahaha

Не, не увира, и аз това казвам, някои хора само от бой разбират - ама Баръш явно и от тях не е  Joy Joy Joy
Фенче, клипчетата са много хубави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт