/, който надявам се ще е добър и гостоприемен и ви пожелавам лека нощ ! 
Благодаря за хубавата вечер и интересната дискусия !
Сладки, сини сънища!
И на теб, мила !
морска болест ще хвана. вероятно ставам по любопитна , но искам да знам вече как ще свърши...и още....
..., после каквото сабя покаже , но определено фенките на куджемре поне заради постоянството......дет се вика награда залужаваме.. 
По повод възпитанието и влиянието на родителите над децата, си спомних една притча, реших да я споделя:
По повод възпитанието и влиянието на родителите над децата, си спомних една притча, реших да я споделя:

нУУУУ за кой...? Ми то свободни нема...освен Олмаза и Шерефко... 

винаги съм се питала, тук също неколкократно съм задавала този въпрос- как, аджеба, при едно и също влияние, при едни и същи модели на поведение, единият стана стойностен човек, въпреки това или именно заради това, а другият се превърна в такова жалко човече !
винаги съм се питала, тук също неколкократно съм задавала този въпрос- как, аджеба, при едно и също влияние, при едни и същи модели на поведение, единият стана стойностен човек, въпреки това или именно заради това, а другият се превърна в такова жалко човече !
пусни притчата за двата вълка в нас. Ако е пускана вече, може и на лични
Иначе и аз това се чудя и мая - как може да са толкова различни?! Все още не намирам отговор на този въпрос.... Препоръчани теми