Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 953
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Дами,  аз се отправям към страната на Морфей/ това Австралия много далеч, бе Шане  Wink/, който надявам се ще е добър и гостоприемен и ви пожелавам лека нощ !  Hug
Благодаря за хубавата вечер и интересната дискусия !  bouquet

# 406
Лека нощ, Госпожата!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Сладки, сини сънища!

# 407
Лека нощ, Госпожата!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Сладки, сини сънища!

Heart Eyes Hug Heart Eyes И на теб, мила !  Heart Eyes

# 408

...твърд - мек ,, да вземе се случва най -сетне, ако ли не у "лево' и това е..

...освен това, ако тази история не е любовна...то каква е? За какво аджеба 63 серии,  драма Кузеева ,
Скрит текст:
баси
живота води тоз младеж.....,, а бъдещето му "цветя и рози"....

лека  Tired

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 00:33 от Добро Утро

# 409
Добро утро, момичета и хубав ден ! Hug

# 410
Знаете ли филма все още много ми харесва , но малко се уморих вичко да е толкова сложно и протяжно. Просто леко губя търпение и ми се иска , някак си някаква насока на развитие , това лашкане наляво и надясно.... Crazy морска болест ще хвана. вероятно ставам по любопитна , но искам да знам вече как ще свърши...и още....
..Искам да ги съберат Най - сетне Кузей и Джемре и да мирясъм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes..., после каквото сабя покаже , но определено фенките на куджемре поне заради постоянството......дет се вика награда залужаваме.. Whistling

Така е, заслужаваме.... Hug Hug Hug

# 411
Много интересни дискусии сте заформили Simple Smile По повод възпитанието и влиянието на родителите над децата, си спомних една притча, реших да я споделя:

"Двама братя били коренно различни. Единият преуспял в живота и професията си и дори се превърнал в безкористен благодетел на по-слабите и безпомощните, а другият - в престъпник - озлобен и агресивен.
Веднъж на входа на съда журналисти наобиколили втория брат и го попитали защо е станал такъв - лош, груб, насилник. Той отговорил:
- Когато бях малък, баща ми беше алкохолик и биеше цялото ми семейство. Никой не ме защити. Какъв можех да стана?!
В същото време други журналисти се събрали около първия брат и го попитали защо е станал такъв - благороден, благотворител, хуманист. той отвърнал:
- Когато бях малък, баща ми беше алкохолик и биеше цялото ми семейство. Никой не ме защити. Какъв можех да стана?!"

# 412
Хубав и слънчев ден Дами !

# 413
Благодаря за притчата, Хелън.  bouquet
И двамата братя, макари толкова различни , ще имат едно общо нещо - трудният им  път към щастието , радостта.
Това е жестоката травма.

# 414
Много интересни дискусии сте заформили Simple Smile По повод възпитанието и влиянието на родителите над децата, си спомних една притча, реших да я споделя:

"Двама братя били коренно различни. Единият преуспял в живота и професията си и дори се превърнал в безкористен благодетел на по-слабите и безпомощните, а другият - в престъпник - озлобен и агресивен.
Веднъж на входа на съда журналисти наобиколили втория брат и го попитали защо е станал такъв - лош, груб, насилник. Той отговорил:
- Когато бях малък, баща ми беше алкохолик и биеше цялото ми семейство. Никой не ме защити. Какъв можех да стана?!
В същото време други журналисти се събрали около първия брат и го попитали защо е станал такъв - благороден, благотворител, хуманист. той отвърнал:
- Когато бях малък, баща ми беше алкохолик и биеше цялото ми семейство. Никой не ме защити. Какъв можех да стана?!"

Страхотна притча ! Благодаря ти, че я сподели !  bouquet

Добро утро и прекрасен слънчев ден ви пожелавам !  bouquet

# 415
Моля, просто дотолкова ми заприличаха двамата братя на Кузей и Гюней, че веднага ми изникна в съзнанието  Wink Какъв е извода според вас? Всеки сам определя съдбата си, независимо от детството или по природа му е заложено да е добър/лош?  Rolling Eyes

# 416
  • Тук някъде.....
Добро утро и хубав ден!   bouquet

Хелън, прекрасна притча!  smile3525

# 417
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнайдъъън пичолар Hug

Ей, ме  на и мене у кючека. Whistling

Чета тук...Денизка сте разкостили...та в тоя ред на мисли, да се изходя и аз компИтентно по темата  Thinking

Такааа, значи тази дама я пуснаха с парашут във филма. Още от самото начало между нея и Кузей не тръгнаха нещата като света. Тя налапа кукичката на неустоимия момък и после последва нейното разочарование. Беше лашкана насам-натам, скрита, пазена...използвана като разменна монета.
От друга страна Кузей, какво е тя за него....? Еми нищо което да си заслужава внимание...просто дъщерята на Ферат. Използва я...и точка.
Сонрааа, дамата я изтеглиха безславно от сюжетната линия и ние просто забравихме за нея.
До сега, тя отново се спусна с парашут в серията и започна да предприема некви неща, дето се чудя за какво ги прави. Какви са всъщност истинските й намерения?
Не виждам тука връзка между нея и Кузи...няма с кво да я подхранят. Какъв ли мил спомен таят в сърцата си?

Сега малко за Джемка и Зейно...тойбе, тойбеее...кой ще цуне левента за Свети Вальо?
Вай, вай...едната се натиска...другата май ще ревнува. Joy
Сега имам едно леко притеснение...какво ще направи Джемре като чуе, че Джанджазъма е със Зейно?
Притеснява ме да не тръгне да се жени отново... Whistling нУУУУ за кой...? Ми то свободни нема...освен Олмаза и Шерефко... hahaha
И тъй като Олмаза нема да я вземе ей ся на минутата...остава Шереф... Mr. Green

Ох, боже кви размисли и страсти са ме връхлетели...а, още не съм си изпила второто кафе. Joy
Нещо се обърках май...ама дано сте успели да ми Фанете муслите у въздуха. Crazy Joy

Сори за дългия пост...просто си седя тука и си чешам клавиатурата... bowuu

# 418
*helen*, Peace винаги съм се питала, тук също неколкократно съм задавала този въпрос- как, аджеба, при едно и също влияние, при едни и същи модели на поведение, единият стана стойностен човек, въпреки това или именно заради това, а другият се превърна в такова жалко човече !
И тази притча, поуката от нея, според мен, идеално коренспондира с една друга моя любима - с тази за двата вълка в нас !  Peace

# 419
*helen*, Peace винаги съм се питала, тук също неколкократно съм задавала този въпрос- как, аджеба, при едно и също влияние, при едни и същи модели на поведение, единият стана стойностен човек, въпреки това или именно заради това, а другият се превърна в такова жалко човече !
И тази притча, поуката от нея, според мен, идеално коренспондира с една друга моя любима - с тази за двата вълка в нас !  Peace

gospojataPraynig пусни притчата за двата вълка в нас. Ако е пускана вече, може и на лични Wink Иначе и аз това се чудя и мая - как може да са толкова различни?! Все още не намирам отговор на този въпрос....

Общи условия

Активация на акаунт