Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 954
  • 776
  •   1
Отговори
# 255

Малееее, като гледам на тази снимка направо изгарят от любов ! Crazy Тръпки да те побият чак ! Laughing
Нещата май отиват към филма :“ Да счупим на Кузей яйцата- 2“ Mr. Green
Дето вика Дафне,   Hug Кузей май е втвърдил олмаза ! Wink
Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyesблагодаря ти, джанъм беним !  bouquet

Шане,  Hug и на теб !  bouquet

Така като гледам, всички ще си изкарат един чуден Св. Валентин ! hahaha

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 15:52 от gospojata

# 256
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Госпожа Hug, важиии, важиии...ама сценарият е друг. Laughing

"Да счупим на кузей яйцата, на Зейнеб в главата" Mr. Green

Тя ся ще иде да ги прекъсне...нали е станала Бонд...Зейно - Бонд smile3530 и само ги следи. Къде ходят, какво правят photo...та в тоя ред на мисли ще иде в пекарната да ги прекъсне за пореден път и на Джема ще и дръннат щорките... кората с яйцата ще летят към нея Joy hahaha

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 16:05 от Зизу

# 257
А, не  давам на Кузей яйцата, даже и за маска на косата ! Naughty
Виж сега, тя Зейнебчето е схватлива ученичка, понаучи туй- онуй от Джемрета в това отношение - как се занича, как да слухти, как да прекъсва....ей такива ми ти умения разни ! Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 16:10 от gospojata

# 258
  • Пловдив

Виж сега, тя Зейнебчето е схватлива ученичка, понаучи туй- онуй от Джемрета в това отношение - как се занича, как да слухти, как да прекъсва....ей такива ми ти умения разни ! Mr. Green

Ц Peace
Зейнепчето си дойде изучена от Италия! Mr. Green

# 259
Виж сега, тя Зейнебчето е схватлива ученичка, понаучи туй- онуй от Джемрета в това отношение - как се занича, как да слухти, как да прекъсва....ей такива ми ти умения разни ! :mrgreen
Така, така... Peace

...само дет ученичката станала професорка. hahaha Joy

Много хубаво слухтеше на покрива на "Синанер", надничаше зад колоната кат гугуче из джеб...и сълзи рони от разиграващата се картинка пред очите й. Cry Whistling

# 260
Ееее, ми това си е риска - добрият ученик може и да надмине учителя си, макар че Зейнеп срещу Джемре да тича, не може да я стигне в това отношение.

Да не припомням една снимка, зад една колона , дето добрата приятелка Джемре дебнеше защо аджеба Кузей изведе Зейнеп така напористо навън ! Peace Пък уж още не била наясно с чувствата си тогава ! Laughing

# 261
  • Пловдив
Виж сега, тя Зейнебчето е схватлива ученичка, понаучи туй- онуй от Джемрета в това отношение - как се занича, как да слухти, как да прекъсва....ей такива ми ти умения разни ! :mrgreen
Така, така... Peace

...само дет ученичката станала професорка. hahaha Joy

Много хубаво слухтеше на покрива на "Синанер", надничаше зад колоната кат гугуче из джеб...и сълзи рони от разиграващата се картинка пред очите й. Cry Whistling

Joy Joy Joy

п.п. Зизу, гледам го тоя младеж от профилната ти снимка - шъ си свали ли панталона най-накрая, или само шъ ни прилъгва newsm17 newsm03

# 262

Малееее, като гледам на тази снимка направо изгарят от любов ! Crazy Тръпки да те побият чак ! Laughing
Нещата май отиват към филма :“ Да счупим на Кузей яйцата- 2Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :35:Mного начумерини, много! Физиономията на Дж е като след нов Олмаз.

# 263
Ееее, ми това си е риска - добрият ученик може и да надмине учителя си, макар че Зейнеп срещу Джемре да тича, не може да я стигне в това отношение.
Сега сериозно.

Ашколсун на всички в тази тема.  Hug
Това е първото място в този форум дето цари толерантност към различните мнения. Peace
Направо на човек да му с кеф да си спори...
Благодаря ви много за приятната атмосфера. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 264

Joy Joy Joy

п.п. Зизу, гледам го тоя младеж от профилната ти снимка - шъ си свали ли панталона най-накрая, или само шъ ни прилъгва newsm17 newsm03
Мац, и аз го чакам да се съблече...ама ОЛМАЗ... Joy hahaha Joy

# 265

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :35:Mного начумерини, много! Физиономията на Дж е като след нов Олмаз.
hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 266

Нещата май отиват към филма :“ Да счупим на Кузей яйцата- 2Mr. Green

Нов, ама твърд !  Mr. Green

# 267
И аз не мога да спра да се хиля с вашия *супермен*. Ей сега си представям как казвам на мъжлето *супермен* и той вдига слушалката да ми търси професионална помощ.  Mr. Green И без това смята, че съм луднала покрай тоя Кузей  ooooh!

# 268
Само Кузей да не изчеластри накрая Джемата по случай празника... Mr. Green
Та да ви видя тогаз колко ви е твърд ОЛМАЗА... Laughing

# 269
Само Кузей да не изчеластри накрая Джемата по случай празника... Mr. Green
Та да ви видя тогаз колко ви е твърд ОЛМАЗА... Laughing

Ай, сакън ! Ми тя Джемрето не може да прави такива неща ! Олмаз ! Mr. Green

Той Кузи сигур затова чупи яйца с една ръка - упражнява се нещо ! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт