Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 953
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
Има и човек с два борещи се ВЪЛКА...

# 496
  • Варна
Лагуни, погледнах 46 серия,но никъде не видях нещо по специално от страна на Кузи.Един обикновен разговор в болницата и това е.Дори и каза,4е се е опитал да се сближи с нея заради баща и.Ти къде видя да е мил и т. н.  ooooh!

# 497
Алиска, лека нощ без кошмари Simple Smile  Hug

# 498

Joy Joy Joy Joy Имаме си панда.Имаме си  и змия.  
Joy
А Кузейката какъв го играе - може би петел  Laughing
ТЦ - звероукротител ! Laughing

# 499

Да можеше и Кузей да ми е толкова любим образ, както Джемре, но не е.
Лека нощ от мен  Hug
Ами защо искате Джемрето да е с него щом не го харесвате.

# 500

Joy Joy Joy Joy Имаме си панда.Имаме си  и змия.  
Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha Heart Eyes Hug Heart Eyes Точно!

# 501

Joy
ха ха най-точно казано  Mr. Green
Лагунка, заедно сме писали Simple Smile

# 502
Лагуни, погледнах 46 серия,но никъде не видях нещо по специално от страна на Кузи.Един обикновен разговор в болницата и това е.Дори и каза,4е се е опитал да се сближи с нея заради баща и.Ти къде видя да е мил и т. н.  ooooh!

Че кой казва, че има т.н?.. Става въпрос само за мил и провяваващ съчувствие човек. Ти как не си ги видяла тия неща, на мен това ми е чудно. Както и да е.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 23:51 от sinq laguna

# 503

Hug По- добре звероукротител, че като петел му е спукана работата с тая сприхава с маймунски номера панда и с тая отровно, хитра змия...Без оперение ще остане завалията от зор.

# 504

Hug По- добре звероукротител, че като петел му е спукана работата с тая сприхава с маймунски номера панда и с тая отровно, хитра змия...Без оперение ще остане завалията от зор.

Очаквам в скоро време да размаха камшика и нещата да придобият и садо-мазо оттенък ! Joy

# 505
Ясно е, че до връзка няма да се стигне, най- вероятно целта е друга ! Wink

Hug Според мен, ще има романтика. И Кузей ще се влюби в Дениз. Само така могат да разбият ВНЛ-то. Каквато е идеята. Джемрето изкрейзва  ако усети, че губи Кузей. Никакъв Гюней, Зейнеп, Баръш....
Сцената в кухнята е категорична. Никакви съмнения нямам.

# 506
Джемре започна да взима интифа от Кузей. Е, разбира си, първото и развилняване във фирмата беше само бледо подобие на неговите, но...все пак от някъде трябва да се започне. Та като се доразвихри, той да се види в нея като в криво огледало, па белким му просветне. Продължавам си тезата за огледалните образи... Simple Smile

# 507

Очаквам в скоро време да размаха камшика и нещата да придобият и садо-мазо оттенък ! Joy

rotfImbo rotfImbo

# 508
Джемре започна да взима интифа от Кузей. Е, разбира си, първото и развилняване във фирмата беше само бледо подобие на неговите, но...все пак от някъде трябва да се започне. Та като се доразвихри, той да се види в нея като в криво огледало, па белким му просветне. Продължавам си тезата за огледалните образи... Simple Smile
Той и в Зейнеп можеше да се разпознае безпогрешно, ама - йок !

# 509

Joy Joy Joy Кого ще налага с камшика левента. Най- подходяща е Дениз... галиба.

Общи условия

Активация на акаунт