Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 702
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Шане, Ромина,  Hug Hug Hugблагодаря !  bouquet
Аз лично съм много доволна, че я изтри. Крайно време е вече, Джемре сама да си оправя бакиите . Вечно някой ходи подире и , да и мие ....зорите, стига вече. Сама си забърква кашите, че и други хора повлича със себе си, сама да се оправя .

# 691
Баръшката ми събра очите тая серия.Направиха го сексуален маниак и алкохолик. Зейнеп и тя. Сега пък щяла да помага на Джемрето. Хубаво, че изтри снимките. А, бе остави я да пасе трева тая патка.Какво се занимаваш с нея.
Хареса ми, как се държи със Бурак. Обича си Кузей, това е положението, Зейнепки.

# 692
Лека ви вечер дами Hug, беше ми приятно във вашата компания да гледам филма Hug

# 693
Добро утро! Hug
Нещо много разочаровани от серията има сред Зейнепките...и се чудят с какво ли не да я оправдават. Това, че го обича ама хич не я прави по-симпатична на драгия зрител. Нали беше искрена в писмото, какво стана? То бива, бива да си обсебен, ама чак пък толкова...тя е точно Гюней в женски вариант... А на края не видях страдаща, а ужасно злобна жена...от злоба и се беше изкривила физиономията, много грозна беше точно в този момент...щяла да помага на Джемре hahaha май и вие не си вярвате...тя ако може в две капки вода ще я удави. А нещо да кажете за прозяването и от кухнята, когато видя, че Джемре звъни? Номерца от селски вечеринки...А Кузи как се стараеше да прикрие с цяла длан телефона...щото хич не му пука какво ще си помисли Джемс hahaha накрая май я сряза нещо, много бързо се изнесе newsm78 И доколкото разбрах, май се разсърди Джемре на майка си, че замесва Кузей newsm78 Не знам и какво му каза в пекарната, но му затвори устата, така или иначе. На мен пък ми харесаха двете пияници Joy Joy Joy и как Кузи отиде да си я прибере. Да, сега ще си плащат, няма как. Ще ми се да му видя физиономията на оня посерко Гюней като види снимката...
 Ама наистина Дениз беше централна фигура в тази серия...дадоха я точно 3 минути hahaha
Как да не са разочаровани някои хора.
Не знам дали това ще я вкара в затвора Джемре, само все повече съм уверена, че Кузи няма да може да се откаже от нея, това е положението.
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 06:34 от queen_fenka

# 694
Добро утро! Hug
Нещо много разочаровани от серията има сред Зейнепките...и се чудят с какво ли не да я оправдават. Това, че го обича ама хич не я прави по-симпатична на драгия зрител. Нали беше искрена в писмото, какво стана? То бива, бива да си обсебен, ама чак пък толкова...тя е точно Гюней в женски вариант... А на края не видях страдаща, а ужасно злобна жена...от злоба и се беше изкривила физиономията, много грозна беше точно в този момент...щяла да помага на Джемре hahaha май и вие не си вярвате...тя ако може в две капки вода ще я удави. А нещо да кажете за прозяването и от кухнята, когато видя, че Джемре звъни? Номерца от селски вечеринки...А Кузи как се стараеше да прикрие с цяла длан телефона...щото хич не му пука какво ще си помисли Джемс hahaha накрая май я сряза нещо, много бързо се изнесе newsm78 И доколкото разбрах, май се разсърди Джемре на майка си, че замесва Кузей newsm78 Не знам и какво му каза в пекарната, но му затвори устата, така или иначе. На мен пък ми харесаха двете пияници Joy Joy Joy и как Кузи отиде да си я прибере. Да, сега ще си плащат, няма как. Ще ми се да му видя физиономията на оня посерко Гюней като види снимката...
 Ама наистина Дениз беше централна фигура в тази серия...дадоха я точно 3 минути hahaha
Как да не са разочаровани някои хора.
Не знам дали това ще я вкара в затвора Джемре, само все повече съм уверена, че Кузи няма да може да се откаже от нея, това е положението.
Хубав ден!

Фенче, няма какво да добавя , споделямвсяка дума.  bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро и хубав ден, момичета  !  Hug

# 695

И още нещо да ви усмихне сутринта.... Grinning

Отива мъж при психолог и казва:
- Всичко в живота ми е прекрасно, но ми липсват силни усещания. Как да си кача адреналина? Опитах всичко - скокове с парашут, бънджи, подводно плуване и т.н. Искам нещо ново.
- Хванете си любовница.
- Имам си три, не помага.
- Тогава разкажете за тях на жена си... Mr. Green

# 696
Добро утро, дами!  Hug Минавам набързо, за да ви кажа, че Джихан снощи попита дали Кузей и Зейнеп са гаджета, а Зейнеп му каза, че са бивши гаджета и сега всеки си върви по неговия път. Бану каза на Гюней, че е Свети Валентин, но нашия добре се престори, че бил забравил.  #2gunfire  #Cussing out  #2gunfire

Пожелавам ви приятен ден, въпреки че навън вали дъждец!  Hug

# 697
Здравейте, момичета  Hug
снощи не гледах серията, чакам за превод аз, но не можах да се сдържа да не прочета кой все пка с кого се целуваше  Flutter Джемре с Кузей ли беше , последно? Wink Т.е, то май само прегръдка е било, Зейнеп снимала и сега ще се появи всичко по вестниците, Баръш ще се ядоса и Джемре ще влезе в затвора, правилно ли съм разбрала?
Ако е така, браво на Зейнеп, по-голямо подтикване на Кузей към Джмре от това - здраве му кажи  Laughing

# 698
  • Варна
Добро утро!  newsm51 Хубав ден! newsm51
Фен4е Peace Hug
Алиса ,   bouquet за кафето и усмивката!

# 699
Добро утро !  bouquet

*helen*, Peace Баръш се целуваше с Венус  и Зейнеп ги снима.
А снимката, която излезе по вестниците, е на пияната Джемре, увиснала на врата на Кузей. Peace

Разочарована съм от епизода, да, защото очаквах нещо повече. Иначе от Зейнеп защо да съм разочарована - може и да върти номера, но за мен единствено Джемре се изложи за пореден път. И нямам предвид това, че се напи като казма, а това че сътвори поредната простоия и нови неприятности за Кузей, това е.
Аз не бих казала, че една пияна жена е сладка картинка, ама щом ви харесва....
Не разбрах и то къде се прави извод, че Кузей повече няма да се откаже от нея - ако и е казал в пекарната това, което каза Дафне Hug - няма по ясно послание от това. Затова и така изфуча навън, затова и се напи после - трудно преглътна поредния олмаз.

Кралицата, Heart Eyes благодаря ти за уточненията !  bouquet

# 700
  • Варна
Пак Джемре виновна ooooh! Някой да е карал Кузей да ходи да я прибира ooooh! Щото  изобщо не я оби4а и не мисли за нея  ooooh! Толкова му се насъбра на това моми4е, 4е нормално да излезе да разпусне малко.А той всеки път ли ще тър4и след нея ooooh! Сам си е виновен.Нали имаше олмаз...аз отдавна не се вързвам на олмазите му,  все  пове4е се доближава до нея Heart Eyes

# 701
gospojata, всъщност си права - Джемре най-вероятно се е напила заради поредния "олмаз" на Кузей, обаче... Wink Аз лично виждам 2 картинки - Джемре какво прави когато Кузей й отказва? - напива се, но най-често плаче. Какво прави Зейнеп откакто Кузей я отхвърли - само мизерии и злоба се излива от нея. Еми, може аз да съм такъв човек, не знам, ама предпочитам човек като Джемре, много по-чист и добър ми се вижда, на този етап. Казвате, че докарва само неприятности на Кузей и не я харесвате, но помните ли какво й каза Кузей на гроба на Али - че тя е единственият му останал човек на тоя свят, който не се отказва от него, каквото и да става  Peace

# 702
Аз не бих казала, че една пияна жена е сладка картинка, ама щом ви харесва....
Не разбрах и то къде се прави извод, че Кузей повече няма да се откаже от нея - ако и е казал в пекарната това, което каза Дафне Hug - няма по ясно послание от това. Затова и така изфуча навън, затова и се напи после - трудно преглътна поредния олмаз.

HugАбсолютно верен е превода.Все му е тая дали ще се развежда, ще накаже Баръш, защото се отнесал лошо с Дж. В смисъл подвел я е. Оная сврака кой знае как му е представи нещата в банката. Затова случаят не се и коментира.  Всичко е ясно. Дори не се опита да  догони Джемре.Очакваше се и изпращане пред вратата на Джемре.  Joy И поне една целувка.  И затова се пише за Зейнеп. Зейнеп си спазва писмото. Да забравят лошото и да си останат приятели. Към Джемрето не е поемала никакви ангажименти. Даже се учудих защо изобщо направи снимка на Баръш и Венюс. Като това работи за Джемрето.
Най-смешното беше, когато Джемре каза, че се страхува Кузей да не направи втора погрешна стъпка,в смисъл прибързан брак и ли някаква връзка със Зейнеп или Дениз. Може да не е тя, но да не поглежда друга жена.  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 09:28 от dafne_1

# 703
Това, че Кузей отиде да я прибере от бара, е най- естественото нещо, което може да направи. Нали не забравяте, че отиде и прибра Симай от вертепа - може би, защото и нея много я обича. ooooh!
Аз не казвам, че не я обича или му е безразлична, но че търси път към нея, просто в контекста на случващото се, не е вярно просто.

*helen*, назад в темите много сме писали затова, да не се повтарям. Не одобрявам това, което Зейнеп върши, но както сама си написала, отхвърлените жени, реагират различно. Зейнеп постъпва така не само, защото е отхвърлена, а защото е обидена, чувства унизена и отмъщението, е нейният начин да се справи с болката.  Peace
А Джемре за мен, е всичко друго, но не и чист човек ! Peace

# 704
Това, че Кузей отиде да я прибере от бара, е най- естественото нещо, което може да направи. Нали не забравяте, че отиде и прибра Симай от вертепа - може би, защото и нея много я обича. ooooh!
Аз не казвам, че не я обича или му е безразлична, но че търси път към нея, просто в контекста на случващото се, не е вярно просто.

Hug Точно това щях да пиша. Даже тогава хвана Симай за ръката. Сега стърчеше като бастун две глави над Джемрето.

Общи условия

Активация на акаунт