Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 677
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Не разбрах какво стана с пандата. Случи ли се това?

# 706
  • Варна
Заради Симай 4увстваше огромна вина,май забравяте заради кое зло afwitch
Любовта е една за Кузи, с олмаз без олмаз, сън няма да го хване,ако знае, 4е любимата му е някъде и може нещо да и се слу4и.Аз имам търпение Heart Eyes, да видиме железния мъж до кога ще се прави на важен.

# 707
Струва ми се ,че в един момент пак помириса уханието на косите й. И погледна към небето. Joy Joy Joy

# 708

Joy Joy Joy Дааааа ! Сюблимен момент - окебесената на врата на Кузей Джемре, го моли да и каже нещо мило и романтично и наш левент, понеже тези неща му идват отзъби Mr. Green, рече Панда ! Романтична панда ! Mr. Green hahaha А бе - мили, родни картинки и двамата !  Laughing

Кузей отиде да измъкне Симай не заради чувство на вина, а защото се чувства отговорен за нея, така, както и за всичките си приятели и близки хора .Убедена съм, че ако и Зейнеп попадне в беда, първи ще е там, точно по същите причини.

# 709
  • Пловдив
Добро утро! Hug
Нещо много разочаровани от серията има сред Зейнепките...и се чудят с какво ли не да я оправдават. Това, че го обича ама хич не я прави по-симпатична на драгия зрител. Нали беше искрена в писмото, какво стана? То бива, бива да си обсебен, ама чак пък толкова...тя е точно Гюней в женски вариант... А на края не видях страдаща, а ужасно злобна жена...от злоба и се беше изкривила физиономията, много грозна беше точно в този момент...щяла да помага на Джемре hahaha май и вие не си вярвате...тя ако може в две капки вода ще я удави. А нещо да кажете за прозяването и от кухнята, когато видя, че Джемре звъни? Номерца от селски вечеринки...А Кузи как се стараеше да прикрие с цяла длан телефона...щото хич не му пука какво ще си помисли Джемс hahaha накрая май я сряза нещо, много бързо се изнесе newsm78 И доколкото разбрах, май се разсърди Джемре на майка си, че замесва Кузей newsm78 Не знам и какво му каза в пекарната, но му затвори устата, така или иначе. На мен пък ми харесаха двете пияници Joy Joy Joy и как Кузи отиде да си я прибере. Да, сега ще си плащат, няма как. Ще ми се да му видя физиономията на оня посерко Гюней като види снимката...
 Ама наистина Дениз беше централна фигура в тази серия...дадоха я точно 3 минути hahaha
Как да не са разочаровани някои хора.
Не знам дали това ще я вкара в затвора Джемре, само все повече съм уверена, че Кузи няма да може да се откаже от нея, това е положението.
Хубав ден!

Фенче, няма какво да добавя , споделямвсяка дума.  bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро и хубав ден, момичета  !  Hug

+1  bouquet

Ще направя само едно допълнение, насочено към критикуващите Джемре - май сте забравили какво е да си на 20 Peace.

# 710

Joy Joy Joy Дааааа ! Сюблимен момент - окебесената на врата на Кузей Джемре, го моли да и каже нещо мило и романтично и наш левент, понеже тези неща му идват отзъби Mr. Green, рече Панда ! Романтична панда ! Mr. Green hahaha А бе - мили, родни картинки и двамата !  Laughing

Hug Благодаря! В този момент също може да се търси дълбок смисъл. Пробив в олмаза.

# 711
Аааа, Пирожка, не сме, не сме ! Wink И на 20 и на 30.... да не ги смятаме . Laughing
Не съм забравила, случвало ми се е да се напия, ама винаги съм внимавала да не излезна изтипосана по вестниците, особено висяща на врата на някой чужд мъж ! Laughing

# 712
Между другото, много приятно впечатление ми направи, че Джемрето постави сред конкурентките за Кузей, наред със Зейнеп и Дениз. Дето, вчера дошла и е дъщеря на убиеца на Али. За разлика от някои потребители, които изобщо не допускат това.Може да си има някакви предчувствия. Вярно,  беше за 5 минути на екрана, но имаше отношение към ключово събитие - край на делото за Фърат. И като запълниха с ВНЛ-то 65 серии, какво от това. Отново сме в изходна точка.
Все ми се струва, че нейн човек   щракна Джемре и Кузей. Нали тя снима Баръш при колата на Бурак. Иначе, нямам обяснение как така  журналистите ще проявят интерес към един пекар.  И за една нощ Кузейката стана медийна звезда. Може да действа зад кулисите, докато разкара Джемре от терена на Кузей.

# 713
Дафне,  Hug аз също се чудех на проявения интерес, но стигнах до извода, че не Кузей е целта на обектива, а Джемре . Тя е все още г-жа Хакмен, предстои тежък процес, може би са пуснали след нея опашка Синанерови, да я дебнат кога ще направи грешна стъпка. Е, не чакаха дълго, както се видя. Peace

Аз пък не съм разбрала, че Дениз е снимала компромата срещу Баръш. Thinking

# 714
Аааа, Пирожка, не сме, не сме ! Wink И на 20 и на 30.... да не ги смятаме . Laughing
Не съм забравила, случвало ми се е да се напия, ама винаги съм внимавала да не излезна изтипосана по вестниците, особено висяща на врата на някой чужд мъж ! Laughing
Hug На 26 години е. Мисля даже ,че Кузей я предупреди да внимава. Чух,  каза Баръш. Явно знае, че според договора компроматите във вестниците увеличават неустойките. За морални вреди. Така, че сумата нараства на милион. Нали и Баръш го каза в кабинета на ония свраки.

# 715
  • Тук някъде.....
Кузей беше оставил Юнус да пази Джемре  Peace и същият му се обади, че е в бар с Демет. Но основанието не е, защото го е страх от вестниците  #Crazy, а за да не се опита Баръш да я нарани по някакъв начин. Хич не му дреме за Джемре на Кузей, хич!  Joy Освен това, да се позабавляваш и да пийнеш в бар не е престъпление. Нито Джемре, нито Демет, са викали рицарят да дойде да им спасява честта, Кузей отиде сам! И то след предварителни, тайни заговори за сигурността на дамата  Mr. Green Каква вина има Джемре? Че е влюбена ли? Какво е направила, била го прегърнала, марш в казана да гориш!  Naughty Ама и забравяте как я нарече Кузей след романтичната панда.

# 716
Дафне,  Hug аз също се чудех на проявения интерес, но стигнах до извода, че не Кузей е целта на обектива, а Джемре . Тя е все още г-жа Хакмен, предстои тежък процес, може би са пуснали след нея опашка Синанерови, да я дебнат кога ще направи грешна стъпка. Е, не чакаха дълго, както се видя. Peace

Аз пък не съм разбрала, че Дениз е снимала компромата срещу Баръш. Thinking
Hug Нали тя занесе снимките за Баръш с мотора. Преди делото. Трябва да го е следила.
Може и Джемрето да е целта на активното мероприятие. Това момиче не може да се контролира на публични места. И в съда истеряса. Все едно си е в махалата. Никога няма да я напусне.

# 717
Кузей беше оставил Юнус да пази Джемре  Peace и същият му се обади, че е в бар с Демет. Но основанието не е, защото го е страх от вестниците  #Crazy, а за да не се опита Баръш да я нарани по някакъв начин. Хич не му дреме за Джемре на Кузей, хич!  Joy Освен това, да се позабавляваш и да пийнеш в бар не е престъпление. Нито Джемре, нито Демет, са викали рицарят да дойде да им спасява честта, Кузей отиде сам! И то след предварителни, тайни заговори за сигурността на дамата  Mr. Green Каква вина има Джемре? Че е влюбена ли? Какво е направила, била го прегърнала, марш в казана да гориш!  Naughty Ама и забравяте как я нарече Кузей след романтичната панда.

newsm10 Точно Wink

# 718
  • Варна
Софи, Hug Peace
*helen* Peace

# 719
Кузей беше оставил Юнус да пази Джемре  Peace и същият му се обади, че е в бар с Демет. Но основанието не е, защото го е страх от вестниците  #Crazy, а за да не се опита Баръш да я нарани по някакъв начин. Хич не му дреме за Джемре на Кузей, хич!  Joy.
Именно, и това се случи, нали така. Баръш има повод на нарани Джемре. Ще се оправдаят страховете му.
Ама, с патка излиза ли се на глава, И Джемрето използва пиянството си като повод да се лигави на Кузей. А, той как обича лиглите, думи нямам.

Общи условия

Активация на акаунт