Отговори
# 45
  • Варна
Значи така като гледам това е паркинга,но снимката,която се вижда е на стария паркинг,новия и още два паркинга са на пътя за стария,няма как да не ги забележиш,има огромни табели,билетите съм ги показвала един път ,в началото,повече не съм,защото никой не ги иска,откакто са на новото място и имат конкуренция цената е една независимо дали летиш с тях или не и към трите паркинга има бусче ,което ви води безплатно от и до летището,то реално е на пет минутки разстояние,но за мен е по-добре да си на паркинга на Пегасус,защото си имат няколко бусчета и те спират точно на входа на летището и те взимат точно на изхода,последния път бяхме спряли на конкурентен паркинг и бусчето им беше само едно,доста си почакахме,а и когато излязохме от летището вече прибирайки се,доста повървяхме,докато намерим бусчето им,да не говорим,че се возят и правостоящи.А ако се питаш как знаят ,че имат да взимат пътници,предполагам имат инфо от летището,самолетите им от Истанбул до Анталия са винаги пълни до дупка Simple Smile

Бейби,за Ататюрк не мога да помогна,защото до там само съм летяла,нямам представа ,но със сигурност ще имат и там някои по-сносни цени на паркинги,аз този паркинг на Пегасус го открих от сайта на летищната им компания,мисля че и от Ататюрк излитат и кацат Пегасус,което означава,че и там трябва да имат такъв паркинг или поне така си мисля Peace

Току-що проверих,имат паркинг,но там цената за една седмица е 140 лири,а на Сабиха е 70 лири,двойно повече е.

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 12:06 от esstela

# 46
Естела, а как да разбера кой точно е на Пегасус /щом казваш, че е по-добре организиран откъм шатъли/? Има ли табели?

# 47
Благодаря Estella.А за parkvia нещо да кажете,някой ползвал ли ги е?И тях разглеждам,предлагат   паркинг в някакъв хотел на около 5км от Ататюрк ,пише че предлагат и трансфер от и до летището,но понеже ще пътуваме през нощта и ми се иска да е сигурно и изпробвано.

# 48
  • Варна
Аз съм ги ползвал два пъти, но за летище Отопени в Букурещ. Нямало е проблеми, пак с безплатен трансфер. Плащането е когато си вземеш колата .

# 49
  • Варна
Естела, а как да разбера кой точно е на Пегасус /щом казваш, че е по-добре организиран откъм шатъли/? Има ли табели?

В червено и жълто , огромни табели,пада се малко в дясно от пътя,няма как да не го видиш,а този паркинг , който е баш на пътя е в синьо и бяло,третия е след този в синьо и бяло Peace

Общи условия

Активация на акаунт