Черен списък на ясновидци, врачки и ходжи в България

• 320 315
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, някоя от дамите, която е спасила брака си с любовна магия може ли да даде кординати на маг/ходжата който/която  я е направила , аз пред развод, а сме с деца, и трябва да спася брака си.
Тя си има любовник, знам че тези магий дестват, невинаги за дълго, но обикновенно резултат има, ако някой може да даде информация от личен опит

# 286
Здравейте, някоя от дамите, която е спасила брака си с любовна магия може ли да даде кординати на маг/ходжата който/която  я е направила , аз пред развод, а сме с деца, и трябва да спася брака си.
Тя си има любовник, знам че тези магий дестват, невинаги за дълго, но обикновенно резултат има, ако някой може да даде информация от личен опит
Пиши на лично ако намериш някой/я, която наистина върши работа в тази насока.

# 287
Хора, моля ви пазете се от един Ходжа , Серкан.....това е най- безкрупулния човек .. .

# 288
Искам да добавя към този списък и Ивелина Христова, известната гадателка. Не познава абсолютно нищо. Лъже хората, говори им мили думи,които искат да чуят. Абсолютна измамница и шарлатанка. Подиграва се с нещастието на хората и само им взима парите. Никога не и се доверявайте, ще останете разочаровани.

# 289
Здравейте казвам се Росица и съм от Варна имах найстина много сериозен проблем във работата и личния живот.Една моя приятелка настоя много са се обадя на ходжа Серкан обадих му се даде ни час и след няколко дни отидохме в Шумен мале колко народ хора който чакаха от нощес и спяха буквално по колите и както и да е след 7 часа успяхме да влезем този човек такива неща ми каза неща който са много лични и със никой не съм ги споделяла направи ми една муска или амулет ли се казва Хора ако искате Вярвайте за около 8 дни нещата почнаха да се нареждат както и той беше казал какво да очаквам и със две думи това е човек найстина със дарба и всеки от чакащите там питах как е идвали ри са друг път никой не ми каза отрицателно нещо и който излезеше от джамията лицето му сияеше Разбирасе ще има все не доволни но ад споделям само тона което видях и преживях Лек Ден на всички и успехи

Леле, този какъв ИЗМАМНИК е! Мръсник! Иначе докато не получи това, което иска, е "мил и сговорчив". След това става нагъл и долен. Освен голямата сума пари, иска да му се изпрати голяма пратка с армагани- предимно хранителни продукти и лични твои вещи. Уж за целта на това, което прави. И в един момент изчезва. Спира да си вдига телефона, блокира номера, блокира във Вайбър. Обижда и заплашва. Абсолютно НИЩО не изпраща! Пълен мишок!
Дано Бог, който и да е за него, го накаже жестоко за измамите!
Не се лъжете с тоя Серкан. Измамник!

# 290
Споделям жалък опит за самореклама. Получих на лично съобщение ( и вероятно не само аз) препоръки за "много добър ходжа" Мерт се казвал, даже и телефонния му номер. Същия този човек се рекламира в базар.бг под името ходжа Аят. Потребителя,който пише тук, че е "много доволен" със същото име, като този, който му пуска рекламата в базар.бг. Добър опит, но следващия път да вложи малко акъл и може да му се получи. Пиша, за да предупредя, че това е очевидно ГОЛЯМ МОШЕННИК И ИЗМАМНИК. ПАЗЕТЕ СЕ!!!

# 291
  • Край морета северни и южни
Искам да добавя тук следните:
Ина от Женския пазар - бях при нея преди вече 5 години. Нищо общо с истината, предначерта ми светло бъдеще, а то не само не се случи, но и при мен като при една потребителка от старите теми ми тръгна на доста по-зле след посещенитето ми при нея!
Лина - общи приказки тип психология. Клишета като "виждам те в чужбина". Уж вижда страна, където два пъти ходих на екскурзия и дори като турист не ми хареса, неприятно се чувствах там.
Ваня Спасова от Лагера - 2 пъти си хабих парите при нея за пълни глупости. Последно преди 3 години. Нищо важно, което ми каза не стана.
Емилия от Пиротска - ще срещнеш любовта в самолета. Е 10 години по-късно дори и флирт не е имало с хората до мен в самолета, освен това съм в дълга връзка. И не, не се срещнахме в самолета! Simple Smile Не е редно да започваш да правиш ритуали без да попиташ човека отсреща иска ли. Ритуалът й не действа.
Нони - приятна е за разговор, но като ясновидка не я бива. Общи приказки, които си ги наглася според това какво й подаваш като информация. Ето един пример "Виждам те в чужбина, може би Германия... да, там е твоята съдба". Аз й казвам "Но там и на екскурзия не ми хареса. Два пъти бях, в 3 различни провинции...и не е моето" и после каза "Ааа, имах предвид Швейцария, те нали са със същия език. Германия е била нещо времемнно..." Изводите оставям на вас.
Нумероложката Николета Йохансен - общи приказки, говори за карми и подобни неща, но нищо конкретно
Любомир Алексиев - едно арогантно, самозабравило се леке, което скубе лековерните хора с проблеми, това неговото е гавра с мъката и проблемите на хората. И да е имал някога дарба с такова отношение отдавна я е загубил.
Таня от Люлин - не си хабете парите, разговор с приятелка ще е със същата полза.

Все от старите теми тук ги намерих. Май по-добре да рискувам с врачките за по 10-20 лева в Etsy и Fiverr, и те стават толкова колкото изброените, но там поне някои връщат пари, когато не са познали.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 13:00 от skodafan

# 292
Здравейте казвам се Валя живея в близост до Пловдив аз искам да кажа няколко думи тъй като прочетох доста отзиви Просто съм учудена Как може да хвърляте кал върху хора които наистина са се доказали аз искам да кажа лично за Ходжа Серкан моя приятелка Живея в град Шумен Бях на гости при нея тя ми каза за Ходжа саркан взехме си час отидохме в 10:30 сутринта вярвайте ми хора имаше около 20 автомобила хора които чакаха от нощес Аз по принцип много не вярвах на такива работи никога не съм ходила през живота си на такива места когато дойде нашият ред след чакане около три часа просто останах изумена неща които Аз лично не бях споделяла с много хора хората които знаеха Тези неща се брояха на пръсти останах изумена как този човек просто знаеше какво се е случило в живота ми защо съм там как не вярвам на това а колко беше любезен също така и усмихнат Каза ми какво може да направиш за моя проблем и ми каза разреши ми да ти помогна Искам само да следваш нещата които ти кажа и да ти правиш правилно ще работим заедно ми каза аз се съгласих хора заклевам се не мина и една седмица всичко това което той беше ми казал да очаквам започна така да се нарежда едно по едно едно по едно едно по едно в рамките на две седмици просто като погледнах назад Всичко беше променено Всичко беше повече от добре поддържахме връзка постоянно чувахме се Аз няма как да говоря нещо лошо за Ходжа Серкан Това е човек наистина създава и аз бих го препоръчала на всеки един човек който има проблеми с любовта здравето семейството работата оставям координати да може би и вие се колебаете както се колебаех и аз Пробвайте няма да се губите много телефон за връзка с ходжа Серкан 089 610 26 30 дано да съм била полезна Желая ви успешен ден благодаря Ходжа Серкан нека да бъде Благословено цялото ти семейство Валя Пловдив.....
-Серкан ходжа- измамник от горе до долу ! първо искаше 300 лв - муски ли не бяха, води ли не бяха,листа принтирани да горя ..абее ужас.Обърках нещата и той по телефона забрави колко ми е взел първия път .. каза че ми е взел 600 ,а е трябвало 900, но този път за подновяване на ритуала ще ми вземе 500 (промоция)… нищо че ми взе 300. Не го и потърсих
-Теодора ( ало бг)- Тотал щета , лъже лъже та маже , почва се с 300 лв , уж прави нещо там ,минават 2 седмици и чупиш яйца в буркан ,завиваш с черна дреха и оп имаш магия за която трябва да платиш 3000 лв тя да ти я развали.
-Бях при лелята на Азис,гледаше ми на карти,но не знам какво да кажа,защото повече за бъдеще беше. Миналото го позна.За мен като човек също позна.
- Има някаква кукундрела от базар.бг дето се занимава с дяволи,пентаграми и нз си кво…. Ритуалите и ме втрещиха и аз се изплаших от нея и глупостите и , и не я потърсих повече, но тя почна да заплашва. Иска ти само 120 лв
- Някаква маг Джилияна ли беше не я знам с точност .. некви луди пари за плацента, венчилото заключено абе въобще не си правете труда да я търсите. Тя си има готови снимки на наредено таро, восък и тн.
-за финал…Бях при Исмаил ходжа от с.Краище- ще се радвам да чуя мненията и на други хора. Все още съм 50-50 защото очаквам нещо да стане. Пречисти ме от негативна енергия,която бях насъбрала от много напрежение,нерви,рев,депресия и честно казано след посещението ми се чувствах добре , душата ми почива най-вече. И няма определена такса!! Колкото оставиш. Даже не ми е говорил за пари.
[/quote]

# 293
Само като чуя тарифа 200-300 лева и ми става ясно що за хора са!
Но пък има и измамници, които взимат и по-малко.
Например имаше една Боряна Ангелова от Дианабад.
Тя се изпусна да ми каже, че е гледала на някакви мутри и я заплашвали. Е как няма да я заплашват, като тя вреди на хората като не само им взима парите, но им прави ритуали, с които нещата не само не се оправят, но и се развалят още повече? Отрватителна жена!

Емилия от Пиротска - и нейните ритуали са кръгла нула и нищо, което ми предрече не се случи!

И Лина със сайта нищо не ми позна, пълни глупости наговори.

Поне тези не взимат скъпо, но и с нищо не помагат.

# 294
Не знам за тези, на има един шамана в Тик Ток, който взима за разваляне сумата от тридесет хиляди лева! Дори има. Теб канал,  с нагласени клипове!
Цитат на: Beach_Bunny нlink=topic=706655.msg50342880#msg50342880 date=1760701536
Само като чуя тарифа 200-300 лева и ми става ясно що за хора са!
Но пък има и измамници, които взимат и по-малко.
Например имаше една Боряна Ангелова от Дианабад.
Тя се изпусна да ми каже, че е гледала на някакви мутри и я заплашвали. Е как няма да я заплашват, като тя вреди на хората като не само им взима парите, но им прави ритуали, с които нещата не само не се оправят, но и се развалят още повече? Отрватителна жена!

Емилия от Пиротска - и нейните ритуали са кръгла нула и нищо, което ми предрече не се случи!

И Лина със сайта нищо не ми позна, пълни глупости наговори.

Поне тези не взимат скъпо, но и с нищо не помагат.

# 295
Здравейте казвам се Валя живея в близост до Пловдив аз искам да кажа няколко думи тъй като прочетох доста отзиви Просто съм учудена Как може да хвърляте кал върху хора които наистина са се доказали аз искам да кажа лично за Ходжа Серкан моя приятелка Живея в град Шумен Бях на гости при нея тя ми каза за Ходжа саркан взехме си час отидохме в 10:30 сутринта вярвайте ми хора имаше около 20 автомобила хора които чакаха от нощес Аз по принцип много не вярвах на такива работи никога не съм ходила през живота си на такива места когато дойде нашият ред след чакане около три часа просто останах изумена неща които Аз лично не бях споделяла с много хора хората които знаеха Тези неща се брояха на пръсти останах изумена как този човек просто знаеше какво се е случило в живота ми защо съм там как не вярвам на това а колко беше любезен също така и усмихнат Каза ми какво може да направиш за моя проблем и ми каза разреши ми да ти помогна Искам само да следваш нещата които ти кажа и да ти правиш правилно ще работим заедно ми каза аз се съгласих хора заклевам се не мина и една седмица всичко това което той беше ми казал да очаквам започна така да се нарежда едно по едно едно по едно едно по едно в рамките на две седмици просто като погледнах назад Всичко беше променено Всичко беше повече от добре поддържахме връзка постоянно чувахме се Аз няма как да говоря нещо лошо за Ходжа Серкан Това е човек наистина създава и аз бих го препоръчала на всеки един човек който има проблеми с любовта здравето семейството работата оставям координати да може би и вие се колебаете както се колебаех и аз Пробвайте няма да се губите много телефон за връзка с ходжа Серкан 089 610 26 30 дано да съм била полезна Желая ви успешен ден благодаря Ходжа Серкан нека да бъде Благословено цялото ти семейство Валя Пловдив.....
-Серкан ходжа- измамник от горе до долу ! първо искаше 300 лв - муски ли не бяха, води ли не бяха,листа принтирани да горя ..абее ужас.Обърках нещата и той по телефона забрави колко ми е взел първия път .. каза че ми е взел 600 ,а е трябвало 900, но този път за подновяване на ритуала ще ми вземе 500 (промоция)… нищо че ми взе 300. Не го и потърсих
-Теодора ( ало бг)- Тотал щета , лъже лъже та маже , почва се с 300 лв , уж прави нещо там ,минават 2 седмици и чупиш яйца в буркан ,завиваш с черна дреха и оп имаш магия за която трябва да платиш 3000 лв тя да ти я развали.
-Бях при лелята на Азис,гледаше ми на карти,но не знам какво да кажа,защото повече за бъдеще беше. Миналото го позна.За мен като човек също позна.
- Има някаква кукундрела от базар.бг дето се занимава с дяволи,пентаграми и нз си кво…. Ритуалите и ме втрещиха и аз се изплаших от нея и глупостите и , и не я потърсих повече, но тя почна да заплашва. Иска ти само 120 лв
- Някаква маг Джилияна ли беше не я знам с точност .. некви луди пари за плацента, венчилото заключено абе въобще не си правете труда да я търсите. Тя си има готови снимки на наредено таро, восък и тн.
-за финал…Бях при Исмаил ходжа от с.Краище- ще се радвам да чуя мненията и на други хора. Все още съм 50-50 защото очаквам нещо да стане. Пречисти ме от негативна енергия,която бях насъбрала от много напрежение,нерви,рев,депресия и честно казано след посещението ми се чувствах добре , душата ми почива най-вече. И няма определена такса!! Колкото оставиш. Даже не ми е говорил за пари.
[/quote] защото е измамник. Точка по въпроса.

# 296
Да кажа какво прочетох от арабски източници за ходжите. Не трябвало да се ходи при такива, които правят амулети. Амулетите за изчистване и късмет не са за предпочитане.

Правилното изчистване от бесове, магии, лош късмет и пр. било чрез рукия.

Рукия или рукя е ислямска практика за лечение чрез рецитиране на стихове от Корана и специфични молби (дуа), които се вярва, че помагат за изцеление от болести, зло око, магии и влиянието на джинове. Това е акт на упование във всемогъществото на Аллах и засилване на вярата.

По същество амулетите с написани цитати от Корана представляват вид бяла магия и из ислямските форуми съветват да се избягват такива ходжи, които ги правят. Защото за да се оправи нещо чрез този амулет нещо друго ще се развали.

Също така съветват да се слушат рукия онлайн (има клипове в Ютуб) или сам човек да рецитира Корана. Но който не знае арабски може и само със слушане.

Общи условия

Активация на акаунт