Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 833
  • 742
  •   1
Отговори
# 90

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК момичета!
Пожелавам здраве, любов и усмивки на всяка една от вас! Обичайте и бъдете винаги обичани! Hug

# 91
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА,ЖЕЛАЯ ВИ МОРЕ ОТ ЛЮБОВ!

Амнезия честито   bouquet
за тиксото
Скрит текст:
перианална отривка–това е предметно стъкло със залепено на него прозрачно тиксо(скоч-лента).Пробата се взема сутрин,веднага след ставане от сън,преди извършване на сутрешния тоалет(ходене по малка или голяма нужда,подмиване).Тиксото се отлепя от предметното стъкло,залепя се внимателно на ануса(моментно-така се получава отпечатък на перианалните гънки),след което веднага се залепя отново на стъклото.

# 92

ЧЕСТИТ 8ми МАРТ, МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНИ!

амнезия, честито дипломиране и успех в новото начинание!  Peace

ПепинкаHug (души и за теб)!  Laughing Иска ми се да ми остава време за четене, но уви засега не сколасвам... Някой ден...  Wink Браво на Боби! Дано понамалее ревът вече и дано да е здравичък милият!  Praynig Hug

Зоринка отиде на гости на нашите, а аз следобед съм на зъболекар.

# 93
  • София
Честит празник!

Много готино това "души"  Heart Eyes Ади има една думичка, която ми е много любима - "наничка", което означава възглавничка, явно защото се нани на нея  Laughing

Ние ще изкараме следобеда в парка с Бобо, и двамата имаме нужда от повече движение и чист въздух.

bouquet

# 94
Мамичета,честит празник!Бъдете усмихнати и желани,влюбени,женствени и красиви!Споделен и красив празничен ден!

# 95
Честит Празник,момичета! Бъдете здрави и много обичани!!!

Тути,Фея,Калифорния Благодаря от сърце за стиснатите палчета!!! /оперираха баща ми вчера,надявам се всичко да е ОК Praynig/Нямаме засега много инфо,понеже е в реанимация,но със сигурност палчетата са помогнали Hug/

Връщам се назад да ви чета Peace

Hug

# 96

Честит Празник, мили Майчета! Бъдете обсипани с любов.

# 97
  • Пазарджик
Рал стискам палци баща ти да се възстанови бързо и безболезнено  Hug Praynig
Пепинка ти си герой  Hug

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 21:11 от tuty1

# 98
  • Пазарджик
Къде се покрихте бе хора  Grinning цял ден няма никой

Аз току що приготвих раничката на Нели за яслата,че нали в понеделник тръгваме.
От няколко дни на обяд се преспиват с баща си,а един ден я приспа Таня,указа се,че най бързо и лесно се справи тя  Grinning А на мен ми прави най много фасони

# 99
  • sofia
Тути, за целия ден ли ще я оставиш?
Не се шашкай, за да не й го предадеш.

Да разказваш.

Лия спи и се чудя да я будя ли, че да излизаме докато е топло.

# 100
  • Пазарджик
Любе вече съм много по спокойна,след последни разговор с директорка и сестрите(г-жите),много мили и сърдечни хора ми изглеждат,а и като гледам как децата ги търсеха и се гушиха в тях,чак ми се насълзиха очите.Иначе за оставянето ,директорката ми обясни,че може най много три дни да я взимам на обяд(изключваме случаите в които детето изпада в истерии и търси родителите си),защото проработвал биологични часовник в детето и почвали да чакат да ги вземем в 12.30ч.

# 101
  • sofia
Тути , аз съм ЗА от първия ден ако няма истерии да се оставя детето по цял ден.
Уговори се да звъннеш по обяд и лелките да преценят.

# 102
  • В две тъмни очички
Тути, стиснати палчета. Дано кукличката свикне бързо.

Аз днес правя компрес на Влади за 2 път. На обяд веднъж и сега пак като я сложих да спи. Почудих се какъв да направя, четох за този с изварата и мислех него да направя, но после се отказах, щото много мами са писали, че лесно се разтича и се мокри детето, а това не е готино. Реших да приложа този, който си спомням как мама правеше на мен - мед,сода и ракия. И впрочем както разбирате, Влади не е в перфектно здраве. От днес сутринта започна да й се губи гласчето. И реших да прибегна до компреси. Да видим дали ще я стабилизирам до понеделник, щото смятах да я пускам на ясла. 3 седмици отсъствахме и сега хич не ми се мисли какво ще е пак  Tired Абе тя да се оправи първо, а после ще свиква ... Много зор ...

# 103
  • В две тъмни очички
Аз последна съм писала вчера, сега пък първа ще ви поднеса кафе

Влади издържа компреса през нощта и нямаше трагедии. Днес на обяд смятам да пробвам този с изварата, ама за вечерта се притесних да не се намокри!

Хубав ден

# 104
  • Пазарджик
Добро утро
Бубе благодаря за кафето  Hug За компреса с изварата,изцеди хубаво в марля или тензух.Аз  слагам  изварата на дамска превръзка(звучи гадно знам,но така не мокри) и я мушкам в чорап -такива
Скрит текст:
,слагам я на гърлото и завивам с шал.Стискам палци малкия бонбон да се оправи бързо.

Любе ,така каза и директорката,ако детенце се чувства добре,няма да я взимам на обяд.Хем нямам търпение вече,хем ми е едно свито,ама ще мине

Общи условия

Активация на акаунт