Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Бубе, мерси за кафето! Дано Влади се оправи по-бързо. Аз също си правих такъв компрес миналата седмица, но с купешка извара и тя не течеше, беше доста гъста.

Тути, стискам ти палци за адаптацията на Нелката! Всичко ще е наред, тя ще се справи.  Hug

Ние вчера и днес сглобяваме легла с ММ, голяма въртележка е. До вторник чакаме и другите мебели и тогава ще покажа резултата.

Хайде, тичам по задачки!
Приятна неделя на всички!  Hug

# 106
буби, нямам търпение да видя резултата. толкова искам и аз детска стая за дара и  затова много се кефя като показвате как са станали вашите Simple Smile в тази връзка, тути, как вървят при вас нещата?
не се притеснявай за нелката, тя изглежда много контактно хлапе.

бубе,
милото влади се настрада. скоро я гледах по снимките какъв щиглец е, ама то с тези болести Sad дара и тя тези дни понамали коремчето, ама тази сутрин излапа 3 купички юфка  Laughing

и аз вчера цял ден поглеждах и бях разочарована, че няма никой Simple Smile

абе, мацки, ние имаме казус в къщи - от известно време дара отказва баща си, не иска нито да го гушка, нито той дай сменя памперса, да я храни, нито да си играе с нея или каквото и да било, повтаря "мама" и се сърди. вчера ги оставих сами и тя горката страдала за мен, отишла и си легнала сама на леглото от моята страна, гушнала едно бебе...и пак го изгонила...

# 107
И аз съм тук, но си мълча (защото нямам глас). Каня му се и аз на този компрес с извара, за мен, но ме мързи да ида да си купя  Embarassed А малката ме побърква по цял ден да пита "Ко това" и "Ко праиш" и не разбира, че не мога да говоря. Само ръмжа като трактор.

Нашата детска стая е в мнооого далечен проект. Сега баща ми ремонтира една стая и аз само му повтарям как ще му подаря диван, маса, килим и т.н. - всичко от сегашния ни хол, който мисля да правя на детска... но кой знае кога ще стане.

Елч, не мисля, че това е протест срещу баща й. По скоро е залепване за теб. И при нас е горе-долу така, а ММ много я гледа. Но вечер особено само мрънка за мен, трябва и аз да съм в стаята и тогава приема да си играе с някой друг.

Тути, дано да е лесна адаптацията.  Hug И аз се каня да я пускам след 2-3 седмици, но да видим дали няма да размисля до тогава.

Зън, това ТМ все едно за нашето дете го е казал. Само дето аз тъпо и упорито отказвам да и сложа памперс (освен когато спи), а тя си ака по 2-3 пъти всеки ден - задължително в гащите, от няколко дни се крие под масата  Mr. Green

# 108
  • В две тъмни очички
тути, не слагаш ли директно изварата на вратлето? Така в чорапите не потрива ли вратлето ако много се мести.

Елч, моментно е. Ще мине. Не я насилвайте. Тя сама ще поиска отново да се занимава Лъчо с нея. Влади е на моменти. Като каже, че иска баба й да я облече например и ако аз се заинатя, че аз ще обличам става някакъв ад. Започнах да се съгласявам в повечето случаи, само мир да има. Така някой път не иска да я храни този, а еди кой си и т.н.

Елч, тя Влади не е щиглец от болестите. Тя от раждането си е такава. Ама то спира ли за секунда .... побърква ме направо!  Crazy

За стаите - малката спи в нейната от около 6 месечна възраст. За съжаление обаче още няма мебели. Освен кошарата и едно легло тек и половина + играчки, друго няма вътре. Но и до там ще го докараме някой ден  Wink

# 109
Здравейте мамчета!
Аз на последно време доста се поизгубих от тук, но какво да се прави- ангажименти, работа, деца, къща... GrinningСлава Богу здрави сме! Е, Стелка е със шарка, но това не го броим за болест,защото общото и състояние е добро.Дай Боже и Вико да я изкара леко като нея.
На всички болнички изпращам здраве и позитивизъм. Hug
Приятна неделя!

# 110
Момичета, направо ми се реве...Сами от вчера пак кашля, днес потекоха и сополите,и за капак Т. 37-37,5. Уж всичко беше наред.

Рал, бързо възстановяване на татко ти, мислех и стисках палчета за него.

Бързо оздравяване на болничките!

Тути, пожелавам безпроблемно ходене на ясла на Нели и много да и хареса!

Днес ММ замина за 5 дни на Германия,не сме се разделяли за 4-рите ни години заедно и много ми липсва...

Лека нощ, прегръдки!

# 111
  • В две тъмни очички
Аз влизам за малко мрън  Tired
Скрит текст:
Чувствам се токова тъпо и нервно цял ден, че не е истина просто. Хем съм безкрайно щастлива, хем ми идва да се застрелям. Най-добрият ми приятел днес се жени, а аз не можах да отида на сватбата му. Реве ми се...Чувствам се толкова ....не знам как да го опиша, все едно съм го предала. Мъчно ми е, че не мога да съм там и споделим този толкова важен за него момент  Cry

Емили, надявам се Сами да се стабилизира бързо  Hug

# 112
  • Пазарджик
Добро утро  Hug

Днес Нели е за първи ден на ясла.Влезна в групата без проблем,обърна се и каза "Чао".А преди това имаше едно момиченце което много плачеше и Нелката почна да го гали по ръчичката и да го успокоява с думите "Не плачи".Трябва да се обадя в 12ч. за да видя какво е положението.Ох вече ми липсва  Sad
Ето я "ученичката"                                                              
с цветя за г-жата и целувка за мама

# 113
Ей, Тути, браво на малката ученичка, сладурана  Heart Eyes

Емили, след аб, имунитета спада, не се стряскай, задръж го малко вкъщи, седмица поне ако можеш, говори с лл, дали да не му дадеш имуностимулант, изопринозин напр. или инфлуцид, той е хомеопатичен и има профилактична доза, аз давам на Ивайла в момента, както и витамини. бързо да се оправяте  Hug

Елч, как е Дара, я кажи какво ви предписа за кашлицата вашия доктор?

бързо да оздравяват всички болнички  Hug

Хубав, слънчев ден на всички  Hug

# 114
Добър ден.

Емили , Бубе  Hug

Тути много е сладка - дано остане от днес цял ден без проблеми.  Hug

Здраве и хубав ден от нас.

# 115
  • sofia
Тути, прекрасна е Нели. Насълзиха ми се очите. Как гледа леко смутена.
Да кажеш какво са казали.  Hug Heart Eyes

# 116
Тути, Нелката е страхотна. Така се радвам, че имате готини госпожи. На нас яслата ни е на много неудобно място, а и веднъж като минавах от там и чух как врещят на децата. Shocked
Поне имаме баби и дядовци да го гледат, та не ми е наложително за момента пускането на ясла.

Момичета, благодаря Ви за пожеланията за завършването. Чувствам се така сякаш товар ми е паднал от плещите и за момента имам възможност спокойно да си работя и да си гледам К.

Малкият е станал голям хитруш. Най-общо казано казва, че е бебе като не му отърва да направи нещо и бате във всички останали случаи  Mr. Green

Компресът от извара още не съм го правила, но пък като ме дращеше гърлото си направих от компреса на баба. Слагаш на вълнен парцал черен пипер, сол и ракия и увиваш на гърлото. Като намазаното не трябва да минава зад ушите.

# 117
Голямо бонбонче Нелката!  Heart Eyes Дано да е минал добре деня в яслата! Тути,  Hug!

ММ успя да сглоби леглата, което си беше нелека задача. От Джъмбо се сдобихме със супер преграда за легло за 40лв, за да не пада Зорката, че мине не мине време и току се избумка посред нощ от спалнята...  ooooh! Тази вечер мисля да я пробвам да легне на новото легло в детската, не съм сигурна дали ще се съгласи обаче...  newsm78
И като бонус дойдоха мебелите от Икеа - гардеробче и скрин, които също ММ ще сглобява и ще бъде весело.
Кога ще я наредя тази стая не знам...
А свеки ми е подготвила едни бродерийки, дето си въобразява, че ще ги накача по стените в детската и направо ме напушва нещо средно между смях и яд...  Laughing Пак ще се наложи да бъда тактично брутална.  ooooh!

амнезия, добра стратегия е изработил хитрушът!  Peace

# 118
Бубе, адис Hug благодаря!

Водих Сами при ЛЛ, каза че гърлото му е зачервено и най-вероятно Т. е от него. Утре вечер ще го водя при лекарката в отделението, където го лекуваха. Тя ни каза, че имаме право на 2 прегледа още и ще го заведа да го види и тя.
Днес изпи последно АБ, продължава с хомеопатичните, и сиропа АЦЦ кид. Една приятелка ми препоръча  сироп за имунитета AD Liquid Medicine - имал много добър ефект. Ще дам със сигурност нещо за подсилване на имунитета. Много се застоя вкъщи и се изнежи.
И в яслата много се изнежи според мен - там не ги извеждат, вътре е адска жега...вечер от яслата вкъщи....хич не е добре.

Тути, Hug Нели е прекрасна! Много мила и нежна. Чакаме да разкажеш как е минал деня!

Буби,  Hug чакам с нетърпение снимки на детската!

Бубенце, а ти защо не си могла да отидеш на сватбата?

Дейзи,  Hug бързо да се оправяш!

Елч,  Hug как е Дара? Рал,  Hug как е татко ти?

Здраве на всички и хубава вечер! Heart Eyes

# 119
  • Пазарджик
Привет и от мен,имам 5мин.та да се разпиша

Първият ден на Нелката мина учудващо добре:D Плакала е само в началото и то малко,като се е хвърлила на земята да се тръшка,това продължало 2-3 мин. и като видяла ,че нищо не се променя станала и казала,че повече няма да плаче.От там строила всички ,кой слушал,кой не,взела чантата на г-жата и казала"Ай да ходим при мама" .Изяла си е всичко ,а като я попитах какво е яла каза"вкусно".Постоянно ми говори за някакво бебе,че не можело да се гуши.С г-жата решихме днес да я взема след като се наобядва,утре ако е пак така спокойна ще я пробват да спи там.А на въпроса ми дали утре ще ходим на градина,тя ми отговаря "Айде тръгаме",а дано  Praynig

Емили бързо да се оправя Сами  Hug

Буби завид,ние сме още далеч от обзавеждането,за сега събирам идеи.Имам някаква представа какво искам,но да видим майсторите на мебелите какво ще кажат.
Елч само спалнята има още работа/на шпакловка е/нали ни протече тавана там.Иначе другите стаи са измазани стени и настилка на земята.Банята с тоалетна и другата тоалетна също са готови,с малко довършителни неща по тях.В тоалетната шкафче под мивката и етажерка,а в банята-паравана и душ батерията.Имаме купени осветителни тела за коридора  Grinning /имам снимки,пращах на нашите,мога да покажа до къде сме стигнали/

Ставам,че ще правя торта  Grinning утре мм е рожденик

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 17:32 от tuty1

Общи условия

Активация на акаунт