Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!Къде сте мами?

Тути,браво на Нели за вчера,как беше днес?
Честит Рожден Ден на ТМ.Да е жив и здрав, много да ви глези и обича!

Hug

# 121
Добро утро!
Снощи дребната мушица ми разказа играта и тази сутрин съм като пребита. Поне времето е разкошно и създава настроение.

Ние сме добре. Оздравяхме всички. Петър още се прокашля, но вече съвсем нарядко. И този път той се справи без АБ, което много ме радва. Смятам в края на март или началото на април пак да го пратя на ясла. Между другото, като кашляше много, му правих компрес с мед и сода, намазани на гърдите, отгоре вестник и кърпа и така спеше през нощта. Чак ме учуди, че с такава готовност даде да му слагаме компреса.

Емили, отвратително е когато боледуват едно след друго. Пийте нещо имуностимулиращо и дано спрат болестите. Ние пихме Имунобор, давам му и клеева тинктура, а сега започнах инфлуцид.

Бубе и Влади бързо да се оправя Praynig

Буби успешно и леко сглобяване на мебелите. Много приятна емоция е. Нашата  стая я сглобявахме в края на лятото като бях бременна. Много й се радвам и досега. Голямо облекчение ми беше като разкарах играчките от хола в детската. Сега там могат да си ги разпиляват колкото си искат. Само дето ни падна тавана, ако си спомняте, и като се стопли ще правим ремонт ОТНОВО ooooh!

# 122
  • Пазарджик
Добро утро  Hug

Днес Нелката плака като я заведохме на градина  Cry Тази г-жа която ни посрещна е още по голяма душица от вчерашната,тя гушна Нели и докато затворят втората врата малката вече не плачеше.И аз се държах геройски в градината,но като си тръгнах сълзите ми протекоха. ooooh! Ще свикнем,трябва да свикнем,само да сме здрави  Praynig

Днес мм е рожденик,да ми е жив и здрав и все така всеотдаен към семейството.Да ви почерпя с тортата ,която направих за него

# 123
Тутииии,страхотна торта!Да ти е жив и здрав ТМ,да е все така всеотдаен към вас и да ви слуша!
Нелката е прекрасна!Ще свикне,сигурна съм.
Доста болнички пак има,да се оправят бързо.
Вчера ходихме до детската градина,можело от юни да тръгне.Влезнахме вътре да ми дадат молба и я пуснаха в групата.Е,няма такъв кеф.Наобиколиха я,тя все едно винаги е играла с тези деца.Накрая си тръгна с рев,аз й казвам чао,тя ми махва и въобще не я интересуваше.Обаче...нещо ме човърка дали в градината гледат добре както в яслата.Моята не може да се съблича и облича сама,не говори,само определени думи,други пък само аз ги разбирам...На два акъла съм за градината.

# 124
  • София
Добро утро!

Тути, ЧРД на тм! Нормално е Нелката да поплаква малко сутрин следващите дни, но съм сигурна, че ще свикне по-бързо от повечето дечица!

Емили, много неприятно, че пак сте болнички. Дано се оправите бързичко този път  Praynig

Буби, много обичам миризмата на нови мебели вкъщи, направо ми идва да изхвърля всичко и ние да си вземем новички! Успех със сглобяването! Аз също купих на Ади преграда за леглото, за да не пада.

Малко да се оплача от Ади - започнала да бие децата в яслата Sad. Вчера ударила едно момченце с кубче през лицето, после хванала бебето в групата за косата, съборила я на земята и започнала да я бие  Shocked. Освен това постоянно се карала на децата,  нареждала им какво да правят и да ги бута. Снощи много сериозно си поговорихме с нея, обяснявахме, че не трябва да бие децата и тя уж обеща, че повече няма да прави така. Мм говорил сутринта с госпожите и ги помолил да му казват, ако продължава по този начин.

# 125
  • в Надежда-та
....взела чантата на г-жата и казала"Ай да ходим при мама" ....
това ми напомня, Ники го бяхме оставили на гости при наще когато беше на 1г 6-7м. през дена ОК, ама вечерта като станало време да си лягат, човека си взел куфара и пред входната врата - рев иска да си ходи Simple Smile))

# 126
адис, за кашлицата пи хустагил...и някакви хомеопатични беше изписал, ама тя така и не пожела да ги смуче, та си мина без тях.

буби, те икейските неща се сглобяват много лесно. мм вече е сглобил едно бюро и 2 комода, и ми заяви да не се притеснявам, като останел без работа (което се очертава Sad) щял да ходи да се цани за сглобявач в икеа  Laughing

бубе, защо не можа да идеш на сватбата на твоя приятел? сигурно ти е много криво:-(
между другото и аз не можах да ида на сватбата на най-добрия си приятел.

емили, мерси, че питаш Simple Smile дара вече си е екстра. по 2-3 пъти на ден се закашля, ама все си мисля, че и това ще мине.

тути, искаме снимки! Simple Smile
да ти е жив и здрав мъжът! много да ви радва и обича, както досега! Simple Smile

# 127
Елч, защо така, дано нещата потръгнат и тм да не си загуби работата  Hug
благодаря за отговора, Ивайла подкашля леко, само при ставане, миналата седмица имаше една хрема, за това попитах  Hug

Зън, Ивайла и тя е започнала да удря децата, а вкъщи като не й изнася нещо също веднага посяга и към нас и към батко си, който пък в зависимост от настроението му й отвръща понякога и направо започват да се бият  ooooh! предполагам го е видяла от някое дете в яслата, както и смученето на пръсти, беше престанала, сега пак започна, а до преди да тръгне на градина, никога не го е правела  ooooh!

Да се оплача малко, по-скоро мамите на ученици ще ме разберат, но нещо хич не съм доволна от начина на обучение в у-ще, доколко преписването като педагогическо средство или метод е подходящо като основен такъв на този етап от учебната год.? Не би ли трябвало да се стимулира самостоятелното мислене, а не механичното усвояване на знания и въобще каква част от материала се усвоява по този начин?

Тути, да ти е жив и здрав рожденика, много да обича и глези и трите дами вкъщи!   bouquet

# 128
Амнезия, много успехи на професионалното поприще!   bouquet

# 129
тути да ти е жив и здрав мъжа! ИИИ страхотна тооортаа!!!  Heart Eyes Heart Eyes Браво на Нелката, душичка!

За мамите с породени деца ЕЕ има светлина в тунела!! Вече става все по-лесно гледането, Калин е без памперс през деня, с Мишо все повече се заиграват и аз оставам леко на заден план хаха  Joy

# 130
  • В две тъмни очички
Елч, емили, финансово не мога да си го позволя в момента (колкото и тъпо да звучи). Сватбата е в Пловдив, транспортът до там е близо 60-70 лв, няма как да му оставя под 100-200 лв за самата сватба и странични разходи и.... си е*ало майката.... Та за това ми е толкова тъпо! Не исках и да пришпорвам Боби да ходим, щото и на него не му е лесно и то никак - 4 човека, от които само 1 работи, не мога да изисквам да отделим странични 300-400 лв за сватбата.

Тути, жив и здрав да ти е мъжо! И ........ много да ви слуша всичките  Hug

Вчера бяхме при доки. Влади е пушка - нито гърлото е червено, нито се чува каквото и да е в гърдите, но пусти му гласец още е дрезгав. Не знам какво да я правя вече. Защо така пресипва хич не ми е ясно. Утре обаче мисля да я пускам на ясла, че ако не го направя, означава да я задържа още 10 дни в къщи, щото стават 4 седмици откакто не е стъпвала в яслата. Ще трябва да пускам нови изследвания за глисти, бележки, васермани и т.н. Нямам избор - утре марш при децата.

Племенницата е у нас, а аз (грях ми на душата) се побърквам от този факт. Не че нещо, ама е безкрайно лигава, тръшка се за всичко и каквото и да трябва да се направи става само с пазарлъци. Това ме подлудява. Още повече, че Влади попива всяко ужасно нещо от нея.... Ама..нямам избор, това е положението. Търпя и мълча, щото не ми е работа да се меся.

# 131
Бубе  Sad Sad Уфффф много гадна ситуация... Гуш гуш! Hug

# 132
За мамите с породени деца ЕЕ има светлина в тунела!! Вече става все по-лесно гледането, Калин е без памперс през деня, с Мишо все повече се заиграват и аз оставам леко на заден план хаха  Joy

Хи-хи-хи, снощи таман си мислех, че скоро ще оставям Петър сам да къпе сестра си, понеже вече участва най-активно в носенето на коритото, на кофата с водата и най-вече в самото къпане.

# 133
Зая, Димара, от вашите уста в Божиите уши!  Praynig Praynig Praynig  Laughing

Тути, честит рожден ден на ТМ! Жив и здрав да е! Да си ви гледка и обича все така!  Hug А твоята торта е направо нямам думи!!! Евала!   bouquet

Адис, и Зори подкашля още след сън, но това според мен е нормално. Вече отшумя даже.

Бубенце, много гадно така със сватбата... И за племенницата още повече. Обичам децата ужасно много, но не мога да търпя лигави и разглезени деца, с които оправия няма. Децата са продукт на възпитанието на възрастните и е недопустимо да ги превръщаме в нещо подобно.

Елч, значи, ако се закучи положението с мебелите, да викаме Лъч! Ах, каква прекрасна идея - мятате се на колата и правим едно мебел парти.  Laughing Шегата настрана, скоро трябва да се видим и стискам палци за работата на Лъч, дано засега да не сменя попрището.  Praynig

Днес поизлязохме на разходка с кумицата ми. Като има още един човек е по-лесно, че поне Зори нея много я обича и много слуша като сме заедно. А тя милата ми дружка чака бебе и е в 9ти месец с огромен корем вече, но още пердаши разходки здраво. Бебенцето е момченце и даже са решили да го кръстят Борис като ММ, който живот и здраве ще му е и кръстник.  Grinning

# 134
еее, буби, много мило това за името!
а за виждането съм тооолкова ЗА, че си нямаш на представа. нямам търпение да стане малко по-топличко и да се юрнем по пътищата, че нещо ме е стегнала шапката.

бубе, не го мисли вече! минало е. тепърва ще има готини моменти, които ще можеш да споделиш с него.
за племенницата и аз те разбирам. много ме дразнят лигави деца, а най-много ме дразнят лигави деца, чиито родители не виждат, че са такива...

Общи условия

Активация на акаунт