Зая много се радвам

Бубе и аз си го помислих това,много е гадно,живота е тежък,но нали ти е истински приятел ще разбере.Стискам палци скоро време да ви се наредят нещата-финансово

Адис ,знам,че е много неприятно за децата преписването на текстове,но това е нужно за концентрацията,да се научи да следи къде е в текста и да запомня прочетената дума/думи
Днес отново взех Нелката от градина в 12ч,г-жата каза,че повече не е плакала,взимала е участие в игрите ,изяла си е цялата закуска,а на обед две супи
Като се прибирахме ми изпя част от "Зайченцето бяло" аз останах изумена,колко бързо я е научилаМомичета благодаря ви за пожеланията,тортата наистина е много вкусна
Елч само да предупредя,че апартамента има нужда от основно чистене,не съм го направила още,защото ще влизат майстори да цапат
детската стая
хол-кухня
тоалетна
баня и тоалетна-тук още не е сложен паравана и душ батерията,а шкафа на мивката е бял,но в момента е облечен с фолио за да не се цапа

седнах сега, във връзка с едно състезание на което иска да се яви да го попрепитам, въпреки, че редовно следя тетрадки, разговарям с г-жата му, която ме уверява колко е добре, всеки път и откривам, че той има съществени пропуски и че всичко, което правят в у-ще е да преписват текстове, модели, задачи, всичко... 
Иии,да ти е жив и здрав ТМ! П.С. Много хубава торта,сигурно и толкова вкусна ммм
Във вашето у-ще по две деца ли са на чин? Нашите са по едно дете - не,че няма такива които се обръщали назад и преписвали от тетрадките на детето отзад
И аз съм ЗА повече самостоятелна работа ама...малки са си още трябва да помагаме за концентрация,изграждане на навици и т.н.....
. Обърна си коша с играчките и 2 часа хубаво си поигра.