Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 850
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Пазарджик
Привет и от мен
Тази сутрин Нели като видя детската градина и се разплака,но успях да я успокоя и влезе сама Grinning Но преди малко я питах нещо за градината и тя се разплака,надявам се утре да минем без сълзи  Praynig

Адис мила разочарованията в нашето образование тепърва ти предстоят  Sad Учебниците в по горните класове са написани като за деца на които всичко им е ясно,буквално преписани от Енциклопедиите.Няма записани правила в Български език и математиката.А от  уроците по Човек и общество и Човек и природа съм възмутена,няма начин детето да ги разбере само.

Емили аз съм ползвала някои препарати на Боарон и съм доволна

А за апартамента,веднага щом има нещо ново ще се похваля  Embarassed

# 151
  • sofia
Тути, вероятно й липсваш на Нели през деня. Може това да я натъжава.
Аз да ви призная дори в първи клас мама като ме оставяше на входа на у-щето и се натъжавах и насълзявах, просто ми беше мъчно.

Тути, стискам палци за утре сутрин. Аз първите дни , когато водих Лия й казвах 'Няма да плачеш, нали няма да се караме сега'. Тя много се стягаше и наистина не плачеше.

# 152
аз пък винаги имах малко да си "доиграя" като ме взимаха от детска градина. така да обичах да ходя! но това е било след първоначалните стресове де.
сигурно съм ви разказвала как дядо ми си спомняше, че му се е късало сърцето като ме е оставял сутрин (той много ме обичаше) и аз съм се хващала от вътрешната страна на оградата за решетките и съм плачела "моля ти се, дедко, не ме оставяй!" винаги плачехме като ми го разказваше и сега се разплаках. а иначе не си го спомням за сметка на многото ми други все хубави спомени от детската. помня сума ти деца (всичките ми бяха приятелчета, дори и любчо с очилата, дето все искаше да спи наобяд, та се налагаше да го будя по 100 пъти), лелките (които, милите бяха принудени да ме взимат при тях, само и само да не събуждам децата), самата детска отвътре и отвън (виждаше ми се огромна, а каква малка сграда е), но най-ярък спомен са ми оставили храните (все още помня вкуса на пилето фрикасе и как ме караха да ям кожа и крем карамел, които не обичах). явно от малка там са ми били приоритетите Laughing Laughing Laughing

между другото аз съм на диета. ако ви се виждам по-заядливка не е случайно, да знаете! Laughing Laughing Laughing

# 153
  • sofia
Аз пък се усещам как мозъка ми е скрил спомените от ДГ, не ми харесваше, гадно се чувствах.

# 154
Абе честно казано и на мен в детската градина не ми харесваше много. За сметка на това имах една купчина обожатели, които искаха да се оженят за мен.  Mr. Green Още си го спомням един Кристиян дето с чиста съвест веднага беше готов да се женим.  Joy
Моята ДГ беше точно до блока ни и всеки следобед дядо ми, лека му пръст, идваше да ме вземе и ме водеше в кварталната сладкарница. Чантичката за градината ми беше с Мечо Олимпийски от Олимпиадата в Москва през 80та... Ееех, върнах се в архивите...

Тути, стискам палци на Нелката и се чудя някой ден моята ревла как ли ще свикне...  Tired
И на мен много ми хареса апартамента, действайте все така!

Емили, аз осцилококцинум много често го прилагам в предгрипни състояния и мисля, че няколко пъти така стопирах заболяването. Миналата седмица пиех хомеовокс за гърлото и пресипналостта и ме отпусна. Стодал също съм пила и имаше ефект. Друго не съм пробвала.

Днес Митачето го сурках при педи, че нещо е с хрема и го теглихме - 5440гр. Бомбичка халва любимка, както казва ММ...  Mr. Green

# 155
люба, жива и здрава да си! честит рожден ден! много щастие, усмивки и прекрасни мигове с домашните! Simple Smile)))

добре че дара ме събуди в 6 ч. (тя после си заспа, ама аз кукувицата Simple Smile, та да мога и аз да честитя преди да отпраша на работа.

буби, нека папка детето! дано се оправи бързо! и да вземеш да качиш някоя снимка! Simple Smile

# 156
Люба, честит рожден ден! Много щастие и късмет!  Gift  party023  ura

Емили, доста сме ползвали боаронската хомеопатия. От осцилококцинума като че ли не съм видяла много полза. Но пък Петър последните два пъти като боледуваше, пи едни други боаронски и се разминахме без АБ. А аз преди раждането си самоизписах Арника и по-малко ме болеше определено и по-бързо се възстанових.

А относно преписването - има полза разбира се, но в никакъв случай не съм за използването му в голям процент. Отдавна смятам, че нашата образователна система има голяма нужда от промени в посока развитие на самостоятелното мислене, въображението, творчеството и т.н. Не одобрявам наизустяването на уроците. Учебниците са написани кошмарно и децата не могат да се справят сами..... Темата е много обширна.

# 157
Абе хора направо ме изумявате какви неща помните. Аз не помня какво съм правила преди 2 дни, а вие преди 30 години. От детската градина нямам никаква, ама абсолютно никакви спомени. Даже и от ученическите и студентските години вече са ми смътни.

Мартин след като прекарахме 1 седмица двамата вкъщи се разлигави и сега си поревава сутрин като го водя на яслата, но днес вече плака по инерция. Вечер като го взимаме пък така се е заиграл, че не иска да тръгва.
А вчера така съм се смяла сутринта. Сутрин влизам и му светвам лампата в стаята и по 1 час се будим и кандърдисваме за ставане. Вчера пак влязох и му светнах лампата обаче нашия най- демонстративно стана, загаси си лампата, легна и се зави през глава Grinning

А тази сутрин той ме събуди, усещам, че има някой над главата ми, с една дума усещам някакво присъствие в стаята, съпроводено с миризма. Отварям и очите, той стои и ме гледа дълбокомислено и казва "Ако". Въобще са си големи хора вече, имат реакциите на големи хора

Люба, специално за теб

Бъди здрава, щастлива и вечно усмихната

# 158
  • Пазарджик
Привет и от мен

Тази сутрин Нелката се размрънка за малко като видя детската градина,но влезна спокойна и ми прати въздушна целувка,на мама съкровището  Heart Eyes
Любе липсвам и със сигурност,тя не се е делила от мен за повече от час и през това време е била с баща си.Абе герой е тя,като майка си,аз съм голямо куче,може да ми се къса душата,но ако аз не искам да се разбере никой няма да заподозре.Единственото нещо което може да ме сломи са сълзите в детските очи.

А за помненето,помня като слон.Имам спомен от обстановката в яслата,майка ми се изумява като почна да разказва за случки от миналото.Помня супер незначителни неща,като например като съм се запознала с някого как е станало,с какво е бил облечен и куп други щуротии.Това много ми помага -например в работата(какви са желанията на клиентите,проблемите им ,че не могат да ми излъжат за нещо  Mr. Green),но и пречи,особено ако е нещо неприятно.

Тази сутрин намерих Нелката по голо дупе в леглото  ooooh! като я попитах къде и е памперс ,ми отговори"Пиечи ми"(пречи ми)

Любе,честит рожден ден,желая ти много здраве и усмивки! Hug

# 159
  • В две тъмни очички
Добро утро

И аз всичко си спомням от градината (от яслата нищо не помня). Много обичах ходя и аз като Елч все имах още нещичко да доиграя или да свърша като ме взимаха. Почти не спях на обяд и обикновено ме слагаха на едно походно легло в стаята за игра, щото иначе с моите приятелчета Миро и Веско все будихме останалите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Влади много драматично приема тръгването на ясла пак. Вчера като я оставях само повтаряше "Мамо, ще бъда послушна, вземи ме не ме оставяй", което ми съдра сърцето. Тя явно смята като наказание престоя си в яслата  Tired Обясних й веднага, че мама я е довела (точно щях да кажа оставила и се поправих) да си играе с децата. Това в никакъв случай не оправи настроението й или пък я накара да спре да пищи, но все пак държах да го обясня. Лелите казаха, че бързо се е успокоила, играла е после с децата, но на обяд като са седнали да хапват явно пак се е присетила и тогава е плакала много. Успяла е да заспи и не е имало проблеми, но като я взехме очичките й бяха с огромни червени кръгове отдолу.
Днес се разплака още като тръгвахме.А там вече изпадна в истерия.  Аз винаги много бързо я оставям и излизам, защото колкото повече се обясняваме толкова по-зле става, но днес госпожата влезе с друго дете секунди преди да подам Влади и тя имаше на разположение около 30-40 секунди да се захласне отново....Не искаше да ме пуска, ама дойде госпожата и я отскубна все пак.
Та така....

# 160
# 161

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮБА! Пожелавам ти здраве, много щастие и любов, незабравими пътешествия и радостни моменти с любимите ти хора! Heart Eyes Hug

Благодаря на всички, които ми писахте за хомеопатията. Лекарката в отделението, се води и хомеопатичка за града. Изписа ни няколко пъти от тези малките флакончета, различни неща всеки път. Та се чудя - почнем да даваме три примерно по някаква схема, като отидем на следващия преглед - ги смени с нови, и по нова схема. Че кога действат..!?!? И съм малко скептична...Сополите от бледи, станаха жълти пак.
Днес ходихме при нашата педиатърка. Каза да давам Проспан и Виброцил за носа, Ериус сутрин на гладно.

Бубе, Hug много ми е мъчно за Влади, а ти как издържаш...Дано да се адаптира бързо и да свикне!

ТутиHugбраво на Нели!

# 162
Емили, аз изобщо не съм доволна от Боаронските им продукти. Ползвала съм за мен Оксилококцинум и онова за болки в гърлото - няколко пъти и поне един път не помогна. Вече няма да си давам парите за тях.

# 163
Kalifornia Hug аз също май смятам да се откажа. Само купуваме флакончета, и полза никаква. Или ако има, то трябва да се дават продължително време. А тази лекарка само след три дни смени схемата с нови. Утре пак иска да отидем да го види, та няма да се учудя, ако напише пак нещо ново Simple Smile

адис Hug като ми написа за продуктите на Немския хомеопатичен съюз, влязох в сайта и прочетох доста. Склонна съм да пробвам от тях. Имат и за имунитета, давала ли си го? Имунокинд, май беше?

# 164
Привет!

Бубе, да не се чудим на кой се е метнала Влади такава, дето не иска да спи на обяд.  Mr. Green Дано посвикне горката с тая пуста ясла, че се мъчиш и ти, и тя...

Емили, дано му мине на Сами по-бързо, щото и вашата серия стана много дълга...  Praynig

И при нас положението е малко смотано. Бебчо е с хрема миличкият и нощем много се запушва - само шава и се върти, сученето си е малко зор така, но се надявам да мине само с хремата и да няма друго. А Зори се събуди с кашлица тази сутрин, нейният нос също хрипа и като я чух лошо ми стана.  ooooh! Тъкмо си мислех, че вече е здрава... Освен това нещо много често ми подмокря гащичките днес и се чудя дали не е заради настинката. Случвало ли ви се е на вас такова нещо и трябва ли да предприема нещо или чакам да премине?  newsm78

Люба,

Бъди здрава, щастлива и винаги такъв боец за образец!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт