Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 854
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
И аз да се разпиша най сетне.
Люба, ЧРД. Желая ти здраве, любов и всичко което сама си пожелаваш да се сбъдва!
Ние сме си в къщи от понеделник, че дребното със сополи и кашлица. Направо се дави. Уж вече е малко по добре, да видим
Бубе, дано по скоро свикне Влади
Буби пусни снимка на малката бомбичка
Аз съм много доволна от Байронската хомееопатия- Вики само с това я церим

# 166
  • В две тъмни очички
От сърце ви пожелавам приятно четене : http://www.bg-damma.com/stil-na-zhivot/Raznoobrazni/2737_Pomosht … mp;utm_campaign=0

# 167
Емили, не съм давала, но аз и ти, ако се включи ще помогне с мнение, мисля че тя даваше Имунокинд.
Аз започвам да давам инфлуцид при първи признаци на разболяване, ако има проблем с гърлото давам и тонзилотрен. Марти например в момента ми е с Т и проблема е в гърлото, давам ги двете заедно-първите два дни през 2часа, след това 3пъти по едно. На Ивайла миналата седмица давах към инфлуцид-а, който давам профилактично един месец и цинапсин, той е за хрема. Много пъти само с тези неща минават и съм доволна, всяко от тях съдържа в себе си по няколко различни съставки, които действат комплексно, ако прочетеш листовката ще видиш, в цинапсина има например и ехинацея. Малко съм подробна, но за да добиеш по-добра представа. Аз иначе също бях много скептична към хомеопатичните продукти, но при вирусни състояния определено помага.

Дейзи, давала съм доста изопринозин преди време на Марти, на Ивайла също съм давала, но не помня някога да съм се съобразявала с хранене, може би няма значение. Листовката можеш да я намериш и в нета. Разстройството не би трябвало да е от него, бързо да минава  Hug

А, за състезанията, чудя се, защото той има една амбиция, всичко, което прави да е добре, да е първи, в което няма нищо лошо разбира се, но малко трудно понася неуспеха. И това е нещото, което ме безпокои, не знам как точно ще му се отрази, ако резултата не е добър, макар че човек и от неуспехите може да почерпи опит. но те са все още малки и повечето неща се възприемат твърде драматично  Simple Smile

бързо оздравяване на мъниците  Hug

Люба, да си жива и здрава, да си много обичана и щастлива!   bouquet

# 168
  • София
Буби, и Бобо при най-малката настинка започваше да си мокри гащите. И досега като настине започва да пишка по-начесто. Обувай по-дебели панталонки и давай повече течноти. Би трябвало да премине за 2-3 дни. Ако продължи повече, можеш да пуснеш една урина  Peace

Адис, Бобо пък е точно обратното на Марти. Приел е, че е от най-слабите в класа и живее в мир със себе си  Mr. Green Даже по едно време се беше самонастанил на първия ред в клас, защото това било мястото на двойкаджиите  ooooh!. В интерес на истината положението при него вече въобще не е толкова зле, особено по математика, даже на последното контролно беше едно от четирите деца, които се справили с най-трудната задача. Обаче продължава да има едно такова пораженческо мислене, което много ме ядосва. На състезания ходим, нямаме кой знае какви резултати, но той и не гони такива, просто му било интересно да ходи  Crazy.

Снощи Ади заспа сама. Казах й, че отивам до тоалетна и после ще легна при нея. Изчаках я десетина минути и като надникнах в стаята беше заспала Simple Smile.

# 169
Буби,благодаря, дано при вас всичко е наред!

адис, благодаря ти за подробната информация.
Това,което разказваш за Марти е все едно аз описвам дъщеря ми.Още от първи клас тя е много амбициозна,иска да е първа, на състезанията също.Винаги е завършвала с 6.Много се притеснявах за нея, но тя си се справяше.Никога  не съм държала да ми носи само шестици, един път изкара 4 и какъв рев беше...
Мисля,че щом амбицията си е негова,той ще се справи. А вие ще го подкрепяте! Hug

Зън,браво на Ади за заспиването самичка.

# 170
Привет момичета Hug

Люба - Честит Рожден Ден! Бъди здрава,обичана,щастлива,много глезена от ТМ!

За теб:

Емили
Hug Аз съм на мнение,че хомеопатията действа само ако се приложи в началото на лечението - още при първи симптоми Peace И разбира се - всичко си е много индивидуално - ако виждаш че няма ефект при Сами няма смисъл да го тъпчиш с нея /или поне не на тоя етап,по-късно пък може и да му действа Peace/ Дано бързо да се оправи Praynig Hug

Адис - моята щерка също е много чувствителна и трудно приема пораженията и неуспехите. В нашето у-ще засега не е имало състезания,ама пък си мисля че е добре да ходят децата,особено ако самите те имат желание Peace Hug

Бубе
Направо ми става жал и за Влади, и за теб като те чета как трудно приема яслата Sad Явно не се чувства комфортно там /за съжаление доста дечица по същия начин приемат и ДГ/ но пък ще свикне. Кофтито е,че всеки път като се разболее и си остане повечко време в къщи...свикването се повтаря наново, и наново.. Кураж Peace Hug

Буби
- бързо да оздравяват децата Praynig Hug Гадничко е когато и двете са болни....

Аз съм ходила на забавачка - полудневна,руска Sunglasses Сутрин съм ревала, баба ми често е оставала в детската "на столчето да ме гледа какво правя Embarassed"защото иначе съм започвала зверско дране Embarassed и горките лелички сигурно в чудо са се виждали.... Добре,че сме живяли отсреща,та ту баба ми,ту дядо ми са били почти постоянно в градината ooooh! Така да се каже - почти от персонала на заведението Whistling Laughing

Hug

# 171
рали, ако знаеш как се успокоих, че има и други деца, дето ги будят по един час Simple Smile))
дара като почна да я целувам, докато спи и директно започва "не, не, не" и ми обръща гръб Laughing Laughing Laughing

тути, браво на нелката! наистина е голямо войниче!

бубе, а влади миличката как плаче. то на мен ми се къса сърцето като те чета, пък на теб не знам...

между другото в подкрепа на адис - и аз давам само имуноцид. всъщност откакто съм го открила всички в къщи пием това при първите симптоми и вече няколко пъти ми се случва да пресека настинка, което преди не ми се беше случвало никога.

адис, а дали не би могло едно явняване на състезание и евентуален неуспех да помогне на марти да се справи с тази амбиция? в смисъл да осъзнае, че не може винаги да се печели. не разбирам нищо от големи деца, просто разсъждавам...де да знам...
не ме разбирайте, че съм против това хората да са амбициозни, но като човек, който се среща с младото поколение всеки ден определено искам да ви кажа, че децата имат проблем прекалената амбиция и твърде подкрепящите и хвалещи ги родители. масово се надценяват, имат безбожно самочувствие без капка покритие и разбира се, са сигурни, че всички са им длъжни. не е хубаво да се обобщава, но за съжаление това са масата, та си мисля, че има начин да се стане човек и без да се възпитава с преминаването през трупове умишлено.

# 172
бубе, много е готино това, дето си го пуснала! смяла съм се с глас! а и нали ми е актуално с моята диета  Laughing Laughing Laughing

# 173
Елч,работейки с млади хора имаш наблюдение,и за голяма част от децата и младежите съм съгласна с казаното от теб.
Но има много добри и трудолюбиви деца,които не минават през трупове,за да се докажат.Моята дъщеря е постигнала всичко с труд,без да се възгордява или самозабравя. Имаше една амбициозна майка на нейна съученичка,която непрекъснато се обаждаше,ходеше при класната,носеше торти и т.н. ,за да се поощрява нейното дете. Примери много,темата е обширна.
 Любознателността и старанието обаче според мен заслужават похвала.

# 174
  • sofia
Благодаря ви, момичета.
Пожеланията са страхотни, а аз прекарах чудесен ден с децата и ММ, вечеря разходка и много подаръци.
Имам прекрасен мъж, грижлив, страхотен. Той е моя човек  Heart Eyes

# 175
  • Пазарджик
Добро утро,да поднеса закуската с голяма усмивка(направена от мен)

Тази сутрин Нели не е плакала,целуна ме,каза "Бичам те(Обичам те) мамо","Мама дойде неми Нени"и"чао"

Любе
от сърце ти пожелавам,тази хармония в къщи никога да не свършва  Hug

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 10:13 от tuty1

# 176
Добро утро
Тути, страхотен кекс - усмивко
А Нелка е геройче.  А защо я взимаш на обяд? Не иска да спи там ли?

# 177
Добро утро и от нас!

Ето го Митко бомбата:

Тути, мерси за закуската и браво на Нели!  Hug

Люба, прекрасно е това, което споделяш! Винаги да се обичате така с твоя човек!  Hug

Рал, ти си била с персонална охрана в ДГ, а?! Кой като теб!  Laughing

Зън, поздравления за самостоятелното заспиване! Аз мога само да си мечтая... Някой хубав ден...  Mr. Green

Моите сополивковци са все така. Дребният цяла нощ пъшка до мен, че му пречи запушеното носле, а при кифла нещата бяха по-драматични - на два пъти се събуждаше да си пореве обилно и  напоително...  Tired

# 178
  • sofia
Тути , казвала съм ти много пъти, но Нели е страхотна.

Буби, ама много е готино това бебе.

# 179
  • В две тъмни очички
Добро утро.

Влади продължава да плаче ужасно много като я водя. Слава Богу, вчера цял ден е била спокойна и е спала. Щото след оставянето сутринта направо цял ден ми беше свито сърцето. Днес ревна пак още като се качихме в колата.

Елч, каква диета спазваш?

Буби Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сладък малкия бонбон.

За амбицията, съм съгласна с Елч. Вчера точно това обсъждахме с едни семейни приятели. Новите поколенията постепенно започват да мислят изключително скоростно. Набират една инерция , която всъщност е много хубава, обаче им липсва баласта! Искат всичко да получат, имат претенциите , че всичко могат, но за съжаление не е точно така... Аз като човек, който е възпитан със спорта, мога да ви кажа, че едно най-важните неща е да се научиш да губиш. И то без да си търсиш оправдания след това. Просто не можеш да бъдеш най-добър във всичко. И границата е много тънка, защото не трябва да убиваме ентусиазма пък. Трябва да се борят да станат по-добри и по- добри...

Общи условия

Активация на акаунт