Зимата май се върна в София. Сутринта като водих Бобо на у-ще щях да умра от студ. На всичкото отгоре се събудих без глас. Май нещо се опитвам да се разболея.
Буби, толкова е сладък бебчо! Идва ми да му изям бузките!

Тути, страхотна закуска! Как намираш време и кекс да направиш, аз тук едно пиле варя цяла сутрин
Браво на Нелката за бързата адаптация!Относно децата и амбициите смятам, че родителите имат много важна роля на коректив във възпитанието на децата. Но за да изпълняват тази си роля добре, трябва постоянно да наблюдават децата си и да действат навреме и то без децата да се усетят, защото усетят ли се започват да правят точно обратното. Освен това и самите родители трябва да подхождат към възпитанието на децата си с повече "смирение", т.е. да са наясно, че не по всички въпроси на възпитанието ще са компетентни, че неминуемо ще правят грешки и че понякога не е зле да се обръщат към литературата за детското възпитание. Абе много трудно се възпитава дете и колкото повече растат, по-трудно става.
Елч, и аз се интересувам от диетата

А иначе като ходим да взимаме батко му от ДГ,дребния винаги нахълтва в групата и започва да се разхожда и оглежда с голям интерес