Тук юмруче, там - ритниче, расте скорострелно моето ЮНСКО мъниче!

• 27 041
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета ако някоя мама се интересува от промоция на Томи Типи

# 601
  • София
Ади,не я препоръчаха във вис виталис,бейби пканет и днес в хиполенд...

# 602
  • Paris, France
Събирам предложения за име на следващата тема. Пращайте ми ги на лични, моля Simple Smile

# 603
  • Sofia
И аз първо се бях насочила към комплекти на Томи Типи, но тъй като се надявам да не ми трябва нищо повече от една помпа и 1 шише за всеки случай (и цяяяял стерилизатор за тях) накрая се спрях на ръчната на Медела - сигурно ще я взема до края на март за 72 лв от Сф, мисля и в интернет няма кой знае колко по добри цени... за стерилизатор може наистина един Чико щом побира и други шишета / аксесоари и е на половината цена на другите стерилизатори... Засега това ми се оформи в главата, ако някой не ме разубеди  newsm78

# 604
  Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 19:26 от Lemony

# 605
Мамчета днес цял ден си мисля за for girls who ride , какво ли става? Сигурно бебенцето вече е дошло  Hug

Цунки за всички коремчета и бъдете здравички  Hug Hug Hug

# 606
 Да ви се похваля какво е купил ММ на бебка днес изненада ме страхотно
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4339518056215&set=a. … ype=3&theater

# 607
  • София
Бравос на организираните мами, които са готови почти с всичко   bouquet
Аз съм купила само един комплект за изписване, който сега ми се вижда малко дебел и сигурно ще се купува друг Simple Smile От каката имам доста розови неща и сигурно ще разменям, разпродавам и купувам  ooooh! Срам ме е да си призная, но не се вълнувам особено  Rolling Eyes Отдавам го на това, че стана случайно, но ми се насълзяват очите щом го видя на ехографа, така че сигурно ме тресе някакъв бременен хормон  Joy

Аз изполвам Томи Типи, имала съм и шишета на Авент, но Toми си ме кефят повече  Peace Много деца, които не искат да сучат от шишета просукват от Томи  Flutter

cveti891 поздрави на ТМ  Hug

Kölsches Mädel и аз съм поръчала пелени от този търговец. Днес са дошли, но ще задържа пратката, защото чакам още доста неща. И аз съм рода с Габко  Joy

Предложението на Томи е готино (не е промоция, а най-продаван продукт), но аз съм рода и с Асда, така че моя съвет е който е решил да пазарува от там да изчака да пуснат "Baby Event". Промоциите и разликите в цените са големи  Peace

# 608
Стоки от Асда пак ли през Габко минават? Директно доставят ли?

# 609
Стоки от Асда пак ли през Габко минават? Директно доставят ли?
Асда само с превозвач. Няма директна доставка до Бг.

Kleche, да ги покажеш като ги получиш!  Peace
Аз не мога да се нарадвам на пеленките за новородено.  Heart Eyes Супер сладки са и нямам търпение да почна да си ги ползвам!

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:28 от Kölsches Mädel

# 610
Момичета, колко пеленки и подложки са необходими според вас? Подложките имат ли размери? Аз още не съм поръчвала one size и си мислех да поръчам 20 пеленки, 20 бамбукови подложки, 10 микрофибърни и 5 конопени. Какво мислите?

# 611
Извиняавам се за въпроса, но някой може ли да ми разясни каква е разликата между кош за новородено, кош за кола, летен кош и зимен кош, че нещо много се обърках? И още един въпрос - количките, които са 3 в 1 какво съдържат?  Simple Smile
3 в 1 количките имат кош за новородено (т.нар зимен кош - но това не е правилно наименование, тъй като се ползва и лятото), летен кош + кошница за кола.

на горния ред е летния кош, на долния ред отляво е коша за новородено, на долния ред от дясно е кошницата за кола (това е моята количка, но на всички колички 3в1 е така)

Аделина каква марка е количката че много ми хареса  Grinning

# 612
Момичета, колко пеленки и подложки са необходими според вас? Подложките имат ли размери? Аз още не съм поръчвала one size и си мислех да поръчам 20 пеленки, 20 бамбукови подложки, 10 микрофибърни и 5 конопени. Какво мислите?

Мисля, че е добре! Peace
Повечето едноразмерни пеленки се продават в комплект с подложката, която си пасва с пеленката.
Иначе има подложки с различни размери, примерно Small, Medium , Large

За едноразмерните препоръчвам средния, медиум размера. Peace

# 613
Момичета, когато имам контракции усещам понякога някакво странно пулсиране в гърлото....
Някоя усещала ли е такова нещо?

# 614
  • София

Kleche, да ги покажеш като ги получиш!  Peace

На всяка цена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт