Тук юмруче, там - ритниче, расте скорострелно моето ЮНСКО мъниче!

• 27 040
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
PIPILOTKATA количката е Giordani Ethos Trio, за мен няма друга такава количка, уникална е, много си я харесвам и като дизайн и като функционалност. Мадъркеър и копираха дизайна и направиха някакво бледо копие, но коша за новородено им е супер грозен.
На моята количка коша за новородено най- ми харесва от всичките кошове - с пластмасово твърдо дъно е , самият кош е доста широк, за разлика от някои други марки колички, има вентилация на коша посредством вентилационна клапа, сенника може да се отваря и допълнително да се вентилира коша. Най-хубавия фийчър на тази количка е въртящия кош. Само с едно движение се завърта коша и дръжката се връща в изходно положение, което в същото време не влияе на гумите, т.е задните са си винаги задни, предните (въртящите винаги предни). В по евтините колички дръжката се мести от другата страна(за да се обърне един вид коша) и така предните гуми стават задни, което е некомфортно за управление. 90% от другите колички им се мести коша но с изваждане и наместване на обратно.
Единственият недостатък на тази количка е че за съжаление вече не я продават. Мисля че изобщо марката Джордани изчезна, няма го и италианския им сайт. Но този модел количка все още се намира изостанала в някои онлайн магазини. Тогава когато я купихме 2010 я чакахме 3 месеца да дойде от Италия и буквално като ги донесоха в магазините (тогава само в 3 магазина я продаваха) се разграбиха за няма и 30 мин. Иначе не е много популярна количка.

Момичета утре отивам да взема пеленките от Габко, дано всичко да е наред  Praynig
За по-нататък ще взема едноразмерни и се чудя между следните:
тези (май са китайски не пише обаче)
тези (за тях съм убедена че са китайски)
тези са бамбукови китайски
пак бамбукови , засега май към тези клоня най-много, но ако има с кой да се комбинирам за тях ще излезе много по евтино тъй като правят отстъпки за количества.

Kölsches Mädel би ли ми казала от този първия линк каква е разликата между тези които не са бамбукови и от какъв материал са направени - памучни ли са или синтетични? Твоите бяха много подобни на тези затова питам.

# 616
Мисля, че е добре! Peace
Повечето едноразмерни пеленки се продават в комплект с подложката, която си пасва с пеленката.
Иначе има подложки с различни размери, примерно Small, Medium , Large
За едноразмерните препоръчвам средния, медиум размера. Peace

Мерси много, Kölsches Mädel

# 617
Аделина,
Minky- този вид са едни такива рошави, представи си кадифе, с косъм. На мен лично не ми допадат.
Popper- с копчета
Printed- тези са гладки, предпочитам тях.
Velcro- ясно е- с лепки Simple Smile

И има вече различни комбинации.
А , и са китайски!  Twisted Evil
Обаче не мога да кажа, от какъв материал са направени.
Да допълня поста: тези последните, не знам, защо, но си мисля, че предприемчив англичанин е накупил китайски, сложил им е тройна цена, за да си мислят хората, че са по-качествени. Много мнителна съм станала!  Mr. Green Ако решиш да купиваш от него, питай го преди това, къде са произведени, защото в описанието нищо не пише по въпроса. Верно, че може да си измисли, но пък винаги може да поръчаш една китайска бамбукова и да сравниш.  Wink

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 23:07 от Kölsches Mädel

# 618
  • София
Да допълня поста: тези последните, не знам, защо, но си мисля, че предприемчив англичанин е накупил китайски, сложил им е тройна цена, за да си мислят хората, че са по-качествени. Много мнителна съм станала!  Mr. Green Ако решиш да купиваш от него, питай го преди това, къде са произведени, защото в описанието нищо не пише по въпроса. Верно, че може да си измисли, но пък винаги може да поръчаш една китайска бамбукова и да сравниш.  Wink
Всичкото това и аз си го мислех и тъкмо щях да му пиша, нещо и на мен съмнителни ми изглеждат, имам предвид че прекалено много приличат по десени на китайските.

# 619
Adelina аз съм намислила да копувам от тези които си дала в първия линк (продавача е babyworld3000). Марката им е Dudeybaba и са шотландски. Имат си техен сайт и там също може да се поръчва на сравними с Ebay цени. Като дизайн ми приличат на китайските, но могат да се перат и на по-висока температура, а не задължително със студена вода и затова си мисля, че може би са по-качествени. Но това са си мои предположения...

# 620
Объркала съм се - не са шотландски, а английски  Mr. Green

# 621
Здравейте тумбачета,никога не са ми излизали киселини даже не знаех какво точно е това чудо,но вече трета вечер направо ми изгарят гърлото как се справяте вие с този проблем .

# 622
Объркала съм се - не са шотландски, а английски  Mr. Green
Тц, и английски не са.  Mr. Green Китайско производство-английски продавач. Предимството е, че като се купи от англ.продавач няма опасност от митница.  Peace

Тали,  китайските не се перат със студена вода. За джобовете се препоръчва пране на макс.40градуса.

Лили Павлова, пия мляко и имам една кутия с Талцид на суспензия, когато положението стане нетърпимо.

# 623
Lili Pavlova аз ''лекувам'' киселините с газирана вода ... една глътка и са до там  Simple Smile

# 624
Искам да ви покажа едно интересно брандиране на един и същ продукт  Mr. Green:
http://www.ebay.co.uk/itm/88-120-Colours-Eyeshadow-Eye-Shadow-Pa … sh=item337c4003fb
http://www.lollipopcosmetics.com/index.php?route=product/product … amp;product_id=51
http://www.fraulein38.com/product_info.php?cPath=3_10&products_id=198
Как после човек да не е мнителен!  Laughing

# 625
Момичета, спешно имам нужда от съвет. Днес паднах  Cry. Нищо страшно, паднах си на коленете и ръцете и като цяло не много силно. Просто пропуснах последното стъпало, но явно при самото падане съм си ударила яко глезена или просто съм стъпила накриво, защото просто в момента не зная на кой свят съм. В началото ме болеше леко, ама викам, че е от удара и ще мине, но сега (5 часа по-късно) глезена ми е като два събрани заедно и ме болят чак пръстите.  Дайте съвет дали мога да се мажа с нещо или компрес ли...  newsm45

# 626
Аз бих посетила спешното още сега...

# 627
Вили, намажи го с нещо за успокояване на болката. Ако утре няма силен оток и можеш да стъпваш, вероятно няма страшно. За успокоение иначе може още утре да отидеш да го снимат Simple Smile

# 628
Ама и аз съм една...цяла вечер нито лед му сложих, нито нищо. Ама имахме гости, бяха едни салати, вечери, луда подготовка, та след това на маса. И аз да не тревожа никой, даже не споменах, че ми има нещо, а си ме болеше. Но като станах от масата да ги изпращам....ад голям. Та и аз съм си за бой. Сега вече си легнах, но няма спане, ужасно боли. Чета, че лед се слагало. Ама хич няма шанс да сляза до долния етаж за лед, моя и той заспа...страхотия Sad

# 629
Aз да попитам за пеленките от 1-вия линк на аделина (много ми харесват), http://www.ebay.co.uk/itm/110811548358?var=410066366822&ssPa … p3984.m1423.l2649
понеже ги бях разглеждала и преди - всъщност тези, които са bamboo napies излизат по-скъпо от не-бамбуковите, а като гледам са  само minky, т.е от тези като плюшени/кадифе както Kölsches Mädel ги е описала и значи не са за предпочитане, въпреки че са по-скъпи. Какво значи това, че имат bamboo inner layers? За тях пак си трябват допълнително от подложките (бамбукови, конопени, микрофибърни)? Извинявам се много ако прекалявам с тъпите въпроси  Rolling Eyes
Иначе точно тези minky са ми най-сладки като десенчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт