Новите ни козметични похождения 40

• 51 897
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • София/Бургас
Да, сега се сетих, точно бях коментирала, че тук все още ги няма или поне аз не ги видях.

Ами, то се оказва, че ако не се загледах няма да ги видиш. Аз много харесвам продуктите на Maybelline, затова винаги оглеждам хубаво стелажите им. Ако не бях го направила, нямаше да ги видя. Същото важи за тези Лореалските. Те нямаха цена даже.

Hellinger, няма защо.  Peace От доста време чаках тези продукти и нямах търпение да дойдат. Дано скоро видим червилата Мaybelline vivids.

# 511
  • Варна
Ara_bella, първите сенки на Шанел са жестоки! Стават и за по-нежен дневен грим и за вечерн. Вчера ме гримираха с тях и страшно много се харесах. Това ще са следващите ми сенки!

# 512
  • София/Бургас
Момичета, 
моля Ви препоръчайте ми хубав безцветен гланц за устни, който да ме лепне много. 

Предварително благодаря!
  bouquet

# 513
Да, сега се сетих, точно бях коментирала, че тук все още ги няма или поне аз не ги видях.

Ами, то се оказва, че ако не се загледах няма да ги видиш. Аз много харесвам продуктите на Maybelline, затова винаги оглеждам хубаво стелажите им. Ако не бях го направила, нямаше да ги видя. Същото важи за тези Лореалските. Те нямаха цена даже.

Преди малко бях в Лили. Тестерите бяха чисто новички, така че пробвах 5-6 различни цвята от двата вида. Мейбълинските не ми харесаха никак. Цветовете не ми стояха добре на устните, странна консистенция. Не ляга върху устните, а някак стои на повърхността. Лореалските май са добри. Имаше 8 цвята, от които поне три си харесах. Още съм с единия и го разглеждам на светло, харесва ми. Малко тази лепкавост ме притеснява, но се надявам да не се задържа дълго.  Simple Smile Със сигурност обаче и двете не хидратират устните.

# 514
Нa essence са хубави и не лепнат, не траят много обаче за цената си стават Peace

# 515
  • София/Бургас
Check Please, майбълинските хидратират със сигурност. Цял ден нося това, което купих сутринта (720 - Mocha Muse). Устните ми бяха леко нацепени, а сега са мекички и  определено хидратирани.

glorybg, благодаря ще пробвам. Имах техен оцветен гланц, ама не бях много доволна от него.

Някой ползвал ли е тези на Катрис ? Те как са ?

# 516
  • Somewhere far away

# 517
  • София

+ OPI liquid sand -stay the night- Mr. Green Heart Eyes

# 518
Пристигнаха!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 519
  • Пловдив

Спрей за повдигане от корена -за първи път ги взимам Peace

# 520
  • София
armira дай после отзиви   bouquet

# 521
  • Пловдив
armira дай после отзиви   bouquet
Разбира се!Още утре Mr. Green

# 522
Днес си взех още едно червило от Maybelline - Color Whisper - 720 - Mocha Muse.

Може ли снимка - да не са от новите им червила, дето са като lip butter-ите на Ревлон?

Thinking

Айде и аз си взех от новите на Maybelline - 430 Coral Ambition (цена около 11лв). Че хидратират - така си е. Обаче цветът много зависи от естествената пигментация на устните. За да излезе реален, според мен е необходимо да се "покрият" с нещо светло. При по-тъмни устни ще са по-скоро като тонирани балсами. Очаквано на моите устни трайността е отчайваща - около час.
Пробвах и Лореалските. Засега ги пропускам. Никой цвят не ме впечатли, а и пробата на ръката така ми боядиса кожата, че се наложи стабилно търкане. То не че искам трайност, но това оцветяване не ми харесва.

# 523
Запалих се по тази марка,работят с каталози както Ейвън и Орифлейм,но са немски..тук имат доста продукти,и не са скъпи http://www.lrworld.com/bg/produktov-svjat/katalozi-s-produkti/  Леле,дори имат серия с микросребро за проблемна кожа на лицето и тялото ! Ще си поръчам много неща  newsm44

# 524
  • София/Бургас
Днес си взех още едно червило от Maybelline - Color Whisper - 720 - Mocha Muse.
Може ли снимка - да не са от новите им червила, дето са като lip butter-ите на Ревлон?
 Thinking
Айде и аз си взех от новите на Maybelline - 430 Coral Ambition (цена около 11лв). Че хидратират - така си е. Обаче цветът много зависи от естествената пигментация на устните. За да излезе реален, според мен е необходимо да се "покрият" с нещо светло. При по-тъмни устни ще са по-скоро като тонирани балсами. Очаквано на моите устни трайността е отчайваща - около час.
Пробвах и Лореалските. Засега ги пропускам. Никой цвят не ме впечатли, а и пробата на ръката така ми боядиса кожата, че се наложи стабилно търкане. То не че искам трайност, но това оцветяване не ми харесва.

Лореалските са lip stain. Предназначението им е да са дълготрайни и да не се изтриват лесно. Според повечето youtube-рки са копие на YSL.
За мейбълинските е строго индивидуално. При мен трайността е голяма. Аз си сложим, след 30 минути пих, ядох и още имаше от него. При мен трайността е над 2 часа (стига да не пия или ям нещо).

Общи условия

Активация на акаунт