Новите ни козметични похождения 40

• 51 882
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София/Бургас
Адри, цената е 20+ (не помня точно колко, аз по запленена от цветовете). Честно казано изборът не е голям, но определено ще пробвам. 
22.40 лв. го взех аз. Има хубави цветове в розовата гама, но нюдове не. Тъмните са доста силни и наистина нямат изтриване с кърпичка от ръката, а на мен това май не ми харесва много.

Точно тези хубави розови цветове ме грабнаха. Това за изтриването е истина, но все пак те са lip stain.
densi, ако не се лъжа ти имаше от lip stain-овете на YSL (http://www.makeup4all.com/wp-content/uploads//2011/12/YSL-Rouge- … stain-18-13-8.jpg), на който се твърди, че са копие. Моля те сравни ги.

# 571
Адри, цената е 20+ (не помня точно колко, аз по запленена от цветовете). Честно казано изборът не е голям, но определено ще пробвам.  
22.40 лв. го взех аз. Има хубави цветове в розовата гама, но нюдове не. Тъмните са доста силни и наистина нямат изтриване с кърпичка от ръката, а на мен това май не ми харесва много.

Аз вчера пробвах всичките цветове.  Mr. Green Те бяха само осем де. Първите две (не помня номера) си бяха точно нюд на устните ми, изобщо не се виждаха.
Скрит текст:
Накрая останах с едно по-тъмно,
Скрит текст:
което като изсъхна, цветът сякаш попи и остана някакъв спомен от него и лек блясък или по-скоро лъскавина. Нещо като тониран балсам, само че доста траен. Стоя до вечерта, но много ми лепнеше и ми поизсуши устните. Предполагам, че могат да се напластяват, но имам чувство че ще се бели.  newsm78
Не знам, чакам отзиви, че много странни ми се видяха като усещане, а ми хареса как стоят.  Уиспъра на Мейбълин направо го прескачам.

# 572
Трябва да разнося Лореала и тогава ще сравня.

# 573
А някой може ли да ги сравни с лаковете за устни на Artdeco?

# 574
А някой може ли да ги сравни с лаковете за устни на Artdeco?

Нищо общо.  Simple Smile Лаковете на Артдеко са си обикновени глосове.

# 575
  • София
Нанасят се на поне 2 слоя тези лакове. Дори за тези на YSL изрично препоръча консултантката да се слага на 3 слоя, като се чака по 20-30 секунди между всеки да изсъхне. После нямат махане с часове. Тези на YSL са по-пигментирани, иначе наистина страшно си приличат и по странната текстура и по отвратителната миризма  Sick

# 576
  • В полите на Витоша :)

nikolinanik, може ли отзиви за спиралата? Удължава ли добре, извива ли миглите?

# 577
  • София/Бургас
Трябва да разнося Лореала и тогава ще сравня.

Благодаря!  newsm51  

Check Please, Color Whisper няма нищо общо с това, което си описала. Той определено е по-различен от обикновено червило и оцветен балсам за устни. Нанася се като масло, стой много естествено, хидратира много добре. Има цвят, който може да се напластява. С гланц издържа и повече.

# 578
Нанасят се на поне 2 слоя тези лакове. Дори за тези на YSL изрично препоръча консултантката да се слага на 3 слоя, като се чака по 20-30 секунди между всеки да изсъхне. После нямат махане с часове. Тези на YSL са по-пигментирани, иначе наистина страшно си приличат и по странната текстура и по отвратителната миризма  Sick

Вярно, че миришеха зле.
Това лак ли е или стейн? Мислех, че е второто.  Confused

# 579

Check Please, Color Whisper няма нищо общо с това, което си описала. Той определено е по-различен от обикновено червило и оцветен балсам за устни. Нанася се като масло, стой много естествено, хидратира много добре. Има цвят, който може да се напластява. С гланц издържа и повече.

Аз описах лореалското, но пробвах и Уиспър. Не ми хареса. Прилича ми на оцветен гел. Не мисля, че хидратира. То стои на повърхността, нищо общо с хидратиращо червило според мене няма. А и четох доста мнения, че изсушава. Цветовете също не ми допаднаха.
Поне аз така го усетих, има си почитатели за всичко.  Peace

# 580
  • София
Check Please, тези на YSL се водят Glossy Stain, т.е. между стейн и глос, а тези на Лореал са с някакво безумно дълго име, от което нищо не запомних, освен думата Shine  Laughing

# 581
 за тези на Лореал пак пише, че са нещо междинно. Бих погледнала как стои номер "184 Rose On and On" и "191 Stubborn Plum" на първо четене. Peace

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 00:31 от LOSHKA

# 582
  • София/Бургас
Check Please, за хидратирането - определено хидратира (нося го втори ден (дори и в къщи), а бях с ужасни устни, заради времето), но си права, че си има почитателки за всичко.  Peace  

Момичета, новите лореалски стейнове с каква номерация са ? Отговарят ли на тази из сайта им ? Като ги видях не обърнах внимание, а сега гледам за нета за различни снимки и си записвам номерата и имената им, а не съм сигурна, че ще са същите (защотоColor Whisper на Maybelline не са същите).

# 583
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Знаете ли дали лип бутерите на Ревлон ги има в България?

# 584

Общи условия

Активация на акаунт