НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 3

• 306 477
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Много ми харесва мини езерцето с лилии

# 76
# 77
Привет , креативни момичета  bouquet
Големи красоти творите, поздравления!
Ето едни обикновени бурканчета , с малко ,,грим,,

http://florianka.snimka.bg/arts/hhs.733656.29899839

Капачките, как са правени?

С декупажна  хартия и тониране със златна акрил на боя Peace
Докато си отварям бурканяците, ще се мъча да разгадавам шифъра на Леонардо по капаците Laughing
Страхотни са!
Много са хубави! Капачките просто са разкош!  bouquet

# 78
# 79
Здравейте момичета! Продължавате да показвате страхотни неща!  Peace Аз се включвам с новата ми пола от старите ми дънки:
Скрит текст:

Съжалявам за снимките, но не съм добър фотограф. Не е кой знае какво, но аз си я харесвам като за първи опит.  Wink

# 80
Здравейте момичета! Продължавате да показвате страхотни неща!  Peace Аз се включвам с новата ми пола от старите ми дънки:
Скрит текст:

Съжалявам за снимките, но не съм добър фотограф. Не е кой знае какво, но аз си я харесвам като за първи опит.  Wink

Браво! Много ми харесва и аз като теб разпорих една пола онзи ден, която искам да превърна в потник или туника, понеже много ми харесва платът, а не ми става като пола. Скоро ще покажа снимки ...

# 81
Сега ви откривам. Голямо удоволствие ми доставя да си правя разни нещица, но времето ми изобщо не стига. Сега като се запролети ме обхващат все повече и повече идеи. Решихме да си направим дървени градински маса и пейки. Ще се радвам на съвети, ако някой е правил такова нещо. Ще са ми от голяма полза.

И нещо, което правих наскоро:

Скрит текст:

# 82
Сега ви откривам. Голямо удоволствие ми доставя да си правя разни нещица, но времето ми изобщо не стига. Сега като се запролети ме обхващат все повече и повече идеи. Решихме да си направим дървени градински маса и пейки. Ще се радвам на съвети, ако някой е правил такова нещо. Ще са ми от голяма полза.

И нещо, което правих наскоро:

Скрит текст:

Ооо, аз от мног врем искам да си направя пейка за двора от стари столове, нещо подобно на това, но столовете да са с различни облегалкиSimple Smile

# 83
# 84
# 85

Ах, тази Ния, каква забележително щастлива усмивка е пуснала за зрителите Hug Затова си заслужава да й направиш поне още 3 маски, може би малко по-мънички като размер  newsm78

# 86
  • Пловдив
А знае ли някой как се правят тези китки?
Че ми се прииска да облепя един абажур с такива  Simple Smile
Ето как https://www.facebook.com/photo.php?fbid=405570322842034&set= … ype=3&theater
А боята за черна дъска се прави с акрилна боя и гипс, като не е задължително да е черна Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 10:20 от Lubricant

# 87
Ето как https://www.facebook.com/photo.php?fbid=405570322842034&set= … ype=3&theater
А боята за черна дъска се прави с акрилна боя и гипс, като не е задължително да е черна Simple Smile

В случай, че продават готова боя, защо да се цапондрим смесвайки и бъркайки и въобще да мислим и търсим съотношения и ала бала ... newsm78 Peace

# 88
  • Пловдив
Най-малкото, защото излиза в пъти по-евтино и можеш да си направиш цвят, който да подхожда на останалите цветове в дома ти Wink

# 89
Най-малкото, защото излиза в пъти по-евтино и можеш да си направиш цвят, който да подхожда на останалите цветове в дома ти Wink

А някакво определено съотнешение има ли или да действам на око? Че и гипс и боя имам под ръка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт