Лакове за нокти- 75

• 48 226
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Аз добре - че само един съм харесала  Blush - но това ще е докато не ги видя на живо. Whistling Mr. Green
Вчера видях този лак на ноктите на Долс и съм Флюбена. Heart Eyes Heart Eyes
http://4.bp.blogspot.com/-1PWZAffQhaA/UN33CNtE9lI/AAAAAAAAGVE/Kk … catricecoral1.jpg

# 197
  • Belgium
Маци, лошото е, че аз ги харесвам всичките, че и гланцовете  hahaha

# 198
Мац тежка е царската корона знаеш. 4470 Wink
 М/у другото пробвах синият пясък на опи и седи уникално  Heart Eyes Heart Eyes - точно  за лятото ще отива на коктейл в ръчичката. cheers reverance

# 199

Това са качили във фб.  Rolling Eyes Че не са реални снимките, е ясно, ама ми хванаха окото Mr. Green

# 200
Имам 733,но не е особено плътен,горе долу така стои:
Скрит текст:

# 201
Ъ... такива ли са тези? Надявах се да са плътни и покривни. Иначе в такъв случай, аз този зеленикавия го имам ooooh!

# 202
 М/у другото пробвах синият пясък на опи и седи уникално  Heart Eyes Heart Eyes - точно  за лятото ще отива на коктейл в ръчичката. cheers reverance

+1 за синия пясък  Peace УНИКАЛЕН Е !

# 203
Аз пък харесах тези, и доколкото разбрах са руски Crazy

Скрит текст:

# 204
  • Пловдив

Сега нов аксесоар Simple Smile) - коктейл в ръчичката ще трябва към лаковете   Joy , с коралов на цвят коктейл според мен много ще си отива синия . Аз обаче искам към коктейл да си избера лак-специално за мохитото , някой ментов или жълт мисля ще е ок  Heart Eyes

# 205
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
 М/у другото пробвах синият пясък на опи и седи уникално  Heart Eyes Heart Eyes - точно  за лятото ще отива на коктейл в ръчичката. cheers reverance

+1 за синия пясък  Peace УНИКАЛЕН Е !

+ още 1...аз си казах, че ми е новата мания той  Mr. Green

# 206
13 040 I'm dynamite

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 17:53 от Smokey

# 207
Opi Euro Centrale вече е в София. От Понделник, Вторник ще е по магазините. В Мория най-напред.

# 208
Моля за помощ относно намирането на пясъците на ОПИ и по-специално Stay the Night в София.В The Mall и в Сити Център ги няма изобщо...
Благодаря предварително  Simple Smile

# 209
В Мория на Гарибалди ги има всичките. Сега купих синия. Толкова се радвам, че вече ги имам всичките.
Счупи ми се нокът и ги изпилих до долу, но не ме е яд хич, защото пясъците отиват на всякакви нокти и нямам търпение утре да сложа синия. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт